Gasztroangyal – Eszik, iszik, sosem alszik… / Magyarország finom (2011–2020) 19

Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink… [tovább]

magyar

Szereposztás

Borbás Marcsiönmaga
Kovács Lázár
Pokorny Lia
Szolnoki Péter
Rátóti Zoltán
Miklósa Erika
Telekes Péter
Dombóvári István
Magyar Attila
Rákóczi Ferenc

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Timi98 

Ez a műsor tele van tradícióval, csodás tájakkal, remek emberekkel és ínycsiklandó ételekkel. Míg az első évad kissé ügyetlen és még látszik, hogy 2011-ben indult el a műsor, nem volt túl kiforrott, addig a további évadokon látszik a fejlődés. Nagyon jól szerkesztett műsor lett belőle, az operatőri munka is színvonalas.

Marcsi megtalálta a neki való munkát, ez már nem csak „munka”, hanem szenvedély is. Az is tetszik, hogy bár gasztroműsor, és a hangsúly az étkeken van, de fontos szerepet kapnak a különböző vidékek természeti és kulturális látványosságai, és szó esik minden település történelméről, hagyományairól. Vannak hírességek és többször visszatérő vendégek. Legtöbbször az adott vidék ízei és hagyományos ételei kerülnek a középpontba. Igazán jól felépített műsor, színvonalas és szórakoztató.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján