Az ugrás (2024–) 8

Az ugrás beugratós kvízműsor, amivel az RTL új szintre emeli a műfajt.
A résztvevők feladata, hogy egy monumentális stúdióba épített, több méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra. A fődíj elnyerése akkor valósulhat meg, ha helyesen „válaszolnak” a hídon megjelenő állításokra,… [tovább]

Szereposztás

Gundel Takács Gáborműsorvezető
Az ugrás (2024–)

Streaming
RTL+

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Bár nem ér fel a műfaj legnagyobbjaihoz (Géniusz, Maradj Talpon, hogy a Legyen Ön is milliomosról ne is beszéljünk), azért egy roppant színvonalas vetélkedő ez. Nagy erénye, hogy bár akad benne egy-két bulvár kérdés, azért ezek egyre kevesebben lettek, és végső soron ténylegesen műveltségi kérdések bukkannak fel. A játék izgalmas, maga a műsorvezetés gyors, de a játékosok nyugodtan eltűnődhetnek az adott szinten. Kicsit ez a csapatos módszer furcsa, habár végül is maga a módszer stimmel… ugyanakkor mivel csak egy csapatkapitány van, így kicsit azért probléma, hogy öt idegen ember csak magáért harcolhat.
De mindegy, így is remélem, hogy lesz folytatása.

11 hozzászólás
supermario4ever 

Nagyon jó műsor, érdekes, néha vicces, az állítások is elgondolkodtatók, nem utolsóroban a játékosok is sokfélék.
Nagyon tisztelem nagyon Gundel Takács Gábort, mert úgy vezet műsort, hogy ért a szórakoztatáshoz, tehát gyakorlatilag alkalmas arra, hogy a kereskedelmi médiában vezessen műsort, de mintha megkövetelne egy színvonalat, talán saját magának is. Ha olyan szintű lenne a kereskelmi televíziózás, ahogy azt Gundi műveli, nem ez lenne az egyedüli műsor, amit néznék egy TV-csatornán.
Az egyedüli kritikám a vetélkedővel kapcsolatban, hogy nincs igazi csapatszellem a játékosok között. Valójában mindenki saját magáért játszik, hiszen a főnyereményt nem az egész csapat nyeri meg, hanem aki az utolsónál helyes állítást választja ki. Azt odáig értem, hogy licenszműsor, de ha rajtam múlna, módosítanám úgy a szabályokat, hogy a csapatnak érdeke legyen ténylegesen együtt dolgozni. És akkor ez lenne talán minden idők egyik legjobb kvízműsora.
De így is magasan az átlag felett van, és talán nem túlzás ezt az egész kereskedelmi média 1997 óta tartó történelmére kivetíteni.

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján