Súgunk! zóna

Zzsófi
Súgunk!

Sziasztok!
Fel szeretnék vinni egy filmet, ami folytatás (2. rész), de nem tudom hogyan tudom folytatásként felvinni. Valamint nincs IMDB linkje sem.
Köszönöm a segítséget!

Kapcsolódó filmek: Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

3 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Szóval werkfilmek mehetnek fel, animációs rövidfilmek mehetnek fel, de animációs rövidfilmek werkfilmjei is mehetnek fel? Általánosabban: nem nagy lélegzetvételű művek készítését bemutató videók is mehetnek fel, mint werkfilm (és rövidfilm)?

1 hozzászólás
sipiarpi 
Súgunk!

Bizonytalan vagyok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha egy korábban betiltott film adatait viszem fel, a bemutatás évét kell megadni ha jól értem, még akkor is ha évtizedek teltek el? Konkrét példán: https://snitt.hu/filmek/az-eltusszentett-birodalom
A film 1956-ban készült, de csak 1990-ben mutatták be. Akkor itt a ’90-es dátum kerül be az adatbázisba, attól függetlenül, hogy mindenhol 1956-os filmként hivatkoznak rá?

6 hozzászólás
Rebarbara
Súgunk!

Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet megnézni a kitüntetések listáját? Nem az enyémeket, hanem azokat, amiket esetleg átvehetek már, vagy még nem teljesítettem. Nem kihívásos kitüntetésekre gondolok, hanem snittesre.
Előre is köszi :)

2 hozzászólás
sipiarpi 
Súgunk!

Az alkotóknál mi értelme van a csillagozásnak? Százalékok nem jelennek meg, csak a kedvencelések.

2 hozzászólás
Hirien
Súgunk!

Hahó!
A ’95-ös Party girl-t szerettem volna kedvencelni, de nincs fent az oldalon. Hogyan lehet új filmeket hozzáadni a repertoárhoz?

1 hozzászólás
Hirdetés
cs_01 
Súgunk!

A filmadatlapokon mi a különbség a tiltás és az irreleváns között?

4 hozzászólás
dr_Eminens 
Súgunk!

Miért nem tudok visszakeresni a saját hozzászólásaimban ugyanúgy, ahogy a saját karcaimban (vagy ahogy a molyon is vissza lehet keresni)? Csak az utolsó néhányat látom.

5 hozzászólás
Londonna 
Súgunk!

Sziasztok!

Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a Gyűjtők és gyűjteményeik zóna pontos „működési” definíciója? Csak mert úgy értelmeztem, hogy oda „csoportképeket” lehet vinni egy-egy adott témában felhalmozódott kincsekről. Ehhez képest sokan csak egy-egy új szerzeményt töltenek fel oda, amit nem értek. (Hiszen elvileg erre is van külön zóna „Új filmes szerzemények” címmel, illetve létezik egy külön havi lebontásos is.)

Köszi, ha felvilágosítotok! :D

21 hozzászólás
linaa18 
Súgunk!

Kérdés, kapcsolódó könyvhöz (itt, molyon meg kapcsolódó film), ugye csak azt jelöljük, ami tényleg az adott műből készült, annak az adaptációja, nem pedig mindent aminek szegről végről, témában van köze hozzá?

Hogy egész pontos legyek, az idei Kincsem filmnek és az idén kiadott Kincsem könyvnek nincs köze egymáshoz, csak annyi, hogy ló meg Blaskovich, de tejesen más sztorit mesél el a könyv és a film.
Ezt most be kellene küldeni, hogy hiba? Elbizonytalanodtam.

https://moly.hu/konyvek/szelesi-sandor-kincsem
https://snitt.hu/filmek/kincsem-2017

9 hozzászólás