Don Juan DeMarco (1994) 95

0 díj · 1 jelölés

Egy különös fiatalembert hoznak be a zárt osztályra, aki azt állítja magáról, hogy ő Don Juan (Johnny Depp), a világ leghírhedtebb szeretője, több mint ezer nő elcsábítója. A tapasztalt Dr. Micklernek (Marlon Brando) hat napja van, hogy bebizonyítsa, a fiú nem közveszélyes elmebeteg, csak… [tovább]

Szereposztás

Marlon BrandoDr. Jack Mickler
Johnny DeppDon Juan
Faye DunawayMarilyn Mickler
Rachel TicotinDoña Inez
Géraldine PailhasDoña Ana
Bob DishyDr. Paul Showalter
Talisa SotoDoña Julia
Marita GeraghtyNő az étteremben
Richard C. SarafianSy Tobias nyomozó
Tresa HughesDeMarco nagymama

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Pennmenelien

Sokkal több szerintem egy romantikus filmnél, fantasztikus színészekkel. Ki az elmebeteg és ki nem az? Miért nem foglalkozunk egymással többet? Mi az igaz és mi nem? Sok kérdés, amire nincs egyértelmű válasz, szóval csak ajánlani tudom a filmet.

Kelly_Olvas

Baromi jól szórakoztam ezen a filmen! A színészek és a történet is fenomenális! Plusz Bryan Adams: Have you ever really loved a woman? című betétdala nálam óriási, éveken át tartó szerelem a mai napig.

Drucocu

Nagyon jó történet! Imádtam! :) Ugyanakkor furcsa is. Nem csak egy egyszerű romantikus film. Rengeteg elgondolkodtató kérdést felvet, főleg a képzelettel, fantáziával kapcsolatban.
Micklerék nagyon cukik voltak :) Az ő történetük példa lehet arra, hogy öregkorban is van helye romantikának. Tetszett, ahogy Don Juan behálózta az életüket és ahogy ráébresztette Dr. Micklert, hogy többet kellene a feleségével foglalkoznia. Gyönyörű történet.
Don Juan története is érdekes, és én nem tudtam eldönteni, hogy akkor most igaz vagy sem. Szerintem Dr. Mickler adta a szájába azokat a szavakat, amiket végül a bíró előtt mondott. Persze lehet, hogy tévedek. :)
Kellőképpen bonyolult és rejtélyes történet. Csak ajánlani tudom :)


Népszerű idézetek

Drucocu

– Miért képzeli, hogy Dr. Mickler Don Octavio de Flores?
– Miért képzeli, hogy Don Octavio de Flores Dr. Mickler?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján