Junior (1994) 223

0 díj · 3 jelölés

Alexander Hesse (Arnold Schwarzenegger) tudományos kísérleteiben többször elvetélt majmokat kezel: a kísérleti szer segítségével megakadályozza az embrió kilökődését. A felügyelő bizottság azonban leállítja a további kutatásokat. A labort Diana Reddin (Emma Thompson) veszi át, aki a petesejtek… [tovább]

angol

Szereposztás

Arnold SchwarzeneggerDr. Alex Hesse
Danny DeVitoDr. Larry Arbogast
Frank LangellaNoah Banes
Emma ThompsonDr. Diana Reddin
Pamela ReedAngela
Aida TurturroLouise
James EckhouseNed Sneller
Megan CavanaghWillow
Welker WhiteJenny
Judy CollinsNaomi

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Sydney 

Ez egy elképesztően abszurd film. Biztos vagyok benne, hogy terhesen sokszor gondoljuk, vagy nem csupán gondoljuk, hanem ki is mondjuk, hogy bárcsak a párunk is érezné, amit mi, vagy egy kicsit szenvedhetne ő is…
De egy terhes Schwarzenegger… Inkább ne :D

lilla_csanyi

Kevés undorítóbb dolog van a világon, mint Arnold Schwarzenegger terhesen.

3 hozzászólás
Zakuro 

Ezután a film után valami megtört bennem; mondhatjuk úgy is, hogy k*rvára kiábrándultam.
És még valami: mindig, amikor az mpreg dicsőítését olvasom fanficekben, arra gondolok, azok a lányok tuti nem látták ezt a filmet – túl azon, hogy biológiailag bukta, még cseszett undorító is. Ha egyszer majd fogyni szeretnék, szerintem megnézem még egyszer.

ChEebor 

Amilyen jól működik Arnie és DeVito párosa az Ikrekben, majdnem annyira taszítóak a Juniorban. Az ötlet abszurd, de ilyen formában valahogy nincs jó érzése tőle az embernek, nem volt jó ötlet vígjátékot képzelni köré. Nem nagy szám, kerülendő.

piciszusz 

Jaj hát ez a film még mindig cuki :) Kiskoromban rengetegszer láttam, de csak most tudatosult bennem, hogy Emma Thompson is szerepel benne :) A szokásos gyagya szerepet kapta, de szerintem jól áll neki a szétszórtság, viszont a nőnek öltözött Arnold eléggé ronda :D

Hippoforaccus 

Egy igazán bugyuta vígjáték, ami igazán nem áll jól Scwarzeneggernek. Hányingert keltően cukormázas történet, semmi eerőszak. Ez nem az ő műfaja.

Aprile

Hogy lehet ilyen alacsony az értékelése ennek a kis morbid, de szerethető családi filmnek? Ezerszer láttam kiskoromban, és mindig úgy bámultam, hogy el sem lehetett szakítani a tv elől…:D Nagyon vicces, bár persze, eléggé furi és morbid is a sztori… de hát könyörgöm, vígjáték…:D A helyén kell kezelni és értékelni… ha így teszünk, akkor legalább 7 csillagos.:)

doraviz

Csakis Emma Thompson miatt adtam meg a 7 pontot, egyedül ő viszi a filmet..:)

Negative_Singularity

Én röhögtem rajta, de nem tudom, hogy egy véresszájú feminista és egy ultraliberális mit szólna hozzá xD „Ez a női nem kigúnyolása!!!” (bár Ákoshiszti után tudjuk, hogy nőként szülni az undorító dolog egy elnyomott társadalomban), és „Szabadságot mindenkinek, szülhessenek a férfiak is!!”
Én csak egy kávét kérnék ebben az esetben xD Egyébként nem rosszabb film a bugyuta amerikaiak többségénél.


Hasonló filmek címkék alapján