Hosszú motorozás lefelé (2007–2007) 6

A két brit színész, Ewan McGregor és Charley Boorman 2004-ben Londonból New Yorkba motoroztak Eurázsián és Észak-Amerikán keresztül. Most újabb útra indulnak: több hónapon és 18 országon át utaznak motorkerékpáron Skóciából Fokvárosig, Afrika legdélebbi csücskéig. Túrájuk alatt letáboroznak a… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Ewan McGregorönmaga
Charley Boormanönmaga
David Alexanianönmaga
Russ Malkinönmaga

Kedvencelte 3

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Ez a motorozás, inkább egy utazás volt, mint kaland. Látszott, hogy most sokkal felkészültebben vágtak bele, jó volt látni, hogy mi történik a háttércsapattal is, de ez most kevésbé volt „kalandos” mint a Long way round. Itt sajnos tényleg csak egyik országból utaztak a másikig, de láttak itt is minden szépet és jót, és bebizonyították, hogy Afrika valóban csodálatos kontinens. Csak valahogy kevesebb volt az érzelem, mint az első utazás során. De az tény, hogy akár autóval, akár kocsival, de meghozza a néző kedvét egy utazáshoz.

ppayter 

Különösebben nem vágytam soha Afrikába a legtöbb országra jellemző túlságosan instabil társadalmi környezet miatt (ami nem igazán javult a Ewan és Charley útja óta sem, sőt), de ez azért egy kicsit meghozta a kedvemet hozzá. Már csak egy megfelelően felkészült stábot kell leakasztani valahonnan, meg rengeteg pénzt :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján