Súgunk! zóna

Gabriella_Balkó 
Súgunk!

Sziasztok. Létrejött a Poirot-kitüntetést, jött a személyes rendszerüzenet, hogy átvehetem, erre meg kiírja, hogy csak 70 filmet láttam a 80 helyett. Akkor most hogy is van? :)

7 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!
Kihívás létrehozásában tudtok segíteni? Elolvastam a Súgó-t, de inkább tisztáznám a dolgokat, mert általában én vagyok az, aki nem érti meg a feladatot… ^^;;

Szóval:
1, Honnan tudom, hogy valamihez van-e kihívás? Az adatlapján a kihívások gombra kattintok és ott az összes (olyat is, ami már lejárt, és azt is, ami épp létezik) hozzá kapcsolódó kihívást láthatom? Vagy csak azokat, amikhez csatolták, mint megnézendő művet?

2, A kihívás kezdete mikortól lehet? Például, ha egy film mondjuk tavaly ősszel került a mozikba, de akkor még nem, és azóta se volt hozzá kihívás, és én most csinálok hozzá egyet, akkor be lehet úgy állítani, hogy a kihívás mondjuk tavaly szeptember 20-tól kezdődjön? :o És elfogadom az akkori, mozis filmnézéseket. Vagy ha ma létrehozok egy kihívást, akkor az mától és csakis mától számít és csak a mai naptól fogadhatom el hozzá a teljesítéseket?

3, Ha jól értem, ezek szerint nincs olyan, hogy: nézd meg az XY c. filmet, írj róla véleményt és megy a plecsni? Hanem, filmek esetében, minimum 3 filmet kell megnézetni? Sorozatoknál pedig elég 3 rész, még mondjuk, ha 20 perces is egy rész? Tehát ha mondjuk nekem nagyon tetszik ez https://snitt.hu/filmek/bollywood-kiralyno-2002 a film (pont nem, de mindegy…), akkor nincs olyan, hogy csak ezt nézetem meg, hanem keresnem kell hozzá még 2 filmet valamilyen szempont szerint? Vagy itt van ez: https://snitt.hu/folytatasok/sherlock-holmes Tehát film, de van folytatása, de még nem készült el a 3., vagy akár más film esetén még a 2. része se, akkor úgy tudok vele kapcsolatban kihívást létrehozni, hogy itt mondjuk jól kinyújtom a kihívás végét, az olyannál meg, aminek még a 2. része se jött ki, ki kell találnom még valamit, hogy mindenképp meglegyen a minimum 3 film?

4, A kihívás képe és a plecsni képe mekkora kell legyen? Meg hogyan tudom azokat beállítani? Mármint, ha nem tetszik, tudok még rajta gyorsan módosítani, vagy ha egyszer feltöltöm, az már úgy marad? Láttam már kihívásokat, amiknek a plecsnijén mondjuk a sorozat címe szerepelt, de ugye a plecsni kicsi és így hülyén nézett ki az egész, kicsiben. Nem akarok így járni. :s

Azt hiszem ennyi. Remélem érthetőek a problémáim és bocsánat az értetlenkedésért, csak ez lesz az első, nem akarom elszúrni. ^^;

3 hozzászólás
lilyluna
Súgunk!

Sziasztok.
Ha egy filmnél nem szerepel a színész mellett a szereplő neve, van lehetőségem hozzáadni?

2 hozzászólás
Koksa
Súgunk!

Sziasztok!
Ha egy film/sorozat még nem jelent meg magyar szinkronnal(a jövőben meg fog), de magyar felirattal igen, akkor lehet idézni a magyar feliratos fordítást, vagy az eredeti nyelven lévő szöveget kell írni? Remélem érthető mit kérdezek :D

2 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!
Olyankor mi van, ha ugyanolyan néven több színész is létezik? :o
Van ez a Tom Kane, aki szerepel ebben a filmben: https://snitt.hu/filmek/truth-or-dare-2012
Láttam, hogy nincs kitöltve az adatlapja, gondoltam, megcsinálom. Fel is töltöttem hozzá képet, aztán vettem észre, hogy IMDb szerint nem is szerepel a Star Wars-ban. Akkor jöttem rá, hogy van másik fickó is ilyen névvel. Úgyhogy töröltem a portrét és most pillogok, hogy hogyan lehetne szétválogatni őket? :o

Kapcsolódó művészek: Tom Kane

4 hozzászólás
Zsinus
Súgunk!

Sziasztok!

Egy olyan kérdés merült fel ma bennem, hogy van-e valamilyen beállítás arra, ha nem szeretném, hogy olyanok láthassák a profilom, akik nem regisztrált tagok? Tudom, hogy priváttá lehet tenni a profilom, de akkor csak a figyeltjeim láthatják, én viszont nem akarom kizárni a snitt tagokat, csak azokat, akik regisztráció nélkül nézelődnek.

Előre is köszönöm a választ!

5 hozzászólás
Hirdetés
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv!
Érdeklődnék, hogy Snitten van e olyan lehetőség, mint molyon: „Automatikusan publikálja itt is a blogbejegyzéseimet”.
Ha igen, merre találom? Ha pedig nincs, ezt esetleg nem e szándékoztok itt is megvalósítani? Az én weboldalam például színésszel, filmekkel, sorozatokkal foglalkozik, szóval lenne helye. :)) Mert azt megértem, hogy könyves blogok bejegyzései ne legyenek itt, de mondjuk ha követek (khm, figyelek) xy-t érdekelhet, mit ír, ha pedig már meguntam a 'spamjét', ki lehet követni egy kattintással.

Illetve még egy kérdés: Nem lehet több blogot/weboldalt a profilhoz adni? Mert nekem kettő van és szeretném a másikat is megjeleníteni.

Köszönöm a visszajelzést! :))

2 hozzászólás
Cobbler
Súgunk!

Sziasztok!

Mi a teendő olyan esetben ha egy adott sorozaton belül két különböző módon jelent meg egy évad?
Konkrétan az Arrested Developmentről lenne szó, ahol annó kiadtak egy kísérletező 4. évadot, majd a vegyes fogadtatás miatt később újravágták az egészet és így most létezik egy 15 és egy 22 részes verzió is.
Snittre az eredeti 15 epizód lett feltéve, viszont Netflixen, ahol én is nézem, a „remixed” verzió van fent.
Ilyen esetekben csak jelöljük be a negyedik évadot látottként egyben, a sztori ugyanaz mindkettő esetében, vagy esetleg lesz lehetőség a jövőben ilyen dupla évadokat is felvinni/jelölni?

Kapcsolódó filmek: Az ítélet: család (2003–2019)

Az ítélet: család (2003–2019)

1 hozzászólás
dulkap 
Súgunk!

Sziasztok!

A sorozatoknál az Én és a film link alatt már csak egy epizódot mutat és azt írja, hogy a többit az epizódlistában találom. Ez szándékos újítás vagy valami hiba?

Köszi

4 hozzászólás
Wolly
Súgunk!

Hali! Hogyan lehet sorozatot felvinni erre az oldalra?
Nézem ezt a sorozatot, sajna még nincs fenn a rendszerben, próbáltam egyszer felvinni, de sajna filmként azonosította az oldal, azóta meg senki nem nézett rá arra a filmre a szerkesztők közül, és egészítette/javította volna ki a filmet
https://www.imdb.com/title/tt9817218/…
Erről lenne szó. Azért is meglepő, mert emlékeim szerint magyar oldalon olvastam erről a sorozatról először, és ajánlották.
Köszönöm!

1 hozzászólás