Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Shad 

Szerintem az egyik legjobb anime feldolgozás volt, amit eddig láttam. Gyönyörűen követte azt és Suzuki Jin egyszerűen Tökéletes Uenoyama volt. Ráöntötték a szerepet. Sanari lalalazása rögtön megmutatta az elején, hogy van itt bizony hang és ezért iszonyatosan vártam a DAL-t :) maga a dal szép volt, de Sanari felső orrhangja vagy már inkább orrüregi hangja nem annyira az én fülemnek való:) ettől függetlenül ez egy csodálatos darab :) a vége kicsit kurta/furcsa lett, de nagyon örülnék egy második évadnak. Szerintem nagyjából az anime végével és az Eiga-val ez meg is valósítható lenne egy újabb hat részes évadban:) Remény hal meg utoljára…

2 hozzászólás
Dreamborder

Jaj hát na! Egyértelműen 10 csillag, még úgy is, hogy lefaragtak belőle néhány jelenetet. Én még a koncert utáni történéseket is szívesen megnéztem volna. :) De amúgy imádtam!! Szuperül megcsinálták, nagyon jók voltak a színészek, különösen a főszereplők. Teljesen visszaadta a live action az anime hangulatát.
Nagyon-nagyon vártam a dalt, nem azért, mert különösen tetszett volna a srác hangja,( őszintén szólva én nem este hasra tőle, hupsz), hanem mert az animésnek annyira mély a szövege, kiváncsi voltam, hogy oldják meg. Szerencsére nem kellett csalódnom és ki is rázott a hideg közben, igaz, a gitárszólótól. Imádtam!
Na, maradjunk annyiban, hogy szépen csinálhatnak is egy második évadot, és ez pedig kötelező mindenkinek, aki az animét egy picit is szerette! :))

1 hozzászólás
krlany 

Én az animével elfogult vagyok, ahogy megnéztem, máris landolt a kedvencek között, viszont ez messze nem ér fel hozzá, és nemcsak a hat rész miatt.
Suzuki Jin-t tökre bírom, nemcsak itt, másik sorozatban is. Mikor megláttam Uenoyama-ként egészen felcsigázott, és nem is játszott rosszul, de nem tűnt úgy, mintha a maximumot hozná ki magából. Ahhoz szerintem egy másik Mafuyu kellene. Mert ez a Mafuyu nem volt az igazi. A kisugárzása sem elég jó, a „természetes tehetségtől” meg igen messze áll. Arról nem is beszélve, hogy Uenoyama-val nincs meg közöttük a kémia, csak bután tud nézni…
Szerintem lesz 2. évad. Egyfelől a Mafuyu-Uenomaya páros sztorijában még vannak lehetőségek, másfelől meg ugye meglobogtatták Akihiko és Haruki együtt alvását, majd feltűnik Akihiko mesterhegedűse is. Minek hoznák be ezeket a szálakat, ha már úgyis annyi mindent kihagytak az eredeti sztoriból, ha nem kezdenek velük semmit sem? … Na jó, én is szeretném, ha lenne folytatás!:D

Marinette 

Lehet egy kicsit elfogult leszek, de szerintem nagyon jól sikerült. A hat részbe nem fért bele minden, emiatt azért van egy kis hiányérzetem, főleg a legvégét illetően. A szereplőket jól eltalálták, különösen Uenoyama-kunt. Tökéletes volt, imádtam. A Mafuyu-t játszó színész az első pillanatban kicsit fura volt, de igazából már az első rész után meggyőzött. Mondjuk a hangja nekem annyira nem jött be, de maga a Dal, az nagyon tetszett.

2 hozzászólás
silentscream

Jó volt a live action is, de őszintén szólva az anime jobban tetszett. Egyébként sikerült jól kiválasztani a színészeket az adott szerepekre. Mafuyu dala a végén nekem mondjuk annyira „nem jött át”, de ettől függetlenül nem volt rossz. Nem mondom, hogy újranézős lesz, de érdemes volt egyszer megnézni ezt a kis szösszenetet. :)

Panna

Elfogulatlanok táborát erősítem.
Nem ismertem előtte, nem hallottam róla.
Nekem ez nem tetszett.
Túl vontatott, unalmas. Olyan semmilyen… Nem történik semmi.


Hasonló filmek címkék alapján