Isuca (2015–2015) 3

A történet főszereplője Asano Shinichirou. Egyszer egy este, épp hazafelé sétálgat, mikor megpillant egy nőt, aki először leveti minden ruháját, majd szörnyé változik. Mikor már épp készülne elszívni az életenergiáját, egy titokzatos lány megmenti. Másnap Shinichirou egy hasonló esettel… [tovább]

Japán

Szereposztás

Kido IbukiShimazu Sakuya (hang)
Koumoto KeisukeAsano Shinichirou (hang)
Ichimichi MaoShimazu Suseri (hang)
Sadohara KaoriTamako (hang)
Sarah Emi BridcuttTachibana Kanae (hang)
Ootani IkueShimazu Nami (hang)
Fujimura AyumiIsuca (hang)
Morikawa ToshiyukiIl-Dana (hang)
Takamori NaoAsano édesanyja (hang)
Maruyama TakeshiAsano édesapja (hang)

További szereplők

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Mamuszy 

Nagyon jó értékelés van animeaddicts-en, és hát nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz ez az egész…
Valami förtelmes volt. Az első része tök jó volt, izgis, volt benne pici horror, pici ecchi úgy pont jó arányban. Aztán a második résznél már ment le a színvonal. Egyre ecchisebb lett, nem törődve se a normális történettel, semmivel sem, csak a cicikkel, meg a más arcára esünk mindig véletlenül pont úgy ahogy nem kellene.
A főszereplő csajt, a Sakuya-t vagy ki is volt az, hát azt utáltam. Tipikusan azok közzé az anime karakterek/ emberek közé tartozik, akiket gyűlölök. Túlságosan el van telve magától, mert kicsike, szőke, vékony és kis mellű. Gyűlölöm. A többi karakter is igazából eléggé gyatra volt, tipikus ecchi karakterek amúgy, de abból is a legalja. A zenék is rosszak voltak. Történet sem volt, semmi. Ja de, cickók mindenhol. xD Az egyetlen pozitív dolog a 10 rész alatt Tamako volt, ő cuki volt.
Borzalmas volt, röviden. Időpazarlás, nem ajánlom egyáltalán, inkább kerülni érdemes.

Ercsusz 

Túl sok bugyit láttam egy sorozaton belül… értem én, hogy ecchi, de sokkal jobban is meg lehetett volna oldani… ha bugyira vagyok kíváncsi, kihúzom a fiókomat és a sajátjaimat nézegetem. Legalább a története jobb lett volna, de a főszereplőt legtöbbször képen töröltem volna, és itt most egyaránt gondolok a srácra és a csajra is. Shinichirou egy szerencsétlen és esetlen srác, aki igaz, hogy kiáll a barátaiért, de sokszor annyira bamba, hogy inkább felképelném. És ott van Sakuya… na az ilyen típusú karaktereket mindig utáltam, szóval már bukta az egészet, de ezen még csak javítani sem tudott. Az egyetlen normálisabb szereplő Tamako volt, aki legalább feldobta az amúgy borzasztó lapos történéseket.

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján