Modern Hamupipőke: Karácsonyi kívánság (2019) 89

A Cinderella Story: Christmas Wish
85' · amerikai · romantikus, vígjáték, családi 7

Kat egy törekvő énekes-dalszerző, aki arról álmodozik, hogy nagyszerűvé váljon. Álmait azonban a valóság akadályozza: egy meggyőző és kegyetlen mostohanapja és egy demoralizáló munka, amely énekes elfként dolgozik Terrence Wintergarden milliárdos Mikulás földjén.

angol

Képek 4

Szereposztás

Laura MaranoKat
Gregg SulkinDominic
Isabella GomezIsla
Barclay HopeTerence Wintergarden
Johannah NewmarchDeirdra Decker
Lillian Doucet-RocheJoy Decker
Chanelle PelosoGrace Decker
Garfield WilsonMr. Mujiza

Kedvencelte 4

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

krlany 

Bambuláshoz limonádé. Nincsenek benne nagy megfejtések, ha a tündérmesét ismered, nem tudsz lemaradni a sztoriról. A manós dal ok, de a többi lehetne ütősebb, nem lesz így belőlük sláger. Aranyos film egyébként, de az sem tesz neki jót, hogy Pipő és a Mágnás Miska között valahol félúton elveszett a kémia. Szerelemről szó sem volt… Műfaján belül viszont nem olyan rossz ez.

Dombi_Petra 

Tetszett ez a kárácsonyi-hamupipőke feldolgozás. A törénet ugyanaz, mint az összes többiben, de a karácsony ad neki egy kis plusz löketet. KAt és Dominic megismerkedése ötletes volt, jól kibontakozott a törénet

eszter_m 

Wow, arra sem figyeltek oda, hogy legalább úgy tűnjön, mintha élőben énekelne. Hihetetlen, hogy az egész dal végig autotune volt és olykor még a szájmozgással sem volt szinkronban. Csak wow.

Noryyy

Fáj az agyam ettől a filmtől.
Szerencse, hogy csak másfél óra, így nem olyan sok az elvesztegett időm, amit erre a zagyvalékra fordítottam

4 hozzászólás
Laura_Várnai

Jaj, olyan kis unalmas volt. Semmi újat nem tett hozzá az alap sablonhoz, a dalok pedig… ezt az autotune-t… Én nem ismerem Ms.Marano munkásságát, de ha nem tud élőben énekelni, miért őt kérték fel? Annyira fék volt a lip synk, és annyira el voltak torzítva a dalok, hogy rossz volt hallgatni.

S_Bíborka 

Néhány daltól a falat kapartam.
A kutya, Brunó aranyos volt.
Kíváncsi vagyok miért kapott fantasy címkét. Bár lehet bealudtam…
Szegény csaj már az Austin és Ally-ben sem volt szimpatikus, és ott is énekelnie kellett. Miért őt választották, ha még énekelni sem tud, és a dalokat csak alávágták, úgy, hogy még a szájmozgás sem stimmelt.
Az utolsó dalt egyszerűen a pokolba kívántam. Hogy énekelhet valaki, egy ennyire érzékelhető autotune hanggal arról, hogy nem értem miért gyűlünk össze karácsonykor. A pasi helyes volt, de nem sok ész szorult belé. Legjobb karakternek a ruhavarró csodabarátnőt választanám. A mostohaanya pedig jó sok mindent megérdemelne, nem csak egy kipaterolást egy puccos partiról.

1 hozzászólás
andy332488

Nem nagy szám ez a film… Egyébként, miért van hozzá fantasy címke? Nincs is benne semmi fantasy elem. Vagy csak átaludtam azt a részt? :P


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján