Cheng Xu Yuan Na Me Ke Ai (2021–2021) 6

Cute Programmer · 程序员那么可爱
45' · kínai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 30 rész

Miután beleszeret a zseniális programozó Jiang Yichengbe, Lu Li beiratkozik abba az iskolába, ahol egykor tanult, és ugyanazt a szakot választja. Szívében Jiang Yichenget állítja példaképének, és jó jegyeket ér el az iskolában. Az érettségi után azonban nem számított arra, hogy Jiang Yicheng… [tovább]

kínai · angol

Szereposztás

Zhu Xu DanLu Li
Xing Zhao LinJiang Yi Cheng
Yi Da QianChen Yi Ming
Guan XinGu Xiao Qi
Tian Yi TongJiang Zi Tong
Joy ShengLi Man
Jun ShengGu Mo
Zhao Zheng YangZhang Zhi Yuan
Zhang Qing QingHuang Ren Xun
Wang Yi MingLin Shu Tian

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Az idei év első kínai drámája :) Szerintem jó választás volt, mert volt benne minden, ami kellett: szerelem, humor, egy kis drámai rész és természetesen kedvelhető karakterek.
Lu Li volt az első karakter, akit megkedveltem. Már elején elég humorosra vette a figurát, de mindent megtett azért, hogy elérje a célját. Ez pedig nem volt más, mint Jiang Yi Cheng cégéhez bekerülni. Annak a férfinak dolgozni, aki tulajdonképpen elutasítja a női programozók alkalmazását. Így hát egyetlen megoldást talált: férfinak kell álcáznia magát. Ezeken a részeken nagyon sokat nevettem. A férfi Lu Linek és Yi Cheng-nek sokszor voltak félreérthető jeleneteik.
Az ezutáni részekben kezdtem csak Yi Chenget megkedvelni. Sose értettem, miért taszítja el magától Lu Lit – miután a lány lebukott –, de érthető volt az oka. Meg kellett küzdenie az árulás érzésével és le kellett zárnia magában. Miután ez megtörtént, már késő volt.
Lu Linek és Yi Cheng-nek elég sok mindenen kellett keresztül menniük, amit részben maguknak köszönhetnek. Sok hibát vétettek egymás ellen.
Azonban nemcsak a főszereplők voltak szórakoztatóak, hanem a mellékszereplők is. Nagyon bírtam Yi Cheng húgát, Zi Tong-ot, aki egy picit őrült volt, ugyanakkor bármit megtett volna a testvérért. Mondjuk nem annyira, mint az édesanyjuk, aki idegesítő volt a számomra. Illetve ott voltak még Lu Li kollégái is, akiket külön-külön is megkedveltem.
Egy részből sajnálom, hogy vége lett. Még egy-két részt elviseltem volna, de így is tökéletes volt. A legszebb és a legjobb lezárást kapta az összes szereplő :)

Betűfaló

Ez a sorozat kissé kilóg az általam eddig látottak közül. A férfi kb 0 EQ-val rendelkezik, legalábbis az első jó pár rész erről árulkodik. A nő, meg mint egy engedelmes birka. Voltak jó pillanataik együtt, de a nulla kommunikáció mindig taccsra vágra az egészet. Azon totál felhúztam magam, amikor a spoiler
Li Mant utáltam, de hát ilyen szerepet szántak neki. Zi Tong idegesített. A végén spoiler
Talán a 29. rész végén ezzel zár Lu Li: a szülők szeretetéről beszél, amiért nem várnak semmit cserébe, és amit feltétel nélkül éreznek a gyerekük iránt. Az telibe talált. spoiler


Hasonló filmek címkék alapján