Elhagyott játékok / Az elfelejtett játékok (1997–1999) 39

Karácsonyt követő éjjelen Teddy, a morgós játékmedve és az előkelő rongybaba, Annie az otthonuk melletti kukában találja magát. Kis gazdáik kidobják őket, mert karácsonyra új, modern játékokat kapva nem akarják többé a régimódi Annie-t és Teddy-t. Teddy nem érti ezt, és a gyerekekért kiabál,… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Bob HoskinsTeddy (hang)
Joanna LumleyAnnie (hang)
Clement FreudChauncey (hang)
Andrew SachsKeef (hang)
Kate SachsKath (hang)

Kedvencelte 30

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Mentavirág

Ez az a mese, amit legszívesebben mindenki újranézne, mert annyira szerette. :) Nemrég az alábbi párbeszéd zajlott le itthon, ebéd közben:
– Ez micsoda? – teszem fel a kérdést, miközben merem a levest.
– Kelbimbó – érkezik a válasz, mire elkerekedik a szemem.
– Anya, te kelbimbót tettél a levesbe?! – fakadtam ki – Elfelejtetted, hogy az Elhagyott játékokon szocializálódtunk?! Nem esszük meg a kelbimbót, Teddy utálja!
Szóval igen, életemben nem ettem még kelbimbót, de hát ha Teddy utálja, akkor az jó nem lehet! (Egyébként szerencsére ilyenkor a szüleink tudják, hogy csak játékból adom elő magam, és jót mosolyognak rajta. :))
Imádtam Copfost és Teddyt, ez az egyik leggyönyörűbb animációs sorozat, amit valaha is adtak a Minimaxon, kár, hogy nem lehet sehol sem megtalálni, jó volna újra elveszni kicsit a gondtalan gyerekkort idéző történetekben. ♥

1 hozzászólás
ChEebor 

A kisfilm után semmit nem lehet hozzátenni. Ez egy rövid részeket felmutató sorozat, nagyszerű történetekkel és a film erősségeit hibátlanul továbbvivő elemekkel.

Timi98 

Gyerekkorom meghatározó meséje. Imádtam Teddy-t, annyira hogy kaptam is egy hasonló plüss-macit:D én azért szeretem a kelbimbót :D
A zenéje is nagyon szép, a rövidfilmet jól ismerem. A sorozatra sajnos már alig emlékszem, sehol se találom magyar nyelven, pedig anno sokszor adták a TV-ben. Ez a rajzfilm talán nem is csak azért értékesek, mert gyerekként szerettem, hanem van mondanivalója, össze sem hasonlítható a mai csilivili, üres, semmitmondó rajzfilmekkel.

Lexy

Te jó ég, hogy én ezt mennyire szerettem! Sosem fogom elfelejteni a mackót, aki utálja a kelbimbót. :)

Pumber

Gyermekkorom legkedvesebb rajzfilmsorozata volt. A mai hulladékok fényévekkel kullognak eme csoda mögött!!!!!
Évek óta keresem kutatom, hogy honnan lehetne megvásárolni szinkronosan VHS-en, DVD-n, vagy felőlem akár nitrátos filmszalagon, teljesen mindegy csak valahonnan lehessen már megszerezni.
Ha bárki bármi infót tud arról, hogy honnan lehetne megszerezni ne tartsa magában.
A Minimaxnak és az RTL-nek is tervezek írni ez ügyben, amint találok egy normális elérhetőséget….


Hasonló filmek címkék alapján