Inazuma Eleven (2008–2011) 5

Endou egy fiatal focista, iskolája foci klubjának elnöke. A klubbal mindössze egy gond van: a 7 tagból és egy lányból álló csapat nem léphet pályára, ugyanis nincs meg a teljes csapathoz kellő 11 fő. Endou (aki egyébként kapus poszton játszik) azonban még így is próbálja összetartani a klubot és… [tovább]

német
japán

Szereposztás

Takeuchi JunkoEndou Mamoru (hang)
Nojima HirofumiGouenji Shuuya (hang)
Yoshino HiroyukiKidou Yuuto (hang)
Miyano MamoruFubuki Shirou (hang)
Mizushima TakahiroKiyama Hiroto (hang)
Sanpei YuukoAfuro Terumi (hang)
Nishigaki YukaKazemaru Ichirouta (hang)
Kodaira YuukiMatsuno Kuusuke (hang)
Kaji YukiFudou Akio (hang)
Sakaguchi ShuuheiTsunami Jousuke (hang)

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Johnyfj

Számomra egy gyönyörűen illusztrált „álom világot” mutatot a sorozat. Hihetlenül jó karaktereket és szép lassan megkapott háttérsztorikat vonultatott fel. Mark, Jude, Axel mindhárman egy-egy tragédia, ígéret és egy szenvedély miatt futballoznak és adnak bele mindent abba, hogy jobbak legyenek maguknál. Véleményem szerint, akár példaképként is szolgálhatnának sokak számára. A mozdulatok és teknikák remekül ábrázoltak. A küzdelem a győzelemért a társainkért és nem elhanyagolhatóan magunkért szépen bemutatva és leírva. Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom ha szereted a focit, a „mesét”, a kitartást és szép látvány világot. Számomra 10/10. Jó szórakozást kívánok hozzá!

VMalfoy 

Most nézem épp harmadszorra végig, és még egyszerűen most sem tudom megunni. Ez az anime az anime rajongásom egyetlen fázisa szinte, és őszintén nem is olyan mint a legtöbb anime amivel eddig találkoztam. Szerintem ez egy nagyon rendhagyó sorozat, remek képi világgal, és fantasztikus ötletekkel.


Hasonló filmek címkék alapján