Blackpink: Light Up the Sky (2020) 18

A hihetetlenül sikeres koreai Blackpink együttes tagjai olyan bepillantást engednek szakmai hátterükbe és magánéletük eddig rejtett részleteibe, ami megmutatja a k-pop zenekar eddigi útjának sikereit és hullámvölgyeit.

angol,koreai
angol,koreai · angol
angol,koreai · magyar

Képek 1

Szereposztás

Kim JennieJennie
Kim Ji SooJisoo
LisaLisa
RoseRosé

Kedvencelte 2

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

diamondfox

Kellemesen meglepődtem!

Vacsorához kerestem valami kellően egyszerű műsort és a végére itt ragadtam. Egy óra 20 perc és megismertem a BP csajokat is – ezzel pedig bővítve a kpopos csapatismereteim körét. Természetesen én is tudom, hogy kik ők, de annyira nem realizálódott bennem eddig, hogy egyébként CSAK NÉGY ÉVE DEBÜTÁLTAK. Jézus úr isten. Aztán rájöttem, hogy azért valószínűleg, mert egyfajta 2ne1 folytatásként kezelte az agyam őket, pedig teljesen más csapat. Egytől egyig cukik és igazi multikulti team jött össze a végére.
Sokat természetesen nem lehet elmondani a kpopról, vagy akárcsak a csapatról, debüttal kezdtünk, mindenki mesélt magáról, hogyan jutott el odáig egyáltalán, hogy meghallgatásra menjen – majd hogy hogyan is ment a kiválasztás. Brutális egy iparág épül erre a műfajra, ezt már mind tudjuk és ne haragudjanak meg (bocsi Teddy prod), de a k-pop az k-pop és sose fogom a magyarra azt mondani, hogy h-pop mondjuk. Ezt csak a koreaiaknak lehet :)

Tehát: a film arra tökéletes, hogy egyáltalán megtudd, hogy ki a Blackpink; kik a tagok, honnan indultak és hogyan mentek el az első világkörüli turnéjukra. Ízelítőnek tökéletes, én szívesen néztem volna még, vagy inkább interjút, hogy ha már 2020 ők hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet. Jómagam BTS rajongó vagyok, a csaj csapatokkal nem is nagyon foglalkoztam, de egyre többeket hallgatok, úgyhogy örültem, hogy a netflix úgy döntött, hogy egy csapat igenis megérdemli, hogy itt legyen a platformon! Érdekes volt hallgatni, hogy angolul, koreaiul meg thai nyelven is beszéltek, tetszett, tetszett! Viszont most nagyon szeretnék megint frufrut vágatni magamnak, köszönöm Lisa! ♥
:DDDDDD


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján