Kedvencelte 5

Várólistára tette 116


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin

Pontosan annyira abszurd és cinikus, mint amilyen 2020 volt: és a színészek kitettek magukért. Különösen Lisa Kudrow-t tudom kiemelni, aki teljes átéléssel hozta az álszent kormányszóvivőt, aki minden mondatával cáfolja az előzőt, illetve nem tudom, ki alakította a konteóst, de ő is, szinte hátborzongató pontossággal adta vissza, hogy milyen alakok fordulnak meg a közösségi médián. A koronavírusos, illetve az elnökválasztásos résznél volt pár nagyon jó poén, nekem egy kicsit a Black Lives Matter szakasz ült le: ott elég egyértelmű volt, hogy nagyon érzékeny a téma, nagyon sok oldalról kellett volna megfogni, és kicsit beletört a bicskájuk.
Összességében évbúcsúztató filmnek kifejezetten jó volt, de érdemes megnézni visszatekintésként is: reméljük, idén már jobb lesz minden.

Szeszj 

Meglepően jó volt, oké voltak benne rémes poénok de én jót szórakoztam rajta, bár azért szerintem több országot és nézőpontot beletehetek volna de azért 2020 lényegét elég jól előadták.
Kedvencem Hugh Grant volt, főleg a Star Wars-s beszólása! :D De Lisa Kudrow is nagyon jól szerepelt.

crissy 

Na nem volt ez rossz, de azért ennél jóval több minden történt 2020-ban, nem kellett volna így telenyomni az Egyesült Államokkal kapcsolatos hírekkel…
A színészi felhozatal viszont szuper volt, mindenki hozta a formáját, abszolút hitelesek voltak.

2 hozzászólás
dulkap 

Nagyon jó kis összefoglalója a tavalyi évnek, miközben zseniálisan mutatott görbe tükröt a társadalom különböző karakterei elé. (Különösen a politikus saját magának is ellentmondó karaktere volt telitalálat.)

csokidani 

Bugyuta.
Bugyuta a humora, bugyuta a szajbaragossaga, bugyuta a megmondossaga. Bugyuta ez ugy, ahogy van. Es marha unalmas is.

1 hozzászólás
Gigi26

Hááát.. nem nagy szám. Van benne néhány jó poén, de egy csomó elcsépelt erőltetett dolog is. És sajnos utóbbiból van több. :(

julcseee 

Felénél abbahagytam… Nekem ez most nagyon nem ütött, Pedig erdekes téma, jo színészek, vicces is lehetett volna, de nekem nem volt. Talán kétszer mosolyodtam el rajta.

David_Lakner 

Erőltetett, kínos, szájba rágós, lefelé beszélő. Haha, mindenki milyen buta és rasszista a világon, csak mi vagyunk okosak, felelősek és felvilágosultak. Sacha Baron Cohen legalább tényleg szórakoztatóan csinál viccet mindenkiből, itt ennek a szikrája sem volt meg. A háromnegyed órás South Park-különkiadásban ezerszer több szellem és valódi humor volt. Az meg az abszolút mélypont lenne, hogy valaki halálával viccelődnek, csak hát ezt nagyjából tízpercenként megtették. Haha, Biden kétszáz éves és bármikor meghalhat, haha, Trump túlsúlyos és mindenki imádkozik a haláláért, haha, Boris Johnsonra végzetes lehetett volna a vírus. Micsoda humor, tényleg lenyűgöző.

Zoltan_Biro 

A cím helyetelen, rendesen 2020 Amerika: Legyen már vége! kellett volna legyen … hiszen az egész az Egyesült Államokról szól, és az ott terjedő koronavírusról. Azt hittem más lesz.
Jó volt látni Hugh Grantet meg Lisa Kudrowt.


Népszerű idézetek

rapchee 

Dr Maggie Gravel: Human beings are social animals, so shutting down social interactions goes against our instinct. I mean for most folks, not me! I fucking hate people. My god, it was bliss.

Gigi26

Március végére lezárásokat vezettek be szerte a világon, ami a legsikeresebb globális franchise lett a Marvel-moziuniverzum óta.

Szeszj 

II. Erzsébet brit királynő: Some say The Crown is unrealistic. But it strikes me as a far more faithful depiction of the monarchy than their other regal drama, Tiger King. That man is from no royal line I recognize

Krenai

Bark Multiverse: I realized the whole world could collapse in chaos and disaster and here's me, one of the richest people on the planet, in a position to actually do something about it. As soon as she finished speaking, I hit the phone, got my people to buy a mountain in New Zealand, had it hollowed out, and here we are. In my survival bunker.
Rendező: Don't people call you selfish?
Bark Multiverse: I don't know. It's soundproof.

Sizzy 

Az utolsó pillanatban felébredtünk, és ez az egész egy rémálom volt. Jaj, bárcsak!

8 hozzászólás
Krenai

Rendező: Right now it takes about six months' exposure to social media for the average person to become hopelessly radicalized.
Bark Multiverse: I know, right? We're hoping to get that down to five minutes.

Krenai

Duke Goolies: I know I care, but do enough other people know that I care?

Krenai

Tennyson Foss: Polarization is the problem of our age. And not just in America, in the actual world too. Whether the debate is over Trump or Brexit or science or gender, God help us, or reality itself, no two factions can agree, or agree to disagree, or even agree that their disagreement might be disagreeable.
Rendező: I'm not sure I totally agree.
Tennyson Foss: Well, then why don't you fuck off?

Krenai

Dash Bracket: Those officers didn't see George Floyd as a human being, but the world did.


Folytatása

Összehasonlítás

Legyen már vége!


Hasonló filmek címkék alapján