Álarcos énekes (2020–) 72

The Masked Singer
90' · magyar · sorozat, vetélkedő, zenei 12
3 évad · 34 rész

Az Álarcos énekes a RTL Klub licencszerződésen alapuló zenés showműsora, melyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat jelemezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból. A műsor formátuma a… [tovább]

magyar

Képek 36

Szereposztás

Istenes Benceműsorvezető
Sebestyén Balázsnyomozó
Gáspár Lacinyomozó
Csobot Adélnyomozó
Hargitai BeaAlien / nyomozó
Puskás Péter2. Röfi / beugró nyomozó
Nagy ErvinRobot / beugró nyomozó / nyomozó
Fluor TomiSüti / nyomozó
Szandinyomozó
Szabó Zsófinyomozó

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Elmaradtam pár résszel, de kétlem, hogy megnézném teljes egészében a műsort. Pláne, hogy egyedül nagyon nem buli, akivel meg néztem, átigazolt a konkurenciához. Úgyhogy mentem vele én is. A lényeget viszont mindig lespoilereztem magamnak. Nem lenne rossz, nekem tetszik ez a formátum, de ott elbukott a dolog, hogy nem kedvelem a műsorvezetőt és halálra idegesít a négy jómadár is. Főleg Adél. Az a nő abszolút káros az agysejtekre. Mindent összevetve a másik csatorna hasonló műsora nekem sokkal jobban tetszik/tetszett.

Békacica 

Az első évadot végigkövettem, a másodikat csak részben láttam. Ez tipikusan az a show, ami csak egyszer érdekes, aztán minden portál úgyis ír róla és lespoilerezi. Aztán tipikusan az a show is ez, ami elé legalább ketten kell leülni, hogy együtt nyomozgassatok, beszélgessetek közben.

Ami számomra csökkenti az élményt, hogy nem élő, nincs beleszólás, az interaktivitás kimerül a tippelgetésben, ami igazából nem nagy dolog. Az első évadban még nem volt applikáció, akkor facebook meg youtube volt és akkor is tudtunk tippeket adni a nyomozóknak.

Az első évadban Dancsó volt a „ezt miért kellett” zsűritag. A másodikban az igazán idegesítő az Adél-Bea páros lett. Gáspár Laci hozta a formáját, talán a végére túl sokat is pattogtatta a szövegét. Istenes Bence nekem már csak melegítős műsorvezető lesz, borzalmas outfitjei voltak. Nyilván itt a show nagy része nem az álarcoké, hanem a nyomozóké meg a műsorvezetőé. A vendégnyomozók ötlete nagyon tetszett. Szegény Balázst meg sem említettem, pedig ő az egyetlen, aki nem viselkedik botrányosan, bár a második évadban már durvább beszólásokat adtak a szájába.

MrsCumberbatch 

1. évad
Az alapötlet nem lenne rossz, de hogy mit keres itt Kancsó meg Adélka azt nem tudom. Idegesítő és rettenetesen buta mind a kettő…

4 hozzászólás
Saku28 

Egy rész alapján szerintem ez tipikusan az a műsor lesz, amit az ember magában szétun, viszont társaságban, amennyiben mindenki kapható rá és hangos találgatás lesz belőle, baromi jó buli lehet. Nem szabad komolyan venni, ez nem az a kategória.

Adélkától még mindig frászt kapok spoiler, a legszebb amikor még élete párja is ég a baromságaitól; Dancsó maga se tudja mi az istent keres itt spoiler; és hogy tök őszinte legyek nem értem Istenes Bence miért lett ekkora szám műsor-vezetőnek, szerintem nem jól csinálja – Balázs úgy vette át a vezetést az egész műsor fölött, hogy az már nekem volt égő. Szóval Balázson és Lacin kívül az egész „műsorvezető” bagázs értékelhetetlen- és mégis baromi jól szórakoztam anyáékkal.

Szóval ez van. Én simán adok egy esélyt amennyiben továbbra is családi programként nézzük, magamban viszont száz, hogy nem folytatnám.

Morcant

Szerintem nem rossz sorozat ez! Élvezetes volt hétről hétre követni, bár sok szereplőről fogalmam sincs, hogy ki, így találgatni se mindig tudtam. A nyomozók csapata is bejött, Dancsó mondjuk legtöbbször irritált a folytonos önfényezésével. Kicsit mondjuk idegesített, hogy erősítenek a sztereotípiákra, és a nők tárgyiasítására, ugyanis nem láttam félmeztelen pasikat ugrálni, félmeztelen táncosnők viszont annál többen voltak…

3. évad után is hasonlók a tendenciák. Egy csillaggal lejjebb vittem az értékelést emiatt.

ananiila

2. Évad: Zebra fan lettem, de végül a Röfi mindent vitt :)

Timi98 

Nem egy rossz műsor de sok dolog van ami rontott rajta. Ami jó: az énekesek, a jelmezeik és az hogy nem élőben van, mert így nézhető hosszúságú. Ami katasztrófa: a zsűri és a műsorvezető. Istenes Bencénél nem találhattak volna idegesítőbb showmant, és hogy Adél is benne van, a műsor 30%- a az ő kis „műsoruk”.. Bencéhez hasonlóan Balázs is túlzott önimádatban szenved. Adél még talán okés, Lacinak mindig szófosása van, sok mindent vághattak ki a műsorból. Adél mondjuk komolyan vette,elég sok jó tippje volt. Dancsó Petiről nem tudom eldönteni hogy széttrollkodja a műsort, vagy neki ez a normális állapota..Nem sokat szólalt meg, mindig félbeszakítják a többiek szóval nem sokat tesz hozzá a műsorhoz. Szegényt vagy leégetik vagy magát égeti. A végére mondjuk összekapta magát és már nem akarta elviccelni.
A finálé jól sikerült a nyomozók is végre jól tippelgettek.
Az új évadot már nem követtem, számomra teljesen unalmas lett, a színvonal még nagyobbat esett. Az egész egy nagy vicc, alpári, idegesítő és sokszor ízléstelen…

BlackSwan

Alapjaraton szerintem 1 izgalmas musor. Varom. Minden heten kivancsi vagyok, hogy mit tesznek le az asztalra a szereplok. Nem talalom unalmasnak, bar most elegge szomi vagyok, mert kiejtettek a kedvenc jelmezemet. Nagyon szeretem az Oroszlant, es nagyon gyulolom a gaspar lacikat…nyugodtan nezzetek rasszistanak, de olyan szinten felhuz minden adas alkalmaval ez az ember, h legszivesebben egy szivlapattal vernem agyon!!! Menjen haza maganak! Es miert kell ezt, mindenhova benyomni? Annyira ertelmes megszolalasai vannak…Jaj, dehogyis feledkezem meg a Csobot Adelrol! Abbol a sikongatos libabol is elegem van. Fuj mindketto! Ugyhogy nem tudom hogy az imadott jelmez bukasa utan is nezzem e vagy sem a musort? …… de szerintem fogom! :D szerencsere az Oroszlan mellett még van 3 kedvencem. De megsugom az Oroszlan kiejtese nem volt veletlen, hanem direkt meg volt szervezve…(jo tudom, mint ahogy minden mas is, de ez nagyon lathatoan, mar akinek feltunt ;) )
A nyomozok nem veszik annyira komolyan a feladatukat, Istenes Bencevel nincs bajom, elmegy, mint musorvezeto, de Tillanal nem jobb. Persze nem is kell annak lennie. Az itteni jelmezek nagyon szepek, kidolgozottak. Volt nemi „csalas” az Oroszlan kiejtesenel, de ez van. Mindegy, oroljunk, h van még kinek szurkolni. Tovabbra is erdekel, h ki van a maszk mogott :D (eddig a Kokeny Attila leleplezese tetszette a legjobban)


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Jól van na Pisti!
– Milyen Pisti? Ő Peti!

1. évad 1. rész – Első adás
MrsCumberbatch 

Ilyen ez az élőadás, itt nem tudsz csak úgy kivágni valamit.
(Balázs Petinek)

1. évad 1. rész – Első adás
6 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Peti: Észrevettem, hogy nem pörögnek annyira a feliratkozások…
Bence: Nem véletlen!

1. évad 7. rész – Hetedik adás
1 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Peti: Nézegettem a bulvár újságokat…
Balázs: Tudjuk, nem tudtad kik vannak rajta.

1. évad 7. rész – Hetedik adás
MrsCumberbatch 

Balázs: Adél, most nézel ki a legjobban, hogy doboznak öltöztél.

2. évad 6. rész – Hatodik adás
3 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Mindenki felpattant táncolni, Dancsó ülve maradt.
Laci Petinek: Táncoljá' má'!

1. évad 7. rész – Hetedik adás
MrsCumberbatch 

Azzal szórakoznak, hogy Bencének hány csaj volt meg régen.

Balázs Adélnak: Nálad is ilyen hosszú a lista az RTL-nél?

1. évad 6. rész – Hatodik adás

Hasonló filmek címkék alapján