Az NDR észak-német televízió dokumentumfilmje az élelmiszeripar leggyakoribb fogásait mutatja be, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek. Ilyen például az imitált ételek előállítása (pl. a préselt sonka, műsajt), az ízfokozók használata, a frissesség… [tovább]
Rendező
Forgatókönyvíró
Operatőr
Várólistára tette 8
Kiemelt értékelések
Nienna001
Volt ebben szó préselt sonkáról, amit három malacból raknak össze, sajt helyettesító pizzafeltétről, oxigénnel való húsfrisseség manipulásról (ami belül megszürkül és avasodik dekivül rózsaszín és friss kinézetű), marketing fogásokról, hatalmas gyümölcsökről acsomagoláson, amikor csak 7% vagy kevesebb a gyümölcstartalom… Apizzafeltét sajt borzasztó, sajnos volt magyar példához is szerencsétlenségem. Youtube-on elérhető a film.