Holtidő (1995) 58

Nick of Time
90' · amerikai · akció, dráma, krimi 16

Egy normális napon a percek és az órák lassú unalomban, egyformán telnek Gene Watson könyvelő számára. De ez nem az a nap. Amikor Watson hatéves kislányával leszáll a vonatról egy Los Angeles-i pályaudvaron, sejtelme sincs róla, hogy a következő másfél óra élete legnyomasztóbb rémálmává válik.… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Johnny DeppGene Watson
Courtney ChaseLynn Watson
Charles S. DuttonHuey
Christopher WalkenMr. Smith
Roma MaffiaMs. Jones
Marsha MasonEleanor Grant
Peter StraussBrendan Grant
Gloria ReubenKrista Brooks
Bill SmitrovichMr. White, biztonsági főnök
G.D. SpradlinTitokzatos férfi

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Lilla99 

Annyira nem az én stílusom ez a film, viszont évekkel ezelőtt láttam az előzetesét a tv-ben, ami nagyon megfogott így valamikor mindenképpen sort akartam keríteni rá. Ez most jött el, és azt kell hogy mondjam nem okozott csalódást a film. Imádtam, hogy real time-ban játszódik az egész, és tényleg minden lépést és mozdulatot látunk. A feszültség végigvezeti az egész filmet, hogy akkor most mi is fog történni, hiszen ez nem egy rózsaszínfelhős film, ahol spoiler. Így tehát folyamatosan kattogott az agyam nekem is, hogy mi is lehetne a következő lépés. spoiler. Viszont ahogy véget ért a film, csak még több kérdés merült fel bennem. És ez az, amiért még igazán megragadott a film. Hiszen miután letelik a másfél óra, spoiler Ezért és ehhez hasonlókért idegtépő, emellett iszonyat jó film ez.

ChöppMoly

Szerettem. Többször láttam. Most is megnézném.

BeL1eVe 

Gyerekként nagyon sokszor megnéztem ezt a filmet, mikor ment a TV-ben. De mai szemmel is egy kiváló thriller gyöngyszemnek tartom. 85 perc nettó feszültség.

Drucocu

Izgalmas, felszültséggel teli film. Jó volt látni, hogyan próbálják megoldani a szereplők ezt a patthelyzetet. Bár az elején nem annyira tetszett a téma. Teljesen általános történetnek indult, de a második negyednél már bele is tudtam képzelni magam a főszereplő helyébe és vele együtt gondolkodtam azon, hogyan is lehetne ebből a legjobban kijönni. Bár csodálkozom, hogy nem tűnt fel az ellenségnek, hogy Watson folyamatosan cipőt tisztíttat, iszik valamit, aztán mosdóba megy….


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján