A narancs inges férfi (2017–2017) 9

Man In An Orange Shirt
120' · angol · dráma, minisorozat
2 rész

Két, 60 évet átívelő szerelmi történet bemutatja mindazon változásokat, melyen a homoszexuálisok megítélése a II. világháborútól napjainkig átment. 1944-ben a brit hadsereg századosa, Michael Berryman Dél-olaszországban találkozik a művész Thomas March-csal. Annak ellenére, hogy a fiatal… [tovább]

Szereposztás

Julian MorrisAdam Berryman
Oliver Jackson-CohenMichael Berryman
David GyasiSteve
James McArdleThomas March
Vanessa RedgraveFlora Berryman
Joanna VanderhamFlora Talbot (a fiatal Flora)
Flaminia CinqueRita
Julian SandsCaspar Nicholson
Angel CoulbyClaudie
Hal ScardinoDwight

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Osli75 

Először is nagyot néztem, hogy minisorozat… az HBO-n ez egy film, de gondolom ott lehet az első rész vége, mikor a jelenbe ugrik a történet.
Szerencsétlen Adam… vajon mitől lett ő ilyen? Nem, nem a homoszexualitással van bajom, ha heteroként ezt csinálja valaki, azt is sajnálom… egy app ami jelzi, hogy készen állok egy kis alkalmi szexre és aki a legközelebb van már ugrik is? Ez nagyon gyászos. Nem, nem most hallok ilyenről először, de nagyon tudom sajnálni az ilyen sivár érzelmeket. És ez szerintem nem normális. De talán tényleg Flora tehet az egészről… bár az nem derült ki, hogy Adam hogy került hozzá, mi történt a szüleivel és az se, hogy mióta neveli. De jobb későn, mint soha és Flora végre belátja, hogy igen, szeretet kell és a szeretet fontos és a szeretet nem bűnös.
Eléggé felkavart ez a film… érdekes történet(ek)

Kontra_Judit 

Régen láttam ilyen szép filmet, még zsepi is kellett hozzá…a meleg párkapcsolat elfogadásáról szól. Borzasztó lehet ezt megélni mindkét félnek :(

Chris90 

Kicsivel többet vártam, ennél egy komplexebb történetet. A film/sorozat (ki melyiket látja) igazából csak felvillant élethelyzeteket, szituációkat, de ennél többet sajnos nem ad. A színészi alakítás nagyon jó, ahogy a fényképezés is gyönyörű, ezek miatt öröm nézni a filmet. Ugyanakkor kicsit meseszerűvé varázsolja az, hogy ennyire össze akarja kapcsolni a két sztorit (plusz ez nem segít azon a tévhiten, hogy a melegség genetika útján öröklődik). Nekem az első rész jobban tetszett, ugyanakkor mindkét etapról elmondható, hogy néhol hiányoznak a miértek, a mögöttes tartalom, hogy a szereplőket mi mozgatja, miért épp úgy döntenek, ahogy. Talán érdemesebb lett volna 2x90 percben elmesélni, jobban kibontani a karaktereket.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján