Borbás Marcsi – Kertem (2020–) 3

Kertem és Konyhám
15' · magyar · sorozat
1 évad · 82 rész

A sorozatban Borbás Marcsi saját veteményesének „életét” követhetjük figyelemmel évszakról évszakra, illetve az epizódok második felében mindig kapunk egy receptet is, amit szintén többnyire az éppen aktuálisan termett zöldség felhasználásával készít el.

magyar

Képek 9

Szereposztás

Borbás Marcsiönmaga
Borbás Marcsi – Kertem (2020–)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Nekem ez nagyon tetszett. Tök jól fel van építve, hogy a magok elvetésétől kezdve a kifejlődésükig követjük végig Marcsi kertjét, emellett rengeteg hasznos dolog is elhangzik benne. Mit mi mellé ültessük, melyek azok a növények, amik jó hatással vannak egymásra, és mik vigyáznak a másikra. Emellett milyen rovarral tudjuk irtani a kártevőket és nem utolsó sorban miből, mit tudunk készíteni. Olyan dolgokból lehet szirupot készíteni, amiről korábban nem is hallottam, pl a fenyő friss hajtása. Tetszett, hogy nem csak a sikerről van benne szó, hanem a mellényúlásokról is. És természetesen mindez vegyszermentesen.

2 hozzászólás
Timi98 

Nagyon jó kis sorozat, sokat lehet tanulni már egy-egy részből is. Tetszik, hogy már az elejétől (magvetés, előkészítés, palántázás) végigkövethetjük a kert alakulását egészen a zöldségek és fűszernövények szüreteléséig. Itt nem csak a növények ültetéséről van szó, hanem minden egyéb olyan munkáról, amiket a kerten el kell végezni. Könnyen elsajátítható trükköket, praktikákat, alternatív megoldásokat is kapunk spoiler, meg persze ott van a konyha jó receptekkel. Rövid, de tartalmas és nagyon érdekes, magas minőségben kivitelezve.
(Az operatőr nagyon szere(the)ti a macsekokat :D)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján