Bring The Soul: The Movie (2019) 27

브링더소울: 더무비 (Beuling Deo Soul: Deo Mubi)
105' · dél-koreai · dokumentumfilm, koncertfilm, zenei 6

A BTS „Love Yourself in Seoul” című koncertfilmje 2019 januárjában új rekordot állított be: egyetlen nap alatt több mint egymillió néző nézte meg világszerte a mozikban, ezzel minden idők legnépszerűbb mozis koncertfilmje lett. A nagy sikerű turnéfilm után a világhírű dél-koreai fiúbanda… [tovább]

magyar
koreai

Képek 7

Szereposztás

Vönmaga
Jungkookönmaga
J-Hopeönmaga
Sugaönmaga
RMönmaga
Jinönmaga
Jiminönmaga

Kedvencelte 19

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Igazi, finom csemege a rajongóknak. Nyilván lehetett volna hosszabb is, de egészen jól lőtték be a műsoridőt; még annak is érdekes lehet, aki csak ismerkedik a csapattal. Én a Blood Sweat & Tears megjelenése óta követem a fiúkat, bár bevallom, az elmúlt körülbelül két évben rengeteget csappant a lelkesedésem és az érdeklődésem. Azért ez a film előhozta belőlem a rajongót; igazán és őszintén nagyon szerethető társaság az övék.

kookachu 

Úgy számoltam, hogy éjfélre pont befejezem a filmet… nos, éjjel 0:38 van; és egész jól tartottam magam. Eddig. Most mindjárt bemászom a kis ágyikómba és pityergek egy kicsit. Egyébként pedig nem vagyok az a sírós fajta.

Aki eddig követett, az tudja, hogy a BTS „mánia” úgy három-négy hónapja figyelhető meg az életemben. Sosem hittem volna, hogy a messzi Koreában élő random 7 srác fogja ennyire felforgatni az életemet. Nem hittem volna, hogy egy sima dokumentumfilm, ami tök normális koncertes dolgokról, nehézségekről szól, ennyire meg tud döbbenteni és szinte személyesen érinteni. Koncerten akarok tombolni velük – mondjuk vagy elájulnék, vagy végigbőgném az egészet, de akkor is!!
Sajnos nem tudtam az újravetítést megnézni, mert vidéken nem adták újra, így megvettem a weversen és nem mondom, hogy jobb volt, mert legfeljebb nem egyedül pityeregtem volna rajta, de azért nah. A film végére rádöbbentem egyébként, hogy embertelen amit lenyomnak. És perverzek, mert élvezik és az ARMY ad nekik erőt. Az embertelen alatt azt kell érteni, hogy minden koncert két és fél órás (mondjatok egy előadót aki ezt szintén MINDEN EGYES KONCERTJÉN ÍGY CSINÁLJA), amit végigugrálnak majdnem. Két órát minimum. És akkor letolnak egyébként három hónap alatt néha 20-24 állomást.
Számoljatok, ámuljatok és nézzétek meg a mozit, ha még nem láttátok.

Róka balra el pityeregni tovább.
spoiler

3 hozzászólás
züzzentdamo

Nem a zenére, hanem az együttesre kiélezett dokumentumfilm. Nem egy koncertfilmet, vagy turnéfilmet kap az ember, hanem egy megmosolyogtató baráti kört, ahol ugyanúgy vannak mélypontok, ahogy magasak is. Ugyanúgy kell magukat motiválni, ugyanúgy kell szellemileg és fizikailag a toppon lenniük. És észrevehető, hogy mennyire büszkék arra, amit elértek, még ha csak picikét is bújik elő a mívelt előadásokból.


Népszerű idézetek

kookachu 

I love you more than yesterday, but less than i'll love you tomorrow.


Hasonló filmek címkék alapján