A mi kis állatkertünk (2014–2014) 8

Our Zoo
312' · egyesült királysági · dráma, minisorozat, családi
6 rész (epizódhossz: 52')

George Mottershead túlélte a nagy háborút, de a harctéri emlékek továbbra is gyötrik, miközben feleségével és két lányával a szülei vegyesboltja fölötti kis lakásban él. Egy nap, amikor árut szállít ki a kikötőbe, felfigyel egy távoli tájról érkezett kis majomra, amelyért nem jelentkezett a… [tovább]

angol

Szereposztás

Lee InglebyGeorge Mottershead
Liz WhiteLizzie Mottershead
Honor KneafseyJune Mottershead
Anne ReidLucy Mottershead
Peter WightAlbert Mottershead
Amelia ClarksonMuriel Mottershead
Sophia MylesLady Katherine Longmore
Hugh SkinnerDr. Barnaby Ford
Stephen Campbell MooreReverend Aaron Webb
Ralf LittleBilly Atkinson

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Sister

Egy igazi kis gyöngyszem ez a sorozat! Számomra egészen hasonló élményt nyújtott, mint a másik nagy kedvencem, Az élet dicsérete, ami már önmagában siker. :)

Az első világháború után járunk, amikor is George Mottershead egy egészen merész álmot dédelget: állatkertet szeretne létrehozni, méghozzá rácsok nélkül! Az első állat megjelenése után szép lassan gyűlnek a további lakók, viszont a hely egyre kisebb, így a népes kompánia egy kis falucskába költözik, Uptonba. A helyiek azonban nem nézik jó szemmel a dolgot, és minden követ megmozgatnak, hogy a Mottershead család végleg szedje a sátorfáját… De George-ot kemény fából faragták, nem ismer lehetetlent!

Kedves, bájos, barátságos hangulatú; mondanom sem kell, iszonyúan kevés a 6 epizód! Szívesen néztem volna tovább, de sajnos ennyi jutott belőle. Tényleg csak ajánlani tudom, nekem nagyon pozitív élmény volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján