All-In – Póker életre-halára (2006) 1

All In
158' · amerikai · dráma

Fiatal lányként Alicia Ace Anderson Swain midig is tanulgatta a póker rejtelmeit az apjától, akit imádott. Ez az idilli világ azonban végetér, mikor apja meghal egy autóbalesetben. Évekkel később már az orvosi egyetemen tanul. Itt barátai és társai mind egyedülálló tehetség. De ahogy a tétek a… [tovább]

Szereposztás

Dominique SwainAce
Michael MadsenSeal - Ace apja
Louis Gossett Jr.Caps
James RussoDr. Pennington
Michelle LombardoJasmine
Cierra RamirezMarisol
Jesse CortiJesus
Hirdetés

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

sophie 

    Jó kis vasárnapdélutánimunka mellé való filmecske, a youtube dobta, csak Michael Madsen miatt nem kapcsoltam ki az első öt perc után, a szinkron nem túl jól sikerült. .
Egy pókerjátékosról van szó, az ilyesmi fazonok élete eléggé zavaros, főleg a filmekben. Na ez volt Michael Madsen. Van neki egy lánya, aki felnőtt korában orvostanhallgató lesz, meg vééééééletlenül pókerjátékos is. Sok furfangra derül fény, a lány hasít a pókerasztalnál, végül apa és lánya vívják meg a Nagy Döntő Játszmát (mondjuk ez a rész cuki volt)
A youtube-on kommentelők azt írják, hogy pókertudományilag erősen kifogásolható az egész, nekem mondjuk fogalmam sem volt mit beszélnek, úgyhogy ez a rész egy kicsit sem zavart.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján