A felvigyázó (Babysitting 1.) (2014) 81

Babysitting
85' · francia · vígjáték 12

Claire és Marc elutaznak a hétvégére, örökmozgó gyereküket pedig rábízzák egy bébiszitterre. Franck megbízható fiatalember hírében áll, a házaspár biztos benne, hogy fiuk jó kezekben lesz. Másnap azonban egy rendőrségi telefonhívásra ébrednek, miszerint otthonukban történt egy kisebb incidens: a… [tovább]

Szereposztás

Philippe LacheauFranck
Alice DavidSonia
Vincent DesagnatErnest
Tarek BoudaliSam
Julien ArrutiAlex
Grégoire LudigPaul
Gérard JugnotM. Schaudel
Clotilde CourauMme Schaudel
Charlotte GabrisEstelle
Grégoire LudigPaul

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon állat film. Végig nevettem az egészet elejétől a végéig. A szereplők jók voltak és az alapsztori is jó volt. A zenék is jók voltak. A kis srác meg nagyon cuki. Már alig várom, hogy megnézzem a második részt. Nem az az eget verő film, de nagyon vicces szórakoztató, buli hangulatú film jó poénokkal. Ezt csak ajánlani tudom aki szereti az ilyen vicces filmeket. :D

gazibla

Nagyon jó ez a fim. Nagyon sokat nevettem rajta. :D Egy igazi bulizós film és még mondanivalója is van. :)

barnaianiko6

Az első 1 óra unalmas volt, vontatott, erőltetett, csak 2-3 poén volt az egész filnben, amin lehetett is nevetni. Biztos, nem nézném újra.

victoria_m997

Egész jó volt, élveztem, de tuti, hogy már láttam régebben, legalábbis úgy érzem, ez a sztori nekem ismerős :D a vége nagyon jó.

kiruu 

nem bírom ezeket a házibulikat. amugy a film üzenete fontos, nyilván, de engem ez untat.

King_Diamond

Nem feltétlen az a szokványos tinivígjáték a szokásos poénokkal. Persze van benne néhány olyan is, de ezek kellenek is bele. Tetszik, hogy a történet sem a szokványos folyású, nagyon jó ötlet volt ez a kézikamerás dolog, amit majd visszanéznek. Jók a szereplők is, a többségük szimpatikus. A buli egyre nagyobb mértékű elszabadulása alatt is akad jó néhány remek poén és persze sok jó csaj (a kisgyerek anyja sem piskóta ám). Ugyanakkor elegendő hangsúlyt kap a kisfiús szál is, aminek a mondanivalójára ugye rámentek és ez is jó pont. Tehát nem csak egy újabb bulizós tinivígjátékról van szó, akármennyire is annak tűnik esetleg első látásra. A magyar szinkron nekem tetszett. Az általam eddig látott francia filmek közül alig volt olyan, ami ne tetszett volna, és most sem szakad ez meg. Tudom ajánlani azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni egy jó vígjáték alatt.
8/10

Corvus_CoRex 

Ó, az elején már tudtam, hogy mi hogy lesz majd, gondoltam tök kiszámítható, de nem baj, néha ilyen is kell. Erre onnantól, hogy felhívták apukáékat a hotelben! =D A kis elméletem összeomlott, már nem is tűnt olyan kiszámíthatónak. :D
Jópofa volt, időnként fel is nevettem rajta és emlékeztetett egy filmre, amit moziban láttam, hát most nézem, hogy az ennek volt a 2. része, azért volt ez a „kameranézős” kivitelezés abban is, de jó volt, tetszett! :)

Kiss_Melinda_Éva 

Maximum egyszer nézős film. A poénok elcsépeltek. A történet unalmas és végig volt egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet már láttam.

Negative_Singularity

Szerintem rajtam kívül kevés olyan ember van, akit végtelenül irritál a vígjátékok műfaja, és ha ráadásul ott az amerikai címke (mondjuk ez francia volt, lehet az tett jót a filmnek), akkor a világból ki lehet kergetni, de b@sszus :D Nekem ez most nagyon tetszett, a poénok nem a szexről szóltak, nem volt alpári piás egyetemista humor, hanem a lehetetlen helyzetkomikumra fókuszált, és még egy kis tanulságot is elhintett az apa-fiú kapcsolatról.
Hihetetlen, csak dacból nem kedvencelem be :"D


Folytatása

Összehasonlítás

Babysitting


Hasonló filmek címkék alapján