Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Londonna 

Ezzel a filmmel komoly gondban vagyok. Nem tudok franciául, az angol verziót meg csak kb. félig, 3/4-ig tudom csekkolni online, így aztán a megértés nem éppen tökéletes… DE. Azért ennyiből próbálok valamit nyilatkozni róla. :D
Sokszor belenézegettem már, – főleg a csodás zenei betétek miatt – de összefüggően még csak most sikerült megnéznem. Reméltem, hogyha egyben látom az egészet, akkor leesik a húsz fillér, de ez nem jött be. :D A sztori nekem zavaros. Most akkor ki lett vagy nem lett amnéziás, és mi ez a sok képzelgés..? Vagy tényleg megtörtént?
Mindegy. Ami tény: isszonyatosan szuper Jeremy Ironst franciául hallgatni. Igen, ebben a filmben ugyanis főleg franciául beszél. *-* Az ő orgánumával ez gyönyör a négyzeten. (Illetve az angol verzióban is ő van, tetszik, hogy két különböző nyelven is eljátssza a karaktert. :)) Aztán. Talán nem mondok újat, de azt is igen nagyra értékeltem, amikor egyszer csak bevadult és „lekaratéjozta” / szétverte a rosszfiúkat az utcán. Haha.
Igazán csodás képekkel operál a film, az operatőrnek csillagos ötös jár. Az is tetszik, hogy az A Single Manhez hasonló fényképezést alkalmaztak. Avagy látszik a színeken meg a tónusokon, hogy adott szereplő hogy érzi magát. Ezek a tűéles, színes képek meg mit ne mondjak, elképesztően kiemelik nem csak a marokkói tájat, hanem a színészeket is. Irons gyönyörűen fest a kicsit napbarnított bőrével és a hatalmas szemeivel, meg a gödröcskéivel. *-* Ugyanez a hölgyeknél nem mindig előnyös, de hát emberek vagyunk, nem is kell mindenkinek mindig tip-topnak lennie. Úgyhogy értékeltem, hogy a nők sem tökéletesek, hanem nagyon is látszanak a bőrhibák, a ráncok, a kor, stb. Claudia Cardinale viszont szegény… Hmm. Maradjunk annyiban, hogy eléggé megviselték az évek. :)
Amennyit értettem a történetből, arra azt tudom mondani, hogy szórakoztató svindlis mozi. Élveztem a beöltözős-rablásos trükköket. :)
Jaj és igen! Irons itt is ÉNEKEL, meg penget közben. Ez már csak a non-plus ultra. XD


Népszerű idézetek

Londonna 

– But I never wanted to be free. When I met you front of the jewelries, I thought I'd get 29 years or more. You for me the best choice of the world, but never wedding ring.
– Who said „Never marry your mistress, has marriage is the perfect murder of love”?


Hasonló filmek címkék alapján