Álarcos énekes (2020–) 60

Az Álarcos énekes a RTL Klub licencszerződésen alapuló zenés showműsora, melyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat jelemezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból. A műsor formátuma a… [tovább]

Képek 34

Szereposztás

Istenes Benceönmaga / műsorvezető
Csobot Adélönmaga / detektív
Sebestyén Balázsönmaga / detektív
Gáspár Laciönmaga / detektív
Hargitai BeaAlien / detektív
Dancsó Péterönmaga / detektív
Nagy Ervinrobot / detektív
Puskás Péterönmaga / detektív
Pokorny LiaPolip
Kökény AttilaUnikornis

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Elmaradtam pár résszel, de kétlem, hogy megnézném teljes egészében a műsort. Pláne, hogy egyedül nagyon nem buli, akivel meg néztem, átigazolt a konkurenciához. Úgyhogy mentem vele én is. A lényeget viszont mindig lespoilereztem magamnak. Nem lenne rossz, nekem tetszik ez a formátum, de ott elbukott a dolog, hogy nem kedvelem a műsorvezetőt és halálra idegesít a négy jómadár is. Főleg Adél. Az a nő abszolút káros az agysejtekre. Mindent összevetve a másik csatorna hasonló műsora nekem sokkal jobban tetszik/tetszett.

Ákos_Tóth 

Ez most olyan puzsérosan fog hangzani, de néztem úgy fél órát a november 15-i adásból, és egyetlen szóval simán tudtam jellemezni a látottakat: alpáriság. Avagy puzsérosabban tomboló alpáriság. A produkciók nem túl színvonalasak, általában véve a műsor külsőségei is érezhetően takarékos büdzsé mellett készülhettek, bár arra még mindig alkalmasak, hogy szemrákot kapjon tőlük a néző. A valódi sokkot mégis a zsűri okozza: az öt egyénből kettő-három rémkínosan produkálja magát, minimum egynek ég miattuk a pofája, és van közöttük egy veterán magyar tévés, akire rá merem mondani, hogy kameraképes. De emlékszem, jó tizenöt éve sokan benne sem voltak ám biztosak.

Mondjuk közben belenéztem a Farm VIP-be is a másikon, tudjátok, ahol Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsóti a műsorvezető, és éppen Kerényi Miklós Máté, Ambrus Attila, meg a Terecskei Rita b*zmegeltek egymásnak üvöltve, mert nem voltak képesek összeszorozni hat számot egy palatáblán… szóval egy kicsit nőtt az álarcos énekes ázsiója a szememben. De csak egy icipicit.

19 hozzászólás
MrsCumberbatch 

1. évad
Az alapötlet nem lenne rossz, de hogy mit keres itt Kancsó meg Adélka azt nem tudom. Idegesítő és rettenetesen buta mind a kettő…

4 hozzászólás
Saku28

Egy rész alapján szerintem ez tipikusan az a műsor lesz, amit az ember magában szétun, viszont társaságban, amennyiben mindenki kapható rá és hangos találgatás lesz belőle, baromi jó buli lehet. Nem szabad komolyan venni, ez nem az a kategória.

Adélkától még mindig frászt kapok spoiler, a legszebb amikor még élete párja is ég a baromságaitól; Dancsó maga se tudja mi az istent keres itt spoiler; és hogy tök őszinte legyek nem értem Istenes Bence miért lett ekkora szám műsor-vezetőnek, szerintem nem jól csinálja – Balázs úgy vette át a vezetést az egész műsor fölött, hogy az már nekem volt égő. Szóval Balázson és Lacin kívül az egész „műsorvezető” bagázs értékelhetetlen- és mégis baromi jól szórakoztam anyáékkal.

Szóval ez van. Én simán adok egy esélyt amennyiben továbbra is családi programként nézzük, magamban viszont száz, hogy nem folytatnám.

Morgan

Szerintem nem rossz sorozat ez! Élvezetes volt hétről hétre követni, bár sok szereplőről fogalmam sincs, hogy ki, így találgatni se mindig tudtam. A nyomozók csapata is bejött, Dancsó mondjuk legtöbbször irritált a folytonos önfényezésével. Kicsit mondjuk idegesített, hogy erősítenek a sztereotípiákra, és a nők tárgyiasítására, ugyanis nem láttam félmeztelen pasikat ugrálni, félmeztelen táncosnők viszont annál többen voltak…

Timi98 

Nem egy rossz műsor de sok dolog van ami rontott rajta. Ami jó: az énekesek, a jelmezeik és az hogy nem élőben van,mert így nézhető hosszúságú. Ami katasztrófa: a zsűri és a műsorvezető. Istenes Bencénél nem találhattak volna idegesítőbb showmant, és hogy Adél is benne van, a műsor 10%- a az ő kis „műsoruk”.. Bencéhez hasonlóan Balázs is túlzott önimádatban szenved. Adél még talán okés, Lacinak mindig szófosása van, sok mindent vághattak ki a műsorból. :D Adél mondjuk komolyan vette,elég sok jó tippje volt. Dancsó Petiről nem tudom eldönteni hogy széttrollkodja a műsort, vagy neki ez a normális állapota..Nem sokat szólalt meg, mindig félbeszakítják a többiek szóval nem sokat tesz hozzá a műsorhoz. Szegényt vagy leégetik vagy magát égeti. A végére mondjuk összekapta magát és már nem akarta elviccelni.
A finálé jól sikerült a nyomozók is végre jól tippelgettek.
Összességében jól összerakott műsor, érdekes, csupán pár elem ami nem elég jó…
Ha lesz új évad, akkor szerintem érdemesebb lenne egy kicsit komolyabb zsűrit összeállítani pl..színészek, énekesek alkothatnának zsűrit. Olyanok, akik ismerik is ezt a világot. És ne Bence legyen a műsorvezető.

BlackSwan

Alapjaraton szerintem 1 izgalmas musor. Varom. Minden heten kivancsi vagyok, hogy mit tesznek le az asztalra a szereplok. Nem talalom unalmasnak, bar most elegge szomi vagyok, mert kiejtettek a kedvenc jelmezemet. Nagyon szeretem az Oroszlant, es nagyon gyulolom a gaspar lacikat…nyugodtan nezzetek rasszistanak, de olyan szinten felhuz minden adas alkalmaval ez az ember, h legszivesebben egy szivlapattal vernem agyon!!! Menjen haza maganak! Es miert kell ezt, mindenhova benyomni? Annyira ertelmes megszolalasai vannak…Jaj, dehogyis feledkezem meg a Csobot Adelrol! Abbol a sikongatos libabol is elegem van. Fuj mindketto! Ugyhogy nem tudom hogy az imadott jelmez bukasa utan is nezzem e vagy sem a musort? …… de szerintem fogom! :D szerencsere az Oroszlan mellett még van 3 kedvencem. De megsugom az Oroszlan kiejtese nem volt veletlen, hanem direkt meg volt szervezve…(jo tudom, mint ahogy minden mas is, de ez nagyon lathatoan, mar akinek feltunt ;) )
A nyomozok nem veszik annyira komolyan a feladatukat, Istenes Bencevel nincs bajom, elmegy, mint musorvezeto, de Tillanal nem jobb. Persze nem is kell annak lennie. Az itteni jelmezek nagyon szepek, kidolgozottak. Volt nemi „csalas” az Oroszlan kiejtesenel, de ez van. Mindegy, oroljunk, h van még kinek szurkolni. Tovabbra is erdekel, h ki van a maszk mogott :D (eddig a Kokeny Attila leleplezese tetszette a legjobban)


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Jól van na Pisti!
– Milyen Pisti? Ő Peti!

1. évad 1. rész – Első adás
MrsCumberbatch 

Ilyen ez az élőadás, itt nem tudsz csak úgy kivágni valamit.
(Balázs Petinek)

1. évad 1. rész – Első adás
6 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Peti: Észrevettem, hogy nem pörögnek annyira a feliratkozások…
Bence: Nem véletlen!

1. évad 7. rész – Hetedik adás
1 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Balázs: Adél, most nézel ki a legjobban, hogy doboznak öltöztél.

2. évad 6. rész – Hatodik adás
3 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Mindenki felpattant táncolni, Dancsó ülve maradt.
Laci Petinek: Táncoljá' má'!

1. évad 7. rész – Hetedik adás
MrsCumberbatch 

Peti: Nézegettem a bulvár újságokat…
Balázs: Tudjuk, nem tudtad kik vannak rajta.

1. évad 7. rész – Hetedik adás
MrsCumberbatch 

Azzal szórakoznak, hogy Bencének hány csaj volt meg régen.

Balázs Adélnak: Nálad is ilyen hosszú a lista az RTL-nél?

1. évad 6. rész – Hatodik adás

Hasonló filmek címkék alapján