Súgunk! zóna

fanta98
Súgunk!

Sziasztok :)
Valahol meg tudom nézni egy sorozat adott epizódjának külön az értékeléseit? Vagy erre nincs lehetőség?

1 hozzászólás
Skylight
Súgunk!

Sziasztok!
Nekem olyan kérdéseim lennének, mint..
1. Portré képet lehet egyáltalán cserélni színészeknél? Akinél több kép van feltöltve, annak mind az időrendben először felrakott van „érvényben” és nem nagyon látom lehetőségét pl: frissebb/aktuálisabb kép-re cserélni azt.
2. Ha valaki megjelölt egy színészt nagyon mellékszereplőnek a „további szereplők” résznél és nem írta mellé a szerepét, mert vagy nem tudta vagy annyira kicsi volt, hogy nem akarta megnevezni vagy nem is volt neve és nem tudta mit írjon vagy akármi más okból, de én tudom, akkor oda tudom írni? Mert eddig nem nagyon sikerült csak úgy, ha még egyszer felviszem a színészt másodszorra már a szerepével együtt. De akkor meg kétszer van ott, és az előzőt meg törölni nem tudom…Szóval, hogy van ez?

Előre is köszi ;)

2 hozzászólás
Ditta 
Súgunk!

Hello,
fel lehet valahogy tüntetni a film adatlapján, hogy az adott film egy könyvnek az x. adaptációja, vagy egy filmenk az y. feldolgozása?
pl.: [[https://moly.hu/konyvek/richard-matheson-legenda-vagyok]] könyvből készült több adaptáció is:
Az utolsó ember a Földön (1964)
Az omega ember (1971)
Legenda vagyok (2007)
a molyos honlapon látszik, hogy a könyvből több feldolgozás is készült, de a filmek snittes honlapján lehet valahogy jelölni, hogy ezek a filmek több variációk 1 témára? Össze lehet valhogy kapcsolni őket, hogy lehessen látni, hogy nem csak az adott film készült a könyvből, hanem még az x és y is?
Vagy pl.: Börtönvonat Yumába (2007)
ami a Ben Wade és a farmer (1957) feldolgozása.
De ezt lehet valahogy jelölni az adatlapon és összekapcsolni a 2 filmet?

6 hozzászólás
Zoja009
Súgunk!

Nem találtam ezt a filmet: Érzékek és érzelem, ezért gondoltam felviszem, erre most kidobja az angol megfelelőjét, de, amit felvittem azt nem találom. Ilyenkor mi a helyzet?

2 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Díjaknál lehet úgymond „jelölt”-nek megadni olyan díjakat, amikre az adott mű jelölés nélkül esélyes volt, de nem nyerte el?
Például közönségszavazásos díjaknál a második legtöbb szavazatot kapó, azaz a runner-up. Ez így működhet?

1 hozzászólás
Ez_elment_vadászni
Súgunk!

Találok vhol arról magyarázatot, mi alapján film egy film? A kitüntetésre gondolok, hogy 50-100 stb. filmet néztél meg. Ez konkrétan csak a filmekre vonatkozik? Mert ha igen, nekem soha nem lesz meg a kitüntetés, mert inkább sorozatpárti vagyok. :D És lesz majd esetleg sorozatnézős plecsni is? Van már erre elképzelés?

4 hozzászólás
Hirdetés
Kiss_Melinda_Éva 
Súgunk!

Sziasztok!
A snittes kitüntetések közül nem mindegyiket szeretném átvenni, de a rendszer folyton visszaadja, hiába törlöm. Nem szeretném az összes kitüntetést kikapcsolni, de szeretnék szelektálni köztük. Van erre lehetőség?

6 hozzászólás
Bubu 
Súgunk!

Sziasztok!

Nem tudom, hol van erről infó az oldalon, ezért itt kérdezek :D
Ha listát hozok létre, amit lehet teljesíteni az azon szereplő filmek megtekintésével, az miben különbözik egy sima kihívástól?

5 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Az megoldható, hogy egy név stáblistában/szereposztásban egy másik nevű adatlapra irányítson át, de a név ne változzon a mű adatlapján? Más szóval álneveket, illetve különböző korszakokban használt művészneveket tudunk kezelni?

3 hozzászólás
Hippoforaccus
Súgunk!

Kérdés: Miért nincs az összes X-men, Penge, Jöttünk, láttunk, visszamennénk, Éjszaka a múzeumban filmen a fantasy címke, csak egy-két részükön? Ezek mind Fantasy művek nem?

7 hozzászólás