Szemei fogságában (Conan, a detektív 4.) (2000) 5

Case Closed: Captured in Her Eyes · 名探偵コナン 瞳の中の暗殺者
100' · japán · akció, kaland, dráma, vígjáték, krimi, rejtély, anime 13 !

Valaki rendőröket gyilkol a városban, és Mouri Ran szintén a célkeresztjébe kerül, miután a lány egy pillanatra látta a tettes arcát, de a trauma hatására elveszíti az emlékeit. Edogawa Conanra hárul a feladat, hogy összerakja a nyomokat, és megmentse Rant a rendőrgyilkostól.

Szereposztás

Takayama MinamiEdogawa Conan (hang)
Yamazaki WakanaMouri Ran (hang)
Yamaguchi KappeiKudou Shinichi (hang)
Kamiya AkiraMouri Kogorou (hang)
Hayashibara MegumiHaibara Ai (hang)
Takashima GaraKisaki Eri (hang)
Ogata KenichiAgasa Hiroshi (hang)
Matsui NaokoSuzuki Sonoko (hang)
Iwai YukikoYoshida Ayumi (hang)
Ootani IkueTsuburaya Mitsuhiko (hang)

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Janus

Erről nem lehet mit írni. A sorozatban a kétszázadik rész közül hatalmas lejtőn kezd lejteni a színvonal. Itt egyenlőre ez nem történt meg. A film nagyon jó. A csavar fantasztikus, a lezárás – bár sokkal vérszegényebb, mint az első két részben – nagyon jó. Ran amnéziája miatt pedig lehet izgulni. Ha már Ran. A sorozatban – bár szerettem – néha idegesített. Itt nem. Talán az amnéziája is hozzá tett valamelyest, hogy nem arról szól a film.. öhm.. Ranrésze, hogy… Shinicsi így, Shinichi úgy, hanem haszna is volt (azaz rendre próbálta kinyírni magát, és kettétört egy kést.) Messze nem tartom egy mesterműnek. Az animáció nagyon más stílusú, ami nem lenne baj, de néha idegesítő. Sajnos ezen kívül még csak az első két filmet láttam, mivel a többit nem hogy magyarul, de semmilyen nyelven nem lehet megtalálni. Pedig az összes film le volt feliratozva. De az Inda lecsapta.
Mindenesetre egyenlőre ezzel a hárommal kell beérnünk.
Tehát a film – főleg az előzőek árnyékában főleg – nem egy tökéletes movie, de messze nagyon szórakoztató, é új szintre emeli a Conant. Kíváncsi vagyok a többi filmre. A 23.trailere nem tetszett. Majd meglátjuk. ;)


Folytatása

Összehasonlítás

Conan, a detektív


Hasonló filmek címkék alapján