Súgunk! zóna

Honey_Fly 
Súgunk!

Sziasztok!
Milyen címkét kell írni a „családi” műfajhoz? Nem találok ilyet. Ezt a filmet szeretném felvinni: http://www.imdb.com/title/tt4480940/…
Köszi

10 hozzászólás
Béla_Balogh
Súgunk!

https://snitt.hu/kihivasok/2017-utolso-filmje-es-2018-elso-filmjei
Sziasztok! Első kihívásom, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni, nem fogadják el a kihívást, mivel nincs film kikötés. Most átjavítottam, hogy Ne legyen rövidfilm és minimum 70 percesek legyenek a filmek.
Így szerintetek elfogadják?

5 hozzászólás
bfg3 
Súgunk!

Üdv!

Hogyan tudom jelölni azt, ha egy szereplőnek más a neve angolul, mint magyarul?

9 hozzászólás
bfg3 
Súgunk!

Üdv!

Hogyan lehet jelölni, ha egy film remake-je a másiknak?

1 hozzászólás
Razor 
Súgunk!

Sziasztok!

Ha egy sorozat pilotja 2002-es, de a tényleges sorozat csak 2004-ben indult, a pilotot részben újraalkotva (kibővült a sztori, új animációt kapott) az első részben, akkor a sorozat futási idejét 2002-től vagy 2004-től kellene számítani?

2 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Az Anilogue filmfesztivál az nyilvános vetítésnek számít? (1×-2× van csak vetítés, kis nézőszámmal… Mert az Urániába meg a kis artmozikba nem sokan férnek be.) Ha igen, akkor az ott használt magyar címek hivatalos magyar címnek számítanak?

2 hozzászólás
Hirdetés
Zoja009
Súgunk!

Sziasztok!

Ki tudom valahogy listázni pl. a 2017-es thrillereket?
Köszi

6 hozzászólás
bfg3 
Súgunk!

Hogyan tudok felvenni a szereplők listájára olyan szerepet, ami jelentős a filmben, de nem ismert a színész? Kihagyni nem engedi a nevet…

7 hozzászólás
Lara 
Súgunk!

Min múlik, hogy lesz-e snittes kitüntetés egy művészről a születésnapja körül? Hogy mennyire népszerű? Vagy valami más alapján? Köszi! :)

2 hozzászólás
moncsicsi83
Súgunk!

Pár filmnél már feltűnt, hogy a magyar címe nem szerepel az adatbázisban, csak ha megkeresem googlin az angol címét és beírom, akkor találok rá snitten. A film rövid leírása viszont már magyar. Ez hiba, kell jelezni valahová, vagy szándékosan van így? Másnak is feltűnt már?

11 hozzászólás