Vissza a jövőbe zóna

LukeSkywalker 
Vissza a jövőbe

Egy friss amerikai közvéleménykutatás szerint az amerikaiak legnagyobb része a Vissza a jövőbe folytatását szeretné látni.

Szerencsére Robert Zemeckis rendező évekkel ezelőtt leszögezte, hogy csak a holttestén át folytathatják a klasszikus filmsorozatot, aminek első részét 1985-ben mutatták be és szupersztárrá avatta a főszereplő Michael J. Foxot, és persze hatalmas ismertséget hozott a többi főszereplő, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson és Crispin Glover számára. A két folytatás, melyet 1989-ben és 1990-ben mutattak be a mozik, csak tovább erősítette a Vissza a jövőbe közkedveltségét, és az azóta eltelt harminchárom év során igazi klasszikussá vált.

Az is közrejátszhat a Vissza a jövőbe-folytatás iránti igényben, hogy ez az egyetlen olyan híres klasszikus filmfranchise, amihez nem készült folytatás az azóta eltelt évtizedek során. Így a nézők még mindig az eredeti három filmre tekintenek egyre növekvő szeretettel és nosztalgiával.

A szavazók ráadásul az eredeti szereplőkkel szeretnék látni a folytatást, ami szintén nehezen lenne kivitelezhető többek között azok előrehaladott életkora miatt.

A kutatás azzal a szintén érdekes eredménnyel is zárult, miszerint az amerikai nézők jobban örülnének a régi, klasszikus filmek újraforgatásának (remake), illetve újragondolásának (reboot), mintsem új tartalomnak.

Sajnos imerve Hollywood pénzcsinálási őrületét, melynek alárendelnek mindenféle kreatív döntést, könnyen előfordulhat, hogy Zemeckis és Bob Gale társíró- és producer halálát követően új szereplőkkel ismét forgatnak egy Vissza a jövőbe-filmet, persze azt más fogja írni és rendezni, más írja a zenéjét és mások játszanak benne. Egy új generáció számára ez nem feltétlenül jelenthet problémát. A lényeg, ugye, hogy dőljön a lé.

Nos, nem tehetünk mást, mint hogy reméljük, Zemeckis és Gale hosszúéletűek lesznek.

forrás: https://screenrant.com/back-future-4-reboot-cast-marty-…

Kapcsolódó filmek: Vissza a jövőbe (1985) · Vissza a jövőbe 2. (1989) · Vissza a jövőbe 3. (1990)

Vissza a jövőbe (1985) Vissza a jövőbe 2. (1989) Vissza a jövőbe 3. (1990)

Kapcsolódó művészek: Robert Zemeckis · Bob Gale · Michael J. Fox · Christopher Lloyd · Crispin Glover · Lea Thompson · Thomas F. Wilson

7 hozzászólás
LukeSkywalker 
Vissza a jövőbe

33 évvel ezelőtt ezen a napon mutatták be a Vissza a jövőbe című filmet.
Te magasságos egek! / Great Scott!

Kapcsolódó filmek: Vissza a jövőbe (1985)

Vissza a jövőbe (1985)

Kapcsolódó művészek: Robert Zemeckis · Bob Gale · Steven Spielberg · Alan Silvestri · Michael J. Fox · Lea Thompson · Christopher Lloyd · Thomas F. Wilson · Crispin Glover · Marc McClure · Claudia Wells · James Tolkan

Hirdetés
LukeSkywalker 
Vissza a jövőbe

Ezt most vettem észre: A 2. részben Martyn rajta van a Casio órája. :)

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Vissza a jövőbe (1985) · Vissza a jövőbe 2. (1989)

Vissza a jövőbe (1985) Vissza a jövőbe 2. (1989)