Súgunk! zóna

Zsolt_T
Súgunk!

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Csak most regisztráltam és nem tudom, hogy kezdhetném el nézni a Killjoys c. sorozatot az első évadtól. Előre is köszönöm a segítséget.

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv!
Arra nincs lehetőség, hogy sorozatoknál töröljünk korábbi nézést? Például egyik sorozatnál bejelöltem hogy láttam valamikor nem adtam évet. Azóta viszont jelöltem rendes nézést is. Régi nézést nem tudok törölni csak egyesével epizódnézésnél? Mert ha a pipával akarom törölni akkor kitörli a rendesen bedátumozott nézést is. :(
Esetleg vigyem metára? Megoldható lenne ilyen frissítés?
Köszönöm a választ! :))

2 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!
Reality sorozatoknál vannak ilyen elnevezések, hogy Host és Co-host. Ezeket magyarul hogy írjam? Mondjuk a Host-ot Házigazdának írtam, de lehet Műsorvezető-nek kellett volna?
Na és a Co-host micsoda magyarul? Társ műsorvezető? :s Pláne, hogy a Társ házigazda elég hülyén hangzik…
A csatolt sorozatról van szó.

Kapcsolódó filmek: The Amazing Race Ázsia (2006–)

The Amazing Race Ázsia (2006–)

4 hozzászólás
Szergejevna
Súgunk!

Sziasztok!
Még nagyon új vagyok (Tegnap regisztráltam).
Két kérdésem lenne:
1. Ezen a Zónán kívül van-e sima súgó?
2. Van arra lehetőség, hogyha egy sorozatot nézek már egy ideje, de még nem fejeztem be, akkor jelöljem az eddigi megtekintéseimet? Azt láttam hogy a most megnézett részt be tudom jelölni, és azt is ha már láttam az összeset. (Például a jóbarátokban a 3 évadot fejezem be. Ahhoz sok hogy az összes részt egyenként bejelöljem, de még koránt sem láttam az összes részt.)
Előre is köszi a válaszokat!

3 hozzászólás
dedori
Súgunk!

Sziasztok, nem tudom, hogy hol kéne jelezni, így ide írok.

Ezt a két lapot össze lehetne vonni?
Úgy látom egyszer el lett írva a neve.

Anna Cathcart

https://snitt.hu/muveszek/anna-catchcart
https://snitt.hu/muveszek/anna-cathcart

3 hozzászólás
Zoja009
Súgunk!

Igaz történetes plecsni még nincs?
Ennél az egynél látnék esélyt, hogy talán egyszer megszerzem. :D

4 hozzászólás
Hirdetés
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Sziasztok! Már egy ideje szerettem volna megkérdezni, hogy ha figyelek egy filmet/sorozatot, miért nem kapok értesítést arról, hogy ki hogyan csillagozza? Vagy az nem számít bele az értékelésbe, csak a szöveges? Mondjuk, ha már itt járunk, nem rémlik hogy szövegesről kapnék értesítést. De ezt még nem akarom hibaként jelenteni, mert most hirtelen elbizonytalanodtam. Csak mert ugye be van pipálva, hogy igen is kérek róla értesítőt, de nem kapok.
Esetleg vigyem fel metán a lehetőséget csillagos-értesítésre vagy nem is szeretnétek ilyen fejlesztést? Lehetne pipálós, így akit nem érdekel, kiveszi a pipát és ennyi. :))
Írtam volna üzentet, de így legalább tudok képet csatolni, hogy ki van pipálva. :D

4 hozzászólás
Gothic01 
Súgunk!

Sziasztok!

Épp a kitüntetéseimet rendezgettem a profilomon, mikor valami szemet szúrt:

Más is ennyire rekord hosszúságú pro-t kapott, vagy pedig csak valamilyen rendszerhiba folyamán elírásra került az év?
Ha ennyi ideig van, örülök neki, nem erről van szó, csak amikor a Molyon adtak ajándék pro-t az oldal vezetői, akkor nem több, mint egy évig tartott. :'D

9 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ezt a sorrendet majd tudjátok javítani? Mármint 24. után nem 36 jön. Vagy ezt tagok is tudják javítani? Ha igen, hol? :))
https://snitt.hu/folytatasok/marvel
Illetve szerintem nem biztos, hogy a GotG3 hamarabb jön mint a DS2, de ez már mindegy, ha a készítők ezt a sorrendet akarják, úgy is addig csűrik-csavarják a dolgokat és tologatják a megjelenést, amíg az nem lesz, amit ők akarnak…

4 hozzászólás
csak_valaki
Súgunk!

Sziasztok! Még elég új vagyok itt,és nem tudom hogyha egy kihívásnál létrehoztam egy listát azt hogy tudom bemásolni a hozzászólásokhoz!

2 hozzászólás