A kockásfülű nyúl (1974–1976) 81

A kockás fülű nyúl különleges tulajdonságokkal felruházott hős: a nevét hosszú füleiről kapta, amelyeket összecsavarva propellernek használ és így repülni is tud. A néhány perces epizódokban ő az örök konfliktusmegoldó: ehhez felhasználja különleges képességeit is, de alapvetően belső… [tovább]

Kedvencelte 19

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

krlany 

Imádtam, imádom most is. Én szeretem az olyan borult dolgokat, mint a repülő nyulak, vagy a propellerként működő fülek. Mit ne mondjak, ötletes és marha izgalmas egy 2-3 éves kölyöknek.
Anno a nagyszobában volt a tévénk, a szobámból, ha kinyitottuk résnyire az ajtót, az ágyamból pont ráláttam. Így néztem szombat esténként a mesét ágyból, aztán ha vége lett, anyáék becsukták az ajtót, hogy most már alvás van. Én meg tovább szőttem a sztorit alvás helyett.
A zenéje is nagyon.

meseanyu

Gyerekként még nem tudtam, hogy ez is Marék Veronika szülötte, csak simán imádtam. Azóta tudom, hogy Marék Veronika egy zseni, úgyhogy már nem is csodálkozom, hogy ez a sorozat is ennyire egyben van felnőtt szemmel is.

NinaAva

Kiskoromtól imádtam, alig lehetett elrángatni előle!

Alexandra

Bármikor, bárhol megnézem a mai napig. Nagyon szeretem.

Lahara

Újabb csoda, amit ki nem állhattam gyerekoromban. Most sem tetszik igazán.

KillerCat 

Fantasztikus mese,én kötelezővé tenném minden gyereknek.

Ascyra 

Csak én vagyok ezzel a rajzfilmmel úgy, hogy kb. ez alapozta meg a depresszióra hajlamos lelkivilágom? Imádtam, szerintem betegesen. Miből lesz a cserebogár? :D

Honey_Fly 

Nem nagyon szerettem, nem tudom, hogy miért. A rossz nagyfiú annyira ellenszenves volt, hogy ez rányomta a bélyegét az egész mesére azt hiszem.

Andro 

Rettenetesen utáltam gyerekként, ez pedig máig nem változott. Szerintem az egyik legrosszabb régi magyar rajzfilm, ami valaha készült. A másik a Pom-Pom meséi.

2 hozzászólás
Cholito

Mind a mai napig meserajongó vagyok, és ez alól A kockás fülű nyúl sem kivétel. Aranyos, tanulságos, örökzöld. A magyar TV mesék fénykorából.


Hasonló filmek címkék alapján