Súgunk! zóna

Dreamy
Súgunk!

Sziasztok! Kicsit bugyuta kérdés, de őszintén bizonytalan vagyok.
Filmek összehasonlítása. X film adatlapját nézem, és össze lehet hasonlítani Y filmmel. Melyik nyilacskára nyomok, ha X film tetszett jobban? :D Felfele, miszerint „X a jobb”, vagy lefele, miszerint „Y kevésbé jó ennél”.
Help!

4 hozzászólás
Andaxin 
Súgunk!

Sziasztok,
mi különbözteti meg egymástól a gender és a gender-bender címkéket?
Köszi a választ.

4 hozzászólás
lizardking 
Súgunk!

Sziasztok! Nem találtam erre vonatkozó infót, úgyhogy megkérdezem itt: mitől függ az, hogy egy-egy művészhez kitüntetést csináljanak? El kell érnie egy bizonyos szavazatszámot arra vonatkozóan, hogy legyen kitüntetése? Mert ha ez a helyzet, azt szerintem jó volna valami látható helyen feltüntetni, hogy mindenki tudja, hogy szavazatával elősegítheti kedvenc művészeihez a megszerezhető plecsnit. Én is csak véletlenül találtam meg ezt az opciót.

8 hozzászólás
S_Bíborka 
Súgunk!

Csak nekem van problémám az oldal frissítésével? A frisseim nem tűnnek el pedig megnéztem őket, és a kihívásaimhoz tartozó jegyzetek is eltűntek.

25 hozzászólás
Valcsa 
Súgunk!

Úgy látom, ebből nem volt (még) Snittblog bejegyzés, de Molyon már volt róla szó, és hátha másoknak is jól jön ez a hír: mobilon Chrome-böngészőben van végre olyan lehetőség, hogy telepíteni lehet alkalmazásként a Snittet! ^^ (Felül a böngészősáv melletti 3 függőleges pont-ikon, és ott a listában van: "Alkalmazás telepítése") Én ennek most nagyon örülök, mert már a Snitt indulása óta szerettem volna hozzá egy alkalmazást, hogy bármikor közvetlenül is el lehessen érni az oldalt. :))

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!

Csináltam már ilyet, de nem emlékszem, hogy logikáztam ki, most viszont egyáltalán nem megy és félek, hogy ha elrontom, utána nem tudom kijavítani és hibajelzést kell küldenem…

Szóval itt ezt hogy kell értelmezni?
Ha XYZ adatlapján vagyok és pl anyuját akarom megadni, akkor azt kell megnyomnom, hogy „szülője:” és oda írhatom XYZ anyuját?

Mert nekem úgy is logikus, hogy megnyomom, hogy „gyermeke” és beírom, hogy XYZ kinek a gyermeke… @_@

1 hozzászólás
walksdowonders 
Súgunk!

Sziasztok!
Ha az adatlapokhoz feltöltött képeknél nem „csatolja” a feltöltő a képen szereplő színészeket (fú kdrama esetében mennyi ilyen van!) , akkor ezt csak egyesével, hibajelzésként tudom javítani?
Ha igen, 10-es skálán mennyire megyek ezzel az adminok agyára? :)
Köszi!

2 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!

Ahogy látom, ezt pont 4 hónapja vettem észre, de csak most jutok ide, hogy megkérdezzem… Miért van 2x a mentális betegség címke? :o
Nem mintha zavarna, csak fura. Ahogy látom, mindegy melyikre kattintok, ugyanazokat és ugyanannyi néznivalót dob ki. @_@

4 hozzászólás
worsi 
Súgunk!

A musical címkével kapcsolatban kérdeznék. Értelmezhető ez rövidfilmekre? Pl. erre, vagy a Jégvarázs – Party láz c. szösszenetre (https://snitt.hu/ertekelesek/995909)?

10 hozzászólás
Jella 
Súgunk!

Sziasztok!

Pár nappal ezelőtt vittük – @Rami7 és én – a teljesítésünket a Monster High nevű, február 18.-án indított kihívásra, a gazdája, @Adri3nn, szívecskézte is a teljesítésünket, de a kitüntetést nem kaptuk meg, most pedig se híre, se hamva a kihívásnak sem.

Az alábbi szöveg fogad, ha rákattintok a kihívás oldalára:
Nem hozzáférhető számodra a kért oldal!

Köszi előre is a segítséget!

6 hozzászólás