Kedvencelte 2

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A kezdeményezéssel nincs baj és az is tetszett, hogy nagyon különböző területekről hívtak versenyzőket. Azonban a zsűrit nem sikerült megkedvelnem, a két műsorvezető szövegelése pedig kifejezetten irritált; annyira, hogy egy idő után csak a produkciókat néztem, nem a komplett műsort. Sok kreatív megoldást láttam, de nagyon hamar unni kezdtem az egészet. Ha lesz folytatása nézni fogom, mert esti családi programnak megfelelő, de mindent összevetve felejthetőnek tartom.

2. évad: Sokkal élvezhetőbbnek találtam a zsűrit és a műsorvezetőket is; mintha jobban kiforrta volna magát a műsor. A nagy összest nézve, a sztárok is talán egy fokkal szimpatikusabbak voltak (több kedvencem is volt) és ügyesebbnek is véltem őket az első évados átlagnál. Látványban nagyon oké, de borzalmasan elnyújtott; televízió előtt ülve a sok felesleges duma miatt szenvedés nézni. Rövidebb, tömörebb műsoridővel sokkal jobb lenne, ugyanakkor családi programként továbbra is szórakoztató.

Timi98 

Szerintem egy nagyon jól kivitelezett műsor. Az első évadban és most a másodikban is nagyon jók a táncosok és többnyire olyan sztárokat/ismert embereket válogattak melléjük, akik érdekessé teszik a műsort. Többnyire a zsűri véleménye igazságos, de néha lehetnének szigorúbbak. A díszletek, a ruhák és az egyéb látványelemekre is nagy hangsúlyt fektetnek a készítők, ettől igazán színvonalasak a produkciók. Látszik, hogy a táncosok sok munkát fektetnek bele, hogy minőségi táncot láthassanak a nézők szombat esténként. Sokan nem is gondolnak bele, hogy mennyi meló van egy-egy táncban és hogy ez 1 hét alatt megtanulni mennyire nehéz lehet.
Az első évadhoz képest sokat fejlődött a műsor, nekem a 2. évad jobban is tetszett. Az első évadban szerintem Pásztor Annáék, Gelencsér Timiék spoiler és Horváth Tamásék, a második évadban Kamarás Ivánék, Árpa Attiláék és Kinizsi Ottóék a legjobbak.

Ami kifogásolható: Ördög Nórira miért nem szól rá senki? A zsűriből bárki beszél, ő közbeszól. Nagyon illetlen és idegesítő, hogy mindenbe belepampog. A másik probléma az élő zene. Ez lehetne egy kis plusz a műsorban, de sajnos sokszor borzalmasan hamisak és rosszul hangszereltek a dalok…jobban járnának a készítők, ha az eredeti zenét lejátszanák vaaagy kerítenének olyanokat akik el tudják énekelni ezeket és egy egész estés műsort is végig bírják vinni.
Ezeken kívül szerintem elégedettek lehetnek a nézők, mert jó műsor és lehet egyre jobb lesz.

lepetitlys 

Rami szerintem borzalmas műsorvezetőnek, üvöltözik, baromságokat beszél, nem fluid.
Stohlnak meg szerintem már semmi keresnivalója a képernyőn.
Hálistennek nem felkapaszkodott celebekből állt a táncgárda, de a felénél így is elveszítettem az érdeklődésemet.
Az átvezető szövegek erőltetettek, izzadságszagú a műsor.
A 2. évad miatt kapott egy plusz csillagot. Persze, ott is inkább a táncok és az értékelés érdekelt, mint a sok fölös duma, azt áttekertem. És igazából az első rész után át lehetett volna keresztelni a műsort arra, hogy „Le tudja-e győzni valaki Tóth Andit?”


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján