Súgunk! zóna

ilovejoci 
Súgunk!

Sziasztok!

Ez mitől van? A Filmnézések végén lemarad a dátum (hol több, hol kevesebb mértékben). Nem állítottam át semmilyen beállítást sem a böngészőben, sem a Snitt-en.

5 hozzászólás
ncee
Súgunk!

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy sorozatoknál lehet látni valahol, hogy rendesen be van fejezve, vagy elkaszálták?
Köszi a válaszokat :)

3 hozzászólás
Csegény_Hanga
Súgunk!

Sziasztok!
Most egy különleges esetben szeretnék segítséget kérni. Kaptam egy rendszerüzenetet amelyben az volt hogy átvehetek egy kitüntetést de az Átveszem gomb nem volt ott.

2 hozzászólás
eve58 
Súgunk!

Sziasztok!
Még egy kérdés kihívás témában.
Hol látom azt,én mint jelentkező, hogy az illető kihívást elfogadták-e már.
Mert pl az én visszautasított kihíváspróbálkozásomra is sokan jelentkeztek, mire kiderült, hogy nem is indulhat el, és törölték…
Szóval nem ártana tudni, mielőtt jelentkezem, hogy egyáltalán érdemes-e.

Ugyanez másik oldalról: ha már jóváhagyták egy saját kihívásomat, azt közlik velem valahogy?
Üdv Éva

6 hozzászólás
eve58 
Súgunk!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Hol tudom ellenőrizni, hogy egy általam létrehozandó (vagy létrehozott) kihívás létezik e már az oldalon?
A súgó azt írja, használjam a keresőt – használtam, de az csak a keresésnek megfelelő filmcímeket adta ki. Vagy van külön kersőmotorja a Kihívások-nak, csak én nem találom?
Ugyanis tegnapelőtt csináltam egy kihívást Remake-özön címmel.
Az volt a lényege, hogy remake-ket és eredetijüket kellett(volna) megnézni, és jelezni, melyik tetszett jobban. Voltak is már jelentkezők rá.
Aztán ma jött a piros betűs üzi, hogy ilyen kihívás már létezik, és elrejtették – töröljem…
Én (jó, nem az idők kezdetéig de) legörgettem jódarabig a kihívásokat, és egyetlen „remake” témájút találtam, de az specifikusan „horror” témára van kihegyezve.
Akkor most hogy lehet biztosan ellenőrizni, hogy valamikor valaki csinált e már hasonló kihívást? :(
Most már mindegy, mert azt amit rejrettek, töröltem, csak a továbbiakra nézve kérdem…
Üdv Éva

4 hozzászólás
Ich 
Súgunk!

A segédrendezőt egy filmadatlapon megadhatom rendezőnek?

2 hozzászólás
Londonna 
Súgunk!

Szép estét!

Bennem már egy ideje mocorog a kérdés, de most már muszáj megkérdeznem. Történetesen: ha ugyanazon (!) plakát kerül feltöltésre bizonyos filmeknél, csak a későbbi feltöltő sokkal faxább minőséget hoz… Nem egyszer előfordul, hogy az előző nem kerül törlésre, csak felcserélésre.
Aztán. Amikor nem teljesen ugyanaz a plakát kerül fel egy filmhez, ott meg törlésre kerül az előző. Mert teszem azt, a besorolása még nem végleges, nincs rajta besorolás, stb. Tehát majdnem ugyanaz, de mégsem. Na, hát itt meg ezek vérszemesen törölve vannak, amit nem értek. Hiszen: oké, korábbi plakát, nem feltétlenül érvényes a rajta szereplő érték, de azért látszik, hogy szaggatott az a karika és nem egyenes vonal… És, ez szerintem nem szerencsés, mert simán előfordul, hogy a korábbi plakát csodálatos minőségben, óriási felbontásban kerül feltöltésre – néha nem kis hajtóvadászat után – aztán egyszer csak az enyészeté lesz gyakran egy sokkal kisebb méret kedvéért. Szerintem ez nem igazán fair. Már csak azért is, mert a filmhez az „előzményplakátjai” is hozzátartoznak, akkor is, ha alig van rajtuk különbség.

Amikor pedig tényleg tökugyanaz kerül fel újra, csak tényleg sokkal szebb felbontásban, nem egyszer valamiért maradhat a csúnyább / kisebb is. ??!…

Ez miért van? Mitől függ, hogy egy kisebb felbontást otthagy egy admin, vagy töröl?…

Illetve a másik felvetésemre is kíváncsi volnék, mert nekem már ezer éve fáj, hogy a hiperszupergyönyörű óriási Mary Poppinsom veszett el egy korhatárjelölés miatt…

4 hozzászólás
Jaina
Súgunk!

Sziasztok!

Sorozatoknál van olyan lehetőség, hogy egy korábban nézett sorozat egy-egy évadát jelezzem már megnézettként? Az idei megnézett sorozatepizódokat szeretném rögzíteni,de nagyon hosszadalmas részenként jelölgetni, ha meg rányomok, hogy láttam a sorozatot, akkor behozza az összes évadot, nem tudom szűrni, hogy csak a valóban látott részeket adja hozzá. Köszi a segítséget!

3 hozzászólás
sipiarpi 
Súgunk!

Sziasztok!

A Moziplakátok zónába megosztottam pár posztert ami szerintem érdekes vagy jól néz ki. Csatoltam is a filmeket, ám ezek a karcok nem jelennek meg a film adatlapján. Ez így normális? Nem kellene ott is megjelennie? Vagy ez csak a plakátok miatt van, mivel a filmhez hozzáadható plakát, így nem veszi hozzátartozó karcnak? Ha plakátként adnám hozzá, akkor nem lehetne plusz infót adni a poszterhez, például a készítőjét. Szóval valaki tud erről valamit?

(például: https://snitt.hu/karcok/67369 )

10 hozzászólás
Zoja009 
Súgunk!

Sziasztok!

Fel szerettem volna vinni egy filmet: Jártál már a holdon? a címe.
Nem találtam, ezért elkezdtem felvinni, leokéztam, erre kiderült, hogy fent van már, de az olasz címmel. https://snitt.hu/filmek/sei-mai-stata-sulla-luna-2015
Lehet valahogy ebből magyar címeset csinálni? Anyum szeretné jelölni.
Köszi

4 hozzászólás