Súgunk! zóna

Albert_Richwick 
Súgunk!

Mi a különbség a „mágia” és a „varázslat” címke között? (Összevetésnek: van „varázsló” és „mágikus realizmus” címkénk is.)
Továbbá mi a különbség a „dokumentum” és a „dokumentumfilm” műfajcímke között?

Evelena
Súgunk!

Sziasztok! :)
Kihívásokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Molyon a kihívás vége után egy hónapig még lehet írni hozzászólást a teljesítésekről. Viszont Snitten erről nem találtam semmit, hogy meddig lehet hozni a teljesítéseket… Valamelyikőtök tud erről valamit?
Az egyik kihívás, amire jelentkeztem, teljesen kiment a fejemből, és nem írtam hozzászólást, pedig megvoltak a kellő filmnézéseim (már több, mint egy hónapja sajna…). :(

4 hozzászólás
Everrie 
Súgunk!

Sziasztok! Az x film 2017-ben snittes kitüntetéseknél az újra nézés is számít, vagy csak az új megtekintések? A film hossza is befolyásolja esetleg?

8 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Ez most lehet kicsit kontroverz kérdés lesz, de egy mű tekintetében számít az, hogy milyen technikai formátumban van? Már fent van elég sok többé-kevésbé filmszerűnek tekinthető rövidfilm (sok közülük animáció), de vannak pl. kifejezetten filmszerű Flash-animációk is. Na most alapvetően a Flash az egy interaktív technológia, lehet vele játékokat is csinálni. De van, aki animációt csinál benne, ami nem interaktív. (Vagy annyiban interaktív, hogy rá kell kattintani egy „Start” gombra például.) Ez azt jelenti, hogy technikailag nem képkockák egymáshoz fűzött sorozatáról van szó, hanem inkább egyfajta programról, ami lefut és produkál egy látványt. Tekintve, hogy vannak olyan animációk, amik ilyen jellegűek, de simán elérik vagy meghaladják itt található animációs rövidfilmek művésziségét/színvonalát, ezért kérdezem, hogy ilyesmiknek zöld a lámpa? Esetleg egyedi elbírálás alapján, ahogy ISBN nélküli könyveknél ez elérhető Molyon?

3 hozzászólás
Londonna 
Súgunk!

Megkérdezhetem, miért válnak köddé a nem magyar nyelvű molyos könyves linkjeim? Szerintem ha az alapjául szolgáló mű fent van a Molyon, miért ne lehetne linkelni akár az teszem azt, angol eredeti nyelvű verziót? Ne mondja senki, hogy érdektelen, mert lehet, hogy valaki tud és szeret angolul / németül / akármilyen nyelven olvasni és akkor látja, hogy melyik könyv az, ami adott mozgóképhez köthető…

5 hozzászólás
Rebarbara 
Súgunk!

Vajon ki volt az a lángész, aki a „Glue” sorozat leírását felvitte a snittre? „Nyugi, nem nyomozós lesz”?
Gratulálok!

Kapcsolódó filmek: Glue (2014–2014)

Glue (2014–2014)

11 hozzászólás
Hirdetés
WalterWatney
Súgunk!

-OFF-

Sziasztok valahogy nem lehet imdbről áthozni listákat?
Csak mert nem nagyon akarom egyesével bejelölni mind az 500 filmet amit láttam :c

2 hozzászólás
Coffee
Súgunk!

Sziasztok!
Szeretném felvinni a DVD-lemezeinket egy listára, viszont akadályba ütköztem.
DVD-lemezeket nem lehet valahogy az oldalhoz adni, csak filmeket?
Van egy rakás (jó, jó, három…) Mickey egér játszótere dvd-nk, és tök jó lenne összegyűjteni az összeset egy helyen, amik megvannak, esetleg kívánságlistára tenni, amik nincsenek, de ezek meseválogatások.
Mi a teendő ilyenkor? Külön-külön felvinni esetleg a 3-5 mesét, amit tartalmaz? Nem lehetne az „új film” mintájára „új dvd”-t létrehozni?
spoiler

2 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Ha már kiírt karchoz utólag nem tudok csatolni művészt, akinek nincs portréképe feltöltve, az bug vagy feature?

(Szerk.: itt most kipróbáltam, létrehozásnál csatol, aztán törlöm, és utána már nem csatol.)

1 hozzászólás
dr_Eminens
Súgunk!

Kihívást lehet hosszabbítani? Mi ennek a protokollja?

6 hozzászólás