Hosszú száron (2017–2019) 21

Miközben a 15 éves Zoe nyári angliai kirándulása alkalmával összebarátkozik egy különleges lóval, az elválás során nem csupán az új barátjától való elszakadással, de az önmagában vívott csatákkal is meg kell küzdenie.

Képek 10

Szereposztás

Jaylen BarronZoe
Caroline FordSam
Celine BuckensMia
Manpreet BambraJade
Freddy CarterPin
Natalie GumedeMaggie
Bruce Herbelin-EarleMarcus
Kerry IngramBecky
Tom ForbesJames
T'Nia MillerClaire

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Dombi_Petra 

Nem ertek a lovakhoz, különösebben nem is rajongok értük, így eltudtam vonatkoztatni a lovaglas folyamatától, lehet pont ezért tetszett nekem a sorozat.
A 15 éves szerelmi drámákból már kinőttem, illetve a kicsinyes játszmákból, de még ez sem zavart. Nagyon szimpatikus, kedves a történet, a szereplők is hamar megszerethetőek.
A fiatalok óriási változásokon mennek át, leginkabb a jellem fejlődésük figyelhető meg. Egyértelmű kedvencem Pin lett.

2 hozzászólás
kiruu

Nos, eleinte szórakoztató volt, hogy mennyire gáz, amit a lovakkal és a lovaglással kapcsolatban bemutat ez a sorozat, aztán irritáló lett. A második évad szinte elviselhetetlen volt, mint egy borzalmas lovas tini szappanopera. A harmadik évad viszont egész tűrhető lett. Nem jó, de tűrhető. Amit itt láttok, az nem a lovaglás. Nem így mennek a dolgok, viszont ezek után értelmet nyer, hogy miért akarnak a kislányok egy edzés után terepre menni…
Freddy Carter az új szerelmem (kellett valami, vagyis valaki, aki miatt végignézem), de Bruce, és a rendőr sem volt rossz.

Anastasia99

Élvezhető, könnyed kis sorozat. Szemet gyönyörködtető képek, megható jelenetek.
De… aki ért egy kicsit is a lovagláshoz és a lovakhoz, azt fel fogja idegesíteni. Mint ahogy engem is szokott néha. Nem lehet pár nap alatt megtanulni lovagolni, könyörgöm! Az ilyenek miatt gondolják a lovasok, hogy már első alkalommal vágtázhatnak terepen… Nincs ilyen! Tehetség ide vagy oda, akkor is rengeteg gyakorlás, hogy eljuss a galopp szintig. És MIÉRT HÍVNAK MINDEN LOVAT PÓNINAK??
De ezen kívül jó sorozat, gyorsan ledaráltam.

elentiya

Nagyon gyönyörű sorozat, gyönyörű látvánnyal és gyönyörű lovakkal. Várom a folytatást. :)


Népszerű idézetek

Zzsófi

Zoe: Is that why you stay away? It’s safer? Well… who wants to be safe? [chuckles]

1. évad 7. rész – Emerald

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján