Hé, Arnold! (1996–2004) 51

Az élet nem könnyű, és Arnold életében minden nap egy új kihívás. Ezért, ha Arnold végre elszabadul az utcai bonyodalmaktól, visszavonul szuperül felszerelt számítógépes szobájába, ahol különböző ügyek kibogozásán ügyködik. Mindig vannak megoldandó feladatok a tarsolyában. Vagy a boszorkányos… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Toran CaudellArnold (hang)
Phillip Van DykeArnold (hang)
Spencer KleinArnold (hang)
Alex D. LinzArnold (hang)
Jamil Walker SmithGerald (hang)
Francesca SmithHelga G. Pataki (hang)
Anndi McAfeePhoebe Heyerdahl (hang)
Justin ShenkarowHarold Berman (hang)
Christopher WalberStinky Peterson (hang)
Sam GifaldiSid (hang)

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Róka

Erről a sorozatról mindig az rémlett, hogy milyen jó kis sorozat volt. Néhány epizód (főleg az első és második évadból) meg is maradt. Szóval úgy ültem le újranézni a sorozatot, hogy biztos jó lesz, és nagyon kíváncsi is voltam. (Természetesen kiskoromban nem láttam az összes részt, úgyhogy talán ez nem volt annyira újranézés…)

Nagyon tetszett :) Oké, sok résznek a végkimenetele eléggé kiszámítható (hogy végül jóra fordul minden), mégis, azért nem egyszer tudott nekem meglepetéseket okozni a sorozat. Tanulságos is, de szerintem nem szájbarágósan. Sokszor nevettem rajta, néha kicsit megkönnyeztem egyes epizódokat. Vannak a sorozatban megható történetek, ilyen volt például, amikor Mr. Hyunh elmesélte, hogy mi történt a lányával, vagy amikor Arnold megtalálta az apja naplóját, és elolvasták az utolsó bejegyzést. Az is jó volt, hogy főleg az első és második évadból sok részre emlékeztem, bár a Sally üstökösös részben én anno azt hittem, hogy a Halley-üstökösről van szó :) Vagyis, én mindig úgy emlékeztem, hogy ebben a sorozatban hallottam először róla, de nem, a Sally csak hasonlít a Halley-re, de nem ugyanaz :) Persze az epizódok színvonala hullámzó, tehát vannak kiemelkedően jó részek, meg amik csak úgy szimplán jók. Néhány résszel úgy voltam, hogy á, ez nem tűnik annyira érdekesnek, de mindig az lett a vége, hogy nagyon kíváncsi lettem, hogyan fog végződni az epizód :)

[Bővebben: https://rokaanimeblog.wordpress.com/2013/01/26/nosztalg…]

dorcika

Hé!! Én ezt láttam! És szerettem! És emiatt a sorozat miatt sajnálkoztam a legjobban, amikor egy ideig törölte a Nickelodeont a tévészolgáltatónk (úgy 2003 tájékán).
A Halott menyasszonyra emlékszik valaki? Kedvenc részem volt. :D Meg amikor elmentek a metróval a „Pokolba”, amiről kiderült hogy egy kohó, vagy valami ilyesmi… Kár, hogy nem találtam meg a neten a részeit, szívesen végignézném az egészet újra.

Lilla99 

Jajjjj, nagyon szerettem. Én még kicsi voltam nagyon amikor ez ment a Nickelodeonon és szerintem nekünk akkor még nem is volt ilyen csatornánk, szóval csak nemrég bukkantam rá erre a kincsre. Egyszerűen imádtam minden részt. Azt sajnáltam, hogy nem szinkronizálták le az összeset, de ez nem tartott vissza attól hogy végignézzem. Imádtam a karaktereket, mindenkit egytől egyig. Helgával az élen….na persze nem akkor, amikor spoiler. Összességében nagyon jó kis animációs sorozat, gyorsan le lehet darálni és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki ezt a műfajt szereti.


Hasonló filmek címkék alapján