Férfiak fecskében (2018) 22

Swimming with Men
96' · angol · vígjáték 12

Eric, a londoni könyvelő egyre kiábrándultabban éli unalmas és örömtelen életét. Egy nap azonban rádöbben: csak akkor lehet újra boldog, ha sikerül visszahódítania feleségét. A megoldáshoz vezető úton váratlanul és szinte akarata ellenére egy férfiakból álló szinkronúszócsapatban találja magát.… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Rupert GravesLuke
Rob BrydonEric Scott
Jim Carter
Charlotte RileySusan
Adeel AkhtarKurt
Daniel MaysColin
Thomas TurgooseTom
Jane HorrocksHeather Scott
Christian RubeckJonas
Robert DawsMichael Blore

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

adrica

Mikor Sebestyén Balázs megboldogult reggeli rádiós műsorában ki bírta jelenteni, hogy nem hajlandó olyan bolygón élni, ahol a férfiak is szinkronúszhatnak, azt mondtam, lőjük akkor ki az űrbe, mindenkinek jobb lesz úgy. Ez jutott eszembe, mikor először találkoztam a filmmel, és ezért ültem be rá a moziba.

Aztán tökre nem erről szólt. Igaz, érintettük a témát, hogy mennyire ciki a társadalom szemében férfiként egy tipikusan női sportot űzni, de nekem nem ez volt a lényeg.

Sokkal inkább az, mennyire értékes dolog találni egy hobbit, ami kivisz a hétköznapokból, és egy társaságot, akikkel az köt össze, hogy ugyanaz a hobbitok. Hogy egy látszólag értelmetlen (anyagi hasznot nem hozó, fura és ráadásul még le is nézett) tevékenység meg tudja tartani az embert élete nehéz szakaszaiban, és hogy heti néhányszor egy közös célért összejáró emberekből hogyan lesz közösség, akik kiállnak egymásért és támogatják egymást.

Egyébként egy vérbeli, nagyon jó brit vígjáték, egyszerre nevettet és elgondolkoztat, és nem tipikus poénokkal operál.

Mr_White 

Hát, ez nem volt olyan jó, mint amire számítottam. Hiába angol film, ordas holivúdi sablonokra épül. És még a poénok sem voltak valami nagy számok. Megcsinálták a franciák is, az állítólag jobb lett.

EszgéGabi

Amatőr férfi szinkronúszás – elég őrült ötlet, még egy vígjátékhoz is, hát még a valóságban:) Kecsesség és báj, na az nem jellemzi ennek a sportnak a szerelmeseit, viszont elhivatottság és csapatszellem annál inkább. Vicces volt, jó volt a történet, egyszerű, talán kiszámítható, de nem unalmas. A fiúk nagyon jól alakítottak a vízben és a szárazföldön is. A francia verzióra is kíváncsi lettem.

doraviz

Hát ez a film fergeteges volt, fetrengeni lehetett a nevetèstől..
Egyszerűen imádom az angol humort..:)
A történetvezetèse picit lapos volt, de a komikus helyzetek mindent vittek..:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján