Boys Love gekijouban (2007) 4

Boys Love, the Movie / Boys Love 2 / Schoolboy Crush · BOYS LOVE 劇場版
89' · japán · dráma

Szereposztás

Kotani YoshikazuKairu Aoi
Atsumi KannoSora Amakami
Kawakubo YukiIchiyou Mizuki
Kazunori TaniRiku Hanazono
Hirdetés

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Shad 

Hmm az első résztől egyenes link volt a második részig, így belenéztem. Néha-néha elméláztam, mintha visszautalás lenne az első részre, de mégsem.
Alaptörténet: „Aoi Kairu (Kotani Yoshikazu-első részből Taishint alakító színész) egy tekintélyes bentlakásos iskolában tanít. Egy napon, miután szakít a barátnőjével, találkozik egy fiatal fiúval, aki nyugalmat és vigasztalást nyújt neki (értsd szex-nyugi nem látunk semmit). Hamarosan aztán egy új diák, Sora (Kanno Atsumi) érkezik az iskolába, akiben felismeri a korábban megismert srácot. Kairu eldönti, hogy elfelejti a múltat, és kapcsolatukat megőrzi a tanár-diák szinten, de Sora ebbe nem nyugszik bele…”
Azért simán sorolnám dráma kategóriába, ezt a részt is végig belengi egy szomorú hangulat és a végén sem lesz sokkal jobb. A rendező szinte ugyanazzal a technikával dolgozik, mint az első részben: idézetek, egy-két erőszakos jelenet, borzalmas családi háttér stb.
Egyetlen negatívum számomra, hogy azért nekem kicsit túl sok volt a tusolós jelenetekből (lásd pucér japán srácok feneke). Értem én, hogy a srácok sok mindent a fürdőben beszélnek meg, de most komolyan…:D Én jobban szeretem, ha az érzelmeken van a hangsúly nem annyira a szexualitáson. Igaz az érzelmekből sem volt hiány, főleg a legvégén:)

23 hozzászólás
Subika

Az első rész jobban tetszett kicsit le akarták koppintani az első részt de szerintem túl durvára sikerült .De a vége nagyon meg ható volt .


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján