Súgunk! zóna

Blissenobiarella 
Súgunk!

https://snitt.hu/filmek/majmok-bolygoja-vi-a-visszateres-1981

Imdb szerint ez nem film, hanem a Planet of the apes c. sorozat két epizódja.
http://m.imdb.com/title/tt0071184/

Viszont port.hu-n is önálló filmként szerepel.
Ilyenkor kinek hiszünk?
Kell ennek adatlap?

Kapcsolódó filmek: Majmok bolygója VI: A visszatérés (1981)

2 hozzászólás
Sunshine 
Súgunk!

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mit tegyek ha duplázást látok idézeteknél? Ugyanúgy, ahogy molyon hibaüzenetként beküldhetem, vagy….?
(Mindkettő magyar és ugyanaz a két sor)

3 hozzászólás
kószalányka 
Súgunk!

Sziasztok!
Zónát hogy lehet örökbe fogadni? Mert pl. ennek nincs éppen gazdája, és én szívesen átvenném: https://snitt.hu/zonak/azsiai-filmek

4 hozzászólás
Nyx 
Súgunk!

Sziasztok!
Már régóta gondolkozom ezen (bár valószínűleg csak túl béna vagyok ahhoz, hogy kitaláljam), de meg lehet valahogy változtatni hogy egy film adatlapján melyik plakát jelenjen meg ha több van feltöltve? Olyan esetekre gondolok, mikor a felvitt plakát rossz minőségű (vagy ha nekem éppen egy másik tetszik :D). Tehet ebben az esetben a mezei töltögető és szerkesztgető valamit?

9 hozzászólás
Kija 
Súgunk!

Sziasztok!
Nekem azzal lenne problémám, hogy most vittem fel egy filmet az adatbázisba, ami egy könyv alapján készült és szeretném hozzáadni az adatlapjához a könyv molyos lapját, viszont sehol sem találom, hogy hogyan is lehetne ezt megtenni. Aki esetleg tud abban is segíteni, hogy molyon, hogy lehetne a filmet a könyv adatlapjához kapcsolni, azt megköszönném. :)

2 hozzászólás
bubblejoo 
Súgunk!

Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy amikor címke alapján keresnék filmet, akkor a filmeket és a sorozatokat is mutatja. A filmeket nyilván ki lehet szűrni, ha berakom a sorozat címkét, de fordítva nem lehet?

3 hozzászólás
Hirdetés
Novecento
Súgunk!

Sziasztok! Itt is tudom valahogy egyben @-olni a kihívásom résztvevőit, mint molyon? Nem találom sehol ezt a lehetőséget.

2 hozzászólás
Zzsófi 
Súgunk!

Sziasztok!
Fel szeretnék vinni egy filmet, ami folytatás (2. rész), de nem tudom hogyan tudom folytatásként felvinni. Valamint nincs IMDB linkje sem.
Köszönöm a segítséget!

Kapcsolódó filmek: Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

3 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Szóval werkfilmek mehetnek fel, animációs rövidfilmek mehetnek fel, de animációs rövidfilmek werkfilmjei is mehetnek fel? Általánosabban: nem nagy lélegzetvételű művek készítését bemutató videók is mehetnek fel, mint werkfilm (és rövidfilm)?

1 hozzászólás
sipiarpi 
Súgunk!

Bizonytalan vagyok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha egy korábban betiltott film adatait viszem fel, a bemutatás évét kell megadni ha jól értem, még akkor is ha évtizedek teltek el? Konkrét példán: https://snitt.hu/filmek/az-eltusszentett-birodalom
A film 1956-ban készült, de csak 1990-ben mutatták be. Akkor itt a ’90-es dátum kerül be az adatbázisba, attól függetlenül, hogy mindenhol 1956-os filmként hivatkoznak rá?

6 hozzászólás