Csoda a 34. utcában (1947) 18

Miracle on 34th Street
96' · amerikai · dráma, vígjáték, fantasy, krimi

2 díj · 0 jelölés

A karácsonyi bevásárlószezon közepén az egyik nagyáruház Télapója leissza magát a sárga földig és képtelen ellátni feladatát. Az üzlet vezetése kétségbeesve keres egy új Mikulást. Szinte a csodával határos, hogy útjukba akad egy csillogó szemű, fehérszakállas, kedves bácsika, aki gyakorlatilag… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Maureen O'HaraDoris Walker
John PayneFred Gailey
Edmund GwennKris Kringle
Natalie WoodSusan Walker
Gene LockhartJudge Henry X. Harper
Porter HallGranville Sawyer
William FrawleyCharlie Halloran
Jerome CowanDist. Atty. Thomas Mara
Philip TongeJulian Shellhammer

Kedvencelte 2

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

sipiarpi 

Kedves szerethető alkotás, de nem nagyon tudnám elképzelni a mai világban. A feldolgozása nem is lett valami jó. Inkább ezt ajánlom.

TribeBubu 

Azt hiszem, ez minden idők egyik legjobb karácsonyi filmje. Teljesen eredeti történet, a maga habókos módján még valóságosnak is mondhatjuk, vicces és megható. Az egész sztori lényegében a jóságért és a hitért való küzdelemről szól. Minden megvan benne, ami a karácsonyi hangulathoz kell. Kivéve talán a havat :)

Timi98 

Kedves történet, jó kis film. Nem annyira karácsonyi hangulatú, mint a megszokott karácsonyi filmek, de szinte minden benne van, ami ünnepivé teszi.


Népszerű idézetek

Gabi 

Kris Kringle: Egyre jobban aggódom a karácsony miatt. Folyton arra törekszünk, hogy csináljuk gyorsan és olcsón a dolgokat. A karácsony elvész.
Doris Walker: A karácsony ma is karácsony!
Kris Kringle: Ez nem csak egy nap. Ez életvitel!


Hasonló filmek címkék alapján