Felcsípve (2013) 33

It Boy · 20 ans d'écart
92' · francia · romantikus, vígjáték 16

Alice negyvenéves, elvált divatmagazin szerkesztő, akit semmi más nem érdekel a szakmáján és karrierjén kívül. Munkájában maximalista, de bármennyire is áhítozna egy főszerkesztői állásra, valami hiányzik ehhez az életéből. Az a valami pedig egy férfi. Ebben játszik kezére a szerencse, egy nála… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Virginie EfiraAlice Lantins
Pierre NineyBalthazar Apfel
Charles BerlingLuc Apfel
Gilles CohenVincent Khan
Amélie GlennLise Duchêne
Camille JapyElisabeth Lantins
Michaël AbiteboulSimon
Camille PélicierPauline
Jenna AzoulayZoé
Louis-Do de LencquesaingJulien

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

krlany 

Aranyos… és aki járt már fiatalabb pasival pontosan érti még azt is, ami nincs a filmben, de minden hasonló cipőben járó nőben felmerül.:)

christine 

Nem ez volt az első filmem ebben a témában (korkülönbség, a nő az idősebb), de nem is az utolsó. Először talán a tévében láttam, és most nagyon jól esett újranézni. A szereplők reálisan viselkedtek, és a végkifejlet is stimmelt, én viszont hiányoltam egy kis pluszt, valamit, ami megmozgatja az egész filmet.

csokidani 

Fuu vegre vege. Atlagon aluli, balek francia gejl-kinos limonade.
Knosan elcsepelt dolgokkal rosszul teletuzdelt, pocsek filmes izlessel elkeszitett film.

2 hozzászólás
eNNBeus 

Atyaisten ezt a giccsparádét, de még ez is olyan unalmasan aaaa… néha meg nem bírtam nézni sem mert halál cink volt… Még az is lehet túlcsillagoztam….

adaline

El kell kezdenem francia filmeket nézni, mert ez nagyon cuki volt. Nagyon tetszett, pedig semmi különös. :)

Kontra_Judit 

Kissé lassú cselekményű, időnként unalmassá válik. Balthazar eleinte annyira unszimpatikus volt, Alice-t sem kedveltem az undoksága miatt…később aztán fordult a kocka, Alice sokat változik a fiú hatására jó irányba, Balthazar pedig végre nem annyira mulya, mint az elején :)
Elgondolkodtató a téma, hogy egy negyvenes nő kapcsolatba bonyolódjon-e egy húszéves fiúval…Nem hiszek a nagy korkülönbségben…

Eleniel

Engem.is meglepett, mikor végiggondoltam, hogy ez volt az első film, amit láttam a témában – viszont így lehet, hogy ez is hozzájárult, hogy ennyire tetszett. Vicces volt, szerethető karakterekkel és jól kiválasztott, jól játszó színészekkel – üdítőleg hatott, hogy nem gesztikuláltak mindent túl, mint sok francia filmben. A nő lehetett volna jobb anya (vagy ha ennyire mellékes volt, hogy van egy gyereke, akkor kár volt beleírni – így azért kicsit zavaró volt) és az újra egymásra találás lehetett volna kevésbé színpadias, de összességében szórakoztató film, ami nem is ígér többet.

Ercsusz 

Úgy tűnik, Virginie Efira jó a nem teljesen megszokott témájú filmekben. Először az Életem NAGY szerelme (2016) láttam, ahol egy nála alacsonyabb férfivel jön össze, itt meg ugye egy fiatalabb sráccal. Számomra ez a film egy kicsit gyengébb lett, mint az előbbi, de ettől függetlenül ez még így is tetszett és nagyon aranyos volt.


Hasonló filmek címkék alapján