Antisocial (2013) 10

90' · kanadai · sci-fi, thriller, horror 18

Öt egyetemista barát elszigetelve a külvilágtól házibulival ünnepli az újévet. Eközben egy világméretű járvány tör ki, ami nagyon gyorsan terjed így egyetlen esélyük, hogy elbarikádozzák magukat és a rendelkezésükre álló kommunikációs eszközökkel megpróbálják kideríteni, hogy mi zajlik odakint.… [tovább]

Szereposztás

Michelle MylettSam
Adam ChristieJed
Cody Ray ThompsonMark
Ana AlicKaitlin
Romaine WaiteSteve
Hirdetés

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Lexy

Egyáltalán nem nevezhető rossz filmnek, viszont elég kiforratlan. Maga az alapötlet szerintem nagyon érdekes, és sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, ráadásul a tudományos magyarázatok is eléggé sántítanak. Sok gusztustalan rész van benne, de még ezek közül is kiemelkedik spoiler, brr!!!
Összességében nem volt rossz, de azért valamivel jobbra számítottam.

Heni_D

Érdekes volt a története, nekem tetszett. Bár a vége lehetett volna jobb is, de legalább volt egy kis csattanó. Számomra Mark karaktere volt a legszimpatikusabb.

hankman

Nagyon, nagyon vegyes érzelmeket váltott ki belőlem a film.

A fényképezés, a beállítások, a fények remekek. A látványra nincs panaszom. A sminkek, sebesülések korrektek. Ami még nagyon tetszett azok a zenék, mindig a hangulathoz voltak igazítva.

Ami miatt elvérzett ez a film az számomra a történetvezetés volt. A feszültséget sem sikerült mindig helyén kezelni. A film első negyedéig azt mondtam, hogy 7 pont aztán kezdődött a mélyrepülés.spoiler

Iszonyat nagy logikai hibák vannak itt a történet nélkül is. spoiler

A történetnek iszonyat jó alapja van, de egy szép nagy marhaságot kerekítenek ki belőle. A hagyományos zombi film és a démonidézés között seggre ült az egész film. Egy hatalmas nagy lélegzetvétellel vegyük sorra mi mindent kínál ez az újfajta veszély. spoiler És ezzel van vége az első résznek ugyanis van a filmnek folyatása! Remélem a szarkazmust kiéreztétek minden lelkesedő soromból.

spoiler

A karakterek egy ponton túl elkezdenek baromi idegesítőek lenni, mintha tudatosan akarták volna a filmet leépíteni. spoiler

A technikai feltételek, a hangulatteremtés, mondhatni a tehetség adott volt ahhoz, hogy jó film legyen, a történet alapja is ígéretes, de borzalmas katyvaszba csap át. A színészek sem tehetségtelenek, de abszolút nevetséges dolgokat produkálnak. Biztos vagyok benne, hogy ez a film megosztja az embereket.

Imoran_Erui

Az egy szem csillag csak a látvány miatt van, fájdalmasan gagyi a történet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján