Súgunk! zóna

IBagci
Súgunk!

Sziasztok!
A filmadatlapnál, vagyis egy minisorozat fájdalmatlanjánál, hogy tudom jelölni az évadokat? tehát, hogy több évada is van.
Válaszaitok előre is köszönöm!

10 hozzászólás
walksdowonders 
Súgunk!

Sziasztok,

Bocsi, ha már kérdezte előttem valaki, de most hirtelen nem találtam ilyen karcot: ha idegen nyelvű leírással találkozom, akkor hibajelzésként küldjem be a magyar leírást, vagy egyszerűen csak + új leírásként?

Köszönöm!

Szép napot!

3 hozzászólás
Tessie
Súgunk!

Sziasztok!

Netflix-es filmek is vannak fent, (amit belehet jelölni, hogy már láttam)?

2 hozzászólás
BookOwl 
Súgunk!

Sziasztok!
Azt valaki meg tudja nekem magyarázni hogy mi a különbség a 'katasztrófa' és a 'katasztrófafilm' címkék között? 104 film van az oldalon katasztrófafilmként besorolva, 25 film pedig 'katasztrófa' címkével van ellátva, de csak 5 olyan film van amin mindkét címke rajta van, szóval hogy működik ez? Miben más az a 20 film ami csak katasztrófa, de nem katasztrófafilm?
https://snitt.hu/cimkek/katasztrofa
https://snitt.hu/cimkek/katasztrofafilm

4 hozzászólás
rohanoazis
Súgunk!

(mondtam, hogy jövök még! :D ) szóval, megírtam az értékelésem, bejelöltam a csillagokat, aztán megnéztem az én és a filmnél. a csillagozásom nem jelenik meg. Hol rontottam el?

3 hozzászólás
rohanoazis
Súgunk!

Szervusztok, én teljesen új vagyok itt, lesz nyilván egy csomó kérdésem, előre is bocsánt. A Molyról jöttem, az egy sokkal komplettebb hely!
Kérdés: Ha én a Blade Runnert akarom megjelölni, mert azt láttam – mind a négyet a rendezőitől az európain át az US-ban vetítettig – szóval NEM a Szárnyas Fejvadászt – brrr micsoda stupid cím!!! – akkor azt új filmként kell felvinni?
Köszönöm.

1 hozzászólás
Hirdetés
Kiss_Melinda_Éva 
Súgunk!

Sziasztok! A metára hogyan tudok bejelentkezni? A snittre facebook-on keresztül szoktam, így nem tudom milyen jelszót kérnek a metán.

1 hozzászólás
Vicky3
Súgunk!

Sziasztok:)
Arra nincs lehetőség, hogy a sorozatnézések felvitelénél egész évadokat bevigyek egyszerre és ne kelljen epizódonként mókuskázni vele? (A korábban láttam nem él, mert még a teljes sorozatot nem fejeztem be, de nincs kedvem öt évadot egyesével bepötyögni:)

3 hozzászólás
Sunshine 
Súgunk!

Egy ideje már töprengek ezen, de gondoltam mielőtt nekiállok hibajelzéseket küldeni (erről is), rákérdezek.
Ha egy filmnél vagy sorozatnál azt látom, hogy magyarul adtak hozzá idézeteket viszont a film/sorozat (még) nincs szinkronizálva, akkor mi a helyzet? :)

Én úgy gondoltam – lehet, hogy rosszul – hogy csak az eredeti szinkron után viszünk fel idézeteket (nyelvtől függetlenül) és ami mondjuk angol+feliratos (hobbifeliratos) ott az eredeti, angolt.

2 hozzászólás
Skylight
Súgunk!

Sziasztok!
Ha egy sorozatról már írtam értékelést, de most írnék a következő évadhoz is, akkor azt tényleg nem tehetem meg egy másik értékeléssel? Mert nekem csak az előzőt mutogatja orrba-szájba és maximum azt lehet szerkeszteni.

2 hozzászólás