Súgunk! zóna

Coralie 
Súgunk!

A Snittes nemzetes kitüntetéseknél (angolfilm-rajongó, franciafilm-rajongó stb.)
1. csak a filmek számítanak? (sorozatok, rövidfilmek nem?)
2. a közös produkciókat is beleszámolja egy-egy nemzethez (pl. francia-angol film)?

Feltételezem mindkettőre igen a válasz, de inkább megkérdezem. Csak hogy tudjam miket nézzek, ha meg szeretném szerezni az egyiket. :D

4 hozzászólás
Bélabá
Súgunk!

Üdv!

Van olyan szűrési lehetőség, hogy a filmek hosszát lehet keresni? Nagyon jó lenne, mert sokszor csak 30-40 percem van vagy csak bő 1 órát (60-70p) tudok filmezésre szánni.

3 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv!
Érdeklődnék, hogy van értelme privát profilos embert figyelni ha ő nem figyel viszont? Attól még fogom látni a friss nézéseit, karcait csak az adatlapját nem?
Csak mert feltűnt hogy van aki 0 embert figyel de őt figyelik vagy 30an.. És nem értem miért xd Ha egyszer privát a profilja és annyira rejtőzködik hogy ”senkinek sem fedi fel magát” akkor mi értelme figyelni? Lát belőle bárki bármit is?

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv!
Mostanában egyre többször futok bele ebbe. Akár film adatlapon, akár művésznél, de mint ez a kép is mutatja, szimplán csak a főoldalon is. És nem csak telefonon de gépen is.
Amennyiben szükséges természetesen írok üzenetet a Snittnek de előbb itt megérdeklődném hogy más is jár-e így illetve folyik e valami átalakítás.

Illetve ha már itt vagyok, más is jár úgy telefonon Chrome-ban hogy bár még azt írja ki az oldal offline de látszik mondjuk 2-3 friss és amint ismét online akkor az a 2-3 eltűnik rendesen mintha láttam volna, pedig elvileg offline volt szóval nem is kellett volna érzékelnie?!

Köszi a válaszokat! :))

14 hozzászólás
Bogesxd 
Súgunk!

Sziasztok!
Egy karcot lehet több zónába is rakni? (utólag hozzáadva egy második zónához)

2 hozzászólás
Patyolatpitypang
Súgunk!

Sziasztok!
Most először csináltam kihívást. Nem tudtam hogy mennyi nézést kell minimum megadni. Azt hittem csak egy elég lesz, de írták, hogy minimum három kell. Úgy viszont nem szeretném vállalni a kihívást, de sajnos már törölni sem tudom. Hibásan pedig nem tudom hogy lenne rá jelentkező, aki örökbe fogadná. Ilyenkor mit lehet tenni? Tudnátok segíteni? Előre is nagyon köszi ♥
A kihívás: https://snitt.hu/kihivasok/nyul-peter-es-a-kedvencek

6 hozzászólás
Zoja009 
Súgunk!

Sziasztok!

Miért veszi ki a rendszer önkényesen a Most néztem részt az adott sorozatnál?

12 hozzászólás
Chris_Q
Súgunk!

Sziasztok!
Jól látom, hogy nem lehet bejelölni, ha egy filmet eredeti nyelven néztem, vagy csak én nem találom, hol kell?

2 hozzászólás
Chris_Q
Súgunk!

Sziasztok! Sorozat félbehagyását hogy tudom jelölni? Éppen ma jelöltem be korábbi nézésnek egy sorozat első két évadát, amit nem tervezek befejezni, de most betette az Éppen nézett sorozataim közé, és jó lenne úgy eltávolítani onnan, hogy a megnézett epizódjaim benne maradjanak a Filmnézéseim közt.

2 hozzászólás
Kiss_Melinda_Éva 
Súgunk!

Sziasztok!
Felvitte valaki az adatbázisba: Vers mindenkinek. Szeretném kérdezni, hogy a részek mi alapján lettek megadva, illetve ha már felkerült ide az epizód részeknél nem lehetne felvinni, hogy ki szavalt és mit?

Kapcsolódó filmek: Vers mindenkinek

Vers mindenkinek

35 hozzászólás