Súgunk! zóna

Theana 
Súgunk!

Sziasztok, bocsánat, ha már volt ez a kérdés, csak nem találtam… A Súgóban nincs erről így konkréten szó. Ha eredeti nyelven töltöm fel az adott idézetet egy sorozatból, akkor ugyanezen a nyelven is írjam oda, hogy x évad, y rész?

9 hozzászólás
Éva_Kovács_2
Súgunk!

Sziasztok!
Valaki másnak is fekete-fehér most teljesen az oldal?Vagy nálam van a baj?

13 hozzászólás
Coralie 
Súgunk!

Sziasztok!
A Tedd jobbá! részlegen van az a hibalista, hogy „szereplők nélküli filmek”. Ez nagyon hosszú, mert sok rajta az animációs rövidfilm, ahol ugye hagyományos értelemben nincsenek szereplők, nevük sincs általában, nem is beszélnek, szóval nem lenne értelme felvinni, hogy „a kutya”, „az ember” stb. Viszont mivel ezeket nem fogja tudni senki sem kitölteni, mindig ott lesznek a listán, ami miatt javításkor hosszú oldalakat kell görgetni lefelé, mire találunk egy olyat, ami tényleg javításra szorul.
Nem lehetne valahol a film adatlapján (mondjuk ott, ahova a szereplőket kellene felvinni) elhelyezni egy kipipálható jelölőnégyzetet, hogy „nincs szereplő”? Akkor a javítónak csak jelölni kellene és lekerülhetne a hibalistáról. Már ha ez technikailag megoldható.

5 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv! Itt is átkapcsolatatok energia-takarékos üzemmódba vagy nálam van a baj, hogy minden fekete-fehér lett hirtelen?

13 hozzászólás
Zoja009
Súgunk!

Sziasztok!

A profilomnál oldalt a filmnézések száma pár napja nem változik, 661-et mutat pedig ma is jelöltem két filmet.
Esetleg másnál is van ilyen hiba?
Köszi

6 hozzászólás
diamondfox
Súgunk!

Hali! Most látom hogy van snitt díj plecsni. Viszont azt írja, hogy nem teljesültek a feltételek, pedig szavaztam, amikor az adatlapokon kellett. Másikkal keverem esetleg?

10 hozzászólás
Hirdetés
Éva_Kovács_2
Súgunk!

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha eredeti nyelven több ember szinkronizált egy karaktert,és ez külön is van feltöltve(vagyis mindegyik színésznél ugye oda van írva a karakter neve),a magyar hang viszont ugyanaz a karakternek végig a sorozatban,mindegyikhez oda kell írni a magyar hangot vagy elég csak az egyik eredeti hanghoz?
Remélem értelmesen írtam:P

7 hozzászólás
cs_01 
Súgunk!

A közérdekű listák közül nem lehetne valahogy kigyomlálni a nem oda tartozókat? Vagy az adminoknak elbírálni közzététel előtt, hogy tényleg közérdekűek-e? Gondolok itt pl. a kihívásokhoz készült megnézés-listákra, a személyes várólistákra, vagy a tagok által feltöltött adatlapok listájára.
Néhány példa:
https://snitt.hu/listak/befejezem-2020ban
https://snitt.hu/listak/adarbazishoz-hozza-adott-filmek-sorozatok
https://snitt.hu/listak/sorozataim-magamnak
https://snitt.hu/listak/szin-kihivas-barna-haju-foszereplok

Egyáltalán, mi számít közérdekűnek?

28 hozzászólás
rapchee 
Súgunk!

van valami oka annak, hogy a „figyeltjeim és a film” szekcióban nem látszik ha egy figyeltem várólistára helyezte az adott filmet? bug vagy feature? esetleg mehet metára?

2 hozzászólás
dulkap 
Súgunk!

Sziasztok!
Valaki súgja meg nekem, hogy mi értelme van nézetnek jelölni, sőt értékelni egy filmet, ami el sem készült? Ennyire fontosak a plecsnik?! Meg az sem értem minek felrakni…

https://snitt.hu/filmek/beetlejuice-2#

Kapcsolódó filmek: Beetlejuice 2

Beetlejuice 2

12 hozzászólás