Súgunk! zóna

Theana 
Súgunk!

Sziasztok, a kitüntetéseknél nektek sem látszik a második sor utolsó kettő plecsnije az adatlapotokon?

11 hozzászólás
pojDD 
Súgunk!

Sziasztok!
Most néztem meg a Mindig az ördöggel című filmet és az adtlapján Robert Pattinson- hoz más karakter van hozzá adva. Ezt ki tudom javítani valahogy?

Kapcsolódó filmek: Mindig az ördöggel (2020)

Mindig az ördöggel (2020)

4 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!
Van ez a török sorozat. Itt Snitten 51 részesnek van írva + 130 percesnek (IMDb-n 2 órásnak van írva). Annyi rémlik más török sorozatokból, hogy máshogy mérik a török részeket és máshogy a magyar részeket. Nálunk reklám nélkül olyan 45 perc körül van egy rész (Port 60 percnek írja).
Na most a bajom azzal van, hogy én eddig a résznézéseim is a magyarul bemondott részek számának jelöltem. Szóval most járok a 48. résznél, de ugye magyarul, úgyhogy törökül … hát gőzöm nincs ez még hanyadik rész lehet… :s Illetve az idézeteim is a magyar részek számaként jelöltem. Ilyenkor mit lehet tenni? :s Mármint ha eljutok a magyarul 52. résznek leadott részhez azt hogy tudom majd jelölni?
Magyarul elvileg amúgy eddig kb. 59 részt adtak le.

Kapcsolódó filmek: Álmodozó (2018–2019)

Álmodozó (2018–2019)

2 hozzászólás
Ich 
Súgunk!

Üdvözletem!
Az olyan jellegű dolgok, mint a Potter Albert, a Hitler tanár úr, A Sörök ura meg más szinkronparódiák felkerülhetnek az oldalra, van már rajta valami ilyesmi? Mennyire számítanak ezek filmnek? Létezik paródia címke, de nem hiszem, hogy kifejezetten erre találták ki. És ha felkerülhetnek, akkor hogyan töltsem fel a stábot? Daniel Radcliffe – Potter Albert (archív), aztán szinkronhangnak megadom Radics Petit? Rendezőnek meg megadom az eredeti film rendezőit és Petit is, vagy ez már túlzás. Vagy már eleve ezeket feltölteni is túlzás?

4 hozzászólás
Gabriella_Balkó 
Súgunk!

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi szavazatnál kezdenek az adminok/szerkesztők feldolgozni egy metás ötletet?
Erről lenne szó: https://meta.snitt.hu/posts/488 – összefüggésben ezzel: https://meta.snitt.hu/posts/550. Tehát hogy molyos mintára a snitten is legyen „megkezdett-befejezett sorozatok” funkció.
(Vagy esetleg figyelmetekbe ajánlanám, hogy szavazzatok erre. :))

7 hozzászólás
Theana 
Súgunk!

Sziasztok, a kitüntetéseknél, amelyeket a rendszer küld ki automatikusan (nem a tagok által létrehozott kihívások következtében), számítanak a sorozatok is? Minden, aminél az adott címke van? Gondolok itt a vígjáték, romantikus, stb kategóriára.

3 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!

Van ez a sorozat, aminek van
Kényszeres takarítók: vidéki küldetés
https://port.hu/adatlap/film/tv/kenyszeres-takaritok-vi…
és
Kényszeres takarítók – Amerika
https://port.hu/adatlap/film/tv/kenyszeres-takaritok-am…
verziója, de ezek elvileg nem speckók, hanem külön műsorok, viszont ugyanazok a takarítók, ha jól vettem ki, mint akik az eredeti sorozatban is felbukkannak. IMDb-n egy adatlapon vannak, „Unknown” évad vagy mi, megnevezés alatt. Port-on viszont ha jól látom, külön adatlapjaik vannak.
Leltem egy ilyet: https://www.channel4.com/programmes/obsessive-compulsiv… itt is egyben vannak, de egyik verzió sem külön évaddal van jelölve, sőt, az USA-s részeknél még évszám sincs…

Ilyenkor mit lehet tenni? @_@"
Készítsek külön adatlapokat nekik? Csak akkor nem tudom, a 2015: Country House Rescue-t egy adatlapra lehet venni a 2016: Obsessive Compulsive Country House Cleaners-el? Annyira nem ismerem jól a sorozatot, csak néha ha úgy van, belenézek TLC-n… szóval nem tudom a 2 mennyire ugyanaz.
Vagy van rá mód, hogy a sima Kényszeres takarítók adatlapra menjenek fel részeknek anélkül, hogy évadként vagy speckóként lennének megadva? :o Ahogy láttam, eddig egy karácsonyi speckó volt csak elvileg. @_@"
Ja igen, ez a rész https://www.youtube.com/watch… volt 1 jó órája TLC-n. Na itt meg 7. évadnak van írva, viszont ez nem hivatalos YT csatorna, ahogy látom, csak valaki feltöltött részeket… szóval így nem tudom ilyenkor mit lehet tenni… @_@"

Kapcsolódó filmek: Kényszeres takarítók (2013–)

Kényszeres takarítók (2013–)

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Súgunk!

Üdv!

Az a harci helyzet, hogy akadozik a film sorozat adatlap feltöltés. Beírom az adatokat, rányomok a mentés gombra, és a következő (adatbázisos, index/kulcs-hiányzós?) hibaoldalra navigál (csatolva).

Így sajnos nem jelezte, hogy fel lett volna töltve a film (beírtam a keresőbe, nem adta ki) megpróbáltam újra, ezúttal műfaj nélkül (hátha a sorozat műfajjelöléssel lehet baja) és akkor végül elfogadta. De úgy látom, most sikerült négyszer (!!) létrehoznom (küldtem hibajelzést a törlésekről, szóval azok ezért vannak, bocsi). De például a keresőben még mindig nincs rá találat (négy közül egy se, pedig már adatokat is adtam hozzájuk). Érdekesség még, hogy a sorozatként létrehozott adatlapot azonnal összes rész (ami 0) láttotnak jelöli és nem is tudom visszavonni a nézést.

Update: Tényleg a sorozat/minisorozat műfaj a ludas, ugyanis megpróbáltam úgy, hogy filmként hozok létre valamit, minden működik, aztán később adom hozzá műfajként a minisorozatot és a mentés gombra kattintva csak tölt… Ugye becsíkozódik, tölt, tölt, tölt de nem ugrik sehova… 'Megunom' frissítek a böngészőablakon és lám, minisorozat műfaj hozzááadva, viszont (ahogy a kommentekben is olvasható) 0 részt ad hozzá, az eddig megszokott egy helyett, amit feljebb is írtam azonnal megnézettnek jelöl (és nem csak az adatlap feltöltőnél, hanem mindenkinél) és nem lehet törölni. Viszont ez legyen a legkisebb baj, mert amint hozzáadok akár csak 1 részt is azonnal eltűnik a pipa. De azért itt hagyom bug-reportnak.

14 hozzászólás