A Yamada család (1999) 44

My Neighbors the Yamadas · ホーホケキョとなりの山田くん (Hoohokekyo Tonari no Yamada-kun)
104' · japán · animációs, vígjáték, anime

Yamadáék egy kedves, átlagos japán család, teljesen átlagos problémákkal. Takashi, a pénzkereső családapa, elfoglalt üzletember; Matsuko, az udvarias, ám kicsit feledékeny feleség és szerető családanya; Shige, a segítőkész és kedélyes nagymama; Noboru és Nonoko, a két iskolás gyerek és Pochi, a… [tovább]

japán · angol

Képek 2

Szereposztás

Uno NaomiYamada Nonoko (hang)
Masuoka TooruYamada Takashi (hang)
Isohata HayatoYamada Noboru (hang)
Asaoka YukijiYamada Matsuko (hang)
Araki MasakoYamano Shige (hang)

Kedvencelte 5

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Katyesz

Nem hiszem el, hogy eddig nem tudtam megnézni. Nagyon régóta várólistás, de egyszerűen sehol nem találtam. De most sikerült!(Most nézem, hogy elég régen felrakták, na mindegy ^-^)
A sztori aranyos, tele vicces helyzetekkel. Nekem anyuka volt a kedvencem. De az anya sem volt semmi a zéró főző tudományával. :D Nem egyszer az ember felfedezi a családját benne valamilyen módon.
A rajzolás kicsit szokatlan, de ez adja az egésznek a báját. Nem veszik el az ember a részletekben. Ez a történet a Yamada családról szól és pont.

BakosJuci

Már vagy milliószor láttam, megunhatatlan. És szerintem kötelezővé kellene tenni minden friss házas számára. Vicces és igen tanulságos a mindennapi életről, az együttélésről, a családról. Nálunk ez a sztenderd nászajándék. (o;

Hiranneth

Vicces volt kívülállóként így bepillantani egy család életébe. Nem egy életképnél eszembe jutott, hogy nálunk ez hogyan is volt. És kíváncsivá tett, ilyen lesz-e, ha nekem is lesz saját családom?
Szerintem itt mind aranyosak és bogarasak voltak a maguk módján, nem tudnék választani egy kifejezett kedvenc alakot.

Gabye

Érdekes volt a rajz stílus… És valahogy a történet sem fogott meg igazán.

2 hozzászólás
valdezier

Kis anekdotákból állt ez a film, de nekem nagyon tetszett. Aranyos, nosztalgikus hangulata volt az egésznek, a karaktereknek megvolt a saját kis bohókás bájuk. Szerintem ez olyan kis feelgood filmecske, lehet rövid részekként egy sorozatban még jobban megállta volna a helyét, de én így is élveztem.
Qué será, será!


Hasonló filmek címkék alapján