Kedvencelte 1

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Dombi_Petra 

Eleg lassan indult be nekem a sztori, de a végére szépen kinőtte magát. Érzelmes film kerekedett ki belőle ,megannyi karácsonyi csodával, reménnyel. A történet utolsó fél órája volt nekem megnyerő, a többi nem igazán jött át.
Film közben megkerdeztem magamtól, miért nézek musicaleket, amikor nem is szeretem őket? Nem jöttem rá.

brena

Imádom a zenés táncos filmeket(kivéve a Lalaland). Szóval csak akkor nézd ha fel vagy készülve ilyenre.
Dolly Parton is nagy kedvencem,szoval nálam mindent vitt most ez a film,újra fogom nézni!

viky0222 

Hát.. Nem is tudom, mit mondhatnék.:'D Szerintem még nem volt olyan karácsonyi film, amit szinte a döbbenettől néztem végig, hogy mennyire gagyi az egész. Minden benne van, ami miatt szeretnem kellett volna. Tipikus, kicsit cukormázas, tanulságos karácsonyi musical (!!) de egyszerűen nem. Nagyon nem. Az első tíz percben már szerettem volna kikapcsolni, de valami mégis ott tartott. Szerintem amúgy a száradó körömlakkom volt leginkább, ami nem akartam tönkretenni. :D
Többet énekelnek, mint egy klasszikus Disney mesében, pedig nem hittem volna, hogy ez lehetséges. És igazából nem is nagyon jöttek be a dalok, mert mindent dalban akartak elmondani. Talán ha volt benne 10-20 normális mondat? Ez már nekem is sok volt. Azt sem tudtam eldönteni, hogy ezt mégis mire és kinek szánták. Mert néha teljesen olyan volt, mintha színpadra írták volna, de közben meg film volt, de az sem igazán, de színpadi sem volt igazán. Teljes káosz.
A szereplőkről sem tudok sokat mondani, kb. semmi nem derül ki róluk, Regina nevére pl. tíz perccel a film után már rá kellett néznem, mert arra sem emlékeztem.
Dolly Parton szerintem csak erőltetett volt. Christine Baranski igazából nem volt rossz, de a forgatókönyv. Na az az volt. :D
A tanulsága nem lett volna rossz, a 'fordulat' igazi karácsonyi filmes volt, de soha többet nem akarom látni.


Hasonló filmek címkék alapján