Súgunk! zóna

MrsCumberbatch 
Súgunk!

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy arra mi az 'etikett', ha egy kihívás gazdája utólag tilt le? Tehát ha mondjuk én januárban jelentkeztem a kihívására – ergó akkor még nem tiltott, hiszen tudtam rá jelentkezni és a kommentelési lehetőség sem volt letiltva (aztán amúgy nem is beszéltünk egy szót sem) és májusban (pár napja) látom, hogy nem tudok hozzászólni a kihíváshoz.
Nyilván úgy voltam vele, hogy jól van akkor nem kell a plecsnid és lejelentkeztem róla. De ilyenkor mi lenne a 'szabályos' eljárás? Esetleg írjak egy üzenetet nektek, hogy itt a teljesítésem, légyszíves utasítsátok zöldítésre az emberkét vagy esetleg ez egy fejlesztendő funkció, hogy 'dobjon le' rögtön a kihívásról?
Köszönöm a választ és kellemes hétvégét! :))

8 hozzászólás
walksdowonders 
Súgunk!

Szép estét,

Van esetleg arra lehetőség, hogy a tiltott zónák ne jelenljenek meg semmilyen formában a frissemben akkor sem, ha egy általam figyelt snittes oda posztol?

Köszike!

6 hozzászólás
crannygranny
Súgunk!

Nem tudom hol kéne ezt jeleznem, de amikor egy színészhez kapcsolódó kihívásokat nyitom meg, a címben el van írva (Kíhívások hosszú í-vel). Képet nem tudok róla csatolni, mert nem vagyok pro tag :( Előre is köszi, ha tudtok segíteni kijavítani :)

2 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Az ilyen jellegű címek hivatalos angol címnek minősülnek? Szerintem azok, hiszen a filmarchívum adta nekik, és a feliratfájlokban is ezeket használják, szóval a külföldiek ezek alapján fogják ismerni a filmeket, akkor is, ha nincs más nyelvterületen DVD release, vagy ha a magyar DVD-ken nincsenek is rajta ezek az angol feliratok.

https://filmarchiv.hu/en/news/hungarian-classics-free-to-watch
https://nfi.hu/en/news/unforgettable-comedies-free-online

10 hozzászólás
piciszusz 
Súgunk!

elkezdtük az új évadot, de nem tudom hozzáadni a 2. évadot, csak részt enged. ez csak telóról hiba?

Kapcsolódó filmek: Manhunt: Unabomber (2017–)

Manhunt: Unabomber (2017–)

Yozora
Súgunk!

Sziasztok!

Van lehetőségem olyanra, hogy kapjak értesítést ha egy sorozatból új rész vagy évad jön ki?
Ezt eddig a figyelem gombbal oldottam meg, és ha valaki megnézte vagy írt értékelést, kaptam róla üzenetet.

Köszönöm a segítséget!

2 hozzászólás
Hirdetés
Koksa
Súgunk!

Sziasztok!
Nézem a Bob burgerfalodáját, majdnem minden nap 1 részt, és az a szomorú tény merült fel, hogy egyáltalán nem jelöltem a nézéseimet kb 2 éve :D tudok esetleg évadot nézettnek jelölni, vagy álljak neki egyesével felvinni? :D vagy ha rámegyek, hogy ezt már láttam, akkor ki tudom törölni azokat a részeket amiket nem láttam? :D

2 hozzászólás
Bohemian 
Súgunk!

Tudja valaki, hogy lehet-e, és ha igen, hogyan: exportálni az összes filmnézésem évekre lebontva?

9 hozzászólás
Popovicsp87 
Súgunk!

Sziasztok!

Sikerült átmentenem IMDb-ről az összes filmnézésem. Azt szeretném kérdezni, hogy ha láttam egy filmet korábban is, mint bejelöltem azt tudom valahogy jelölni?
Mármint, ha láttam megjelenéskor moziban, de azóta megnéztem még egyszer?

Előre is köszönöm a választ. :)

16 hozzászólás
FalcoAmelia
Súgunk!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van egy sorozat aminek nemrég jött ki a harmadik évadának első része (még egy hete se), de már van a 3x2 részen nézések.
Írjak-e nekik hogy javítsák?

19 hozzászólás