Súgunk! zóna

mrsp 
Súgunk!

Nem biztos, hogy ide illik, de mióta és miért változtak meg a sorozat-epizódok 1. epizód helyett 1.0. epizódra? :O

23 hozzászólás
Lexy 
Súgunk!

Szeretném odaadni a pro tagságomat, ha van erre lehetőség. Én nem használom ki, de gondoltam, hogy valakinek talán hasznára lenne. Lehet-e ilyet, és ha igen, hogyan? :)

21 hozzászólás
bonnie9 
Súgunk!

Sziasztok!

A Csillagkapu sorozat pilot epizódját újravágták tizenegy-két évvel az első kiadás után, szinte teljesen megváltoztatva. Magyarul ezt az infót találtam róla: http://moovie.cc/online-filmek/csillagkapu-istenek-gyermekei-online-2009
Az IMDb külön adatlapon, külön új filmként kezeli: http://www.imdb.com/title/tt1483803/?ref_=nv_sr_1
Hogy vigyem fel? Tegyem simán a sorozat epizódjai közé, kiegészítve a címet Final cut szöveggel és a részleteknél a dátumból látszik, hogy bár ugyanaz, de más? Vagy vigyem fel külön filmként, ahogy más helyen kezelik?

3 hozzászólás
brena
Súgunk!

Sziasztok!
Van rá mód hogy megnézzem kivel moziztam a legtöbbet idén?
(azon kívül hogy egyesével megnyitom az x számú mozis nézést és összeszámolom)
Köszi a választ

6 hozzászólás
Lizi90
Súgunk!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan adom meg, ha egy szerepet két színész játszik: van a felnőtt színész, aki a szereplő felnőttkori énje, illetve van a gyerekszereplő, aki pedig ugyanannak a színésznek a gyerekkori énje. Ezt lehet valahogyan külön jelezni? Ha igen, hogyan?

Köszönöm előre is a segítséget! :)
Üdvözlettel,
Lizi

6 hozzászólás
mspepe
Súgunk!

Sziasztok!
Megint van két kérdésem.
1. Ha egy filmnek nincs magyarországi mozibemutatója, csak DVD-bemutatója, azt hogyan lehet jelölni?
2. Csak nekem nem működnek rendesen a Port-linkek? Ha csak filmazonosítóval (számsorral) vannak megadva, akkor nincs probléma, ha viszont teljes linkkel, a Port nem találja meg az adatlapot (illetve azt írja, hogy nem létezik).

3 hozzászólás
Hirdetés
rapchee 
Súgunk!

be lehetne tenni a súgóba a link formázást? most véletlenül megtaláltam, mert ha keresek az eredményben a formázatlan szöveget adja ki, így megláttam egy karcban, de jó lenne ha benne lenne a súgóban is, mert legközelebbre biztos elfelejtem. //[\[ hivatkozás /| szöveg /]/] ezek után, jó lenne egy „haladó formázás” is, melyik az escape karakter?

rapchee 
Súgunk!

cross-dressing címkét lehet kérni?

Albert_Richwick 
Súgunk!

Ugye a gyártóknál előnyben részesítjük az IMDb-s alakot?

Továbbá, mivel az IMDb szereti a gyártók nevében a rövidítésüket is feltüntetni, ebből következően ajánlatos az IMDb-n nem található gyártók nevében is ezt az eljárást alkalmazni?

1 hozzászólás
mspepe
Súgunk!

Sziasztok!
Hogyan lehet jelezni, ha egy gyártónak több adatlapja van? Írjak üzenetet a Snittnek? a gyártók adatlapján nem látok orvosi dobozt

6 hozzászólás