Súgunk! zóna

BookOwl 
Súgunk!

Sziasztok!
Azt valaki meg tudja nekem magyarázni hogy mi a különbség a 'katasztrófa' és a 'katasztrófafilm' címkék között? 104 film van az oldalon katasztrófafilmként besorolva, 25 film pedig 'katasztrófa' címkével van ellátva, de csak 5 olyan film van amin mindkét címke rajta van, szóval hogy működik ez? Miben más az a 20 film ami csak katasztrófa, de nem katasztrófafilm?
https://snitt.hu/cimkek/katasztrofa
https://snitt.hu/cimkek/katasztrofafilm

4 hozzászólás
rohanoazis
Súgunk!

(mondtam, hogy jövök még! :D ) szóval, megírtam az értékelésem, bejelöltam a csillagokat, aztán megnéztem az én és a filmnél. a csillagozásom nem jelenik meg. Hol rontottam el?

2 hozzászólás
rohanoazis
Súgunk!

Szervusztok, én teljesen új vagyok itt, lesz nyilván egy csomó kérdésem, előre is bocsánt. A Molyról jöttem, az egy sokkal komplettebb hely!
Kérdés: Ha én a Blade Runnert akarom megjelölni, mert azt láttam – mind a négyet a rendezőitől az európain át az US-ban vetítettig – szóval NEM a Szárnyas Fejvadászt – brrr micsoda stupid cím!!! – akkor azt új filmként kell felvinni?
Köszönöm.

1 hozzászólás
Kiss_Melinda_Éva 
Súgunk!

Sziasztok! A metára hogyan tudok bejelentkezni? A snittre facebook-on keresztül szoktam, így nem tudom milyen jelszót kérnek a metán.

1 hozzászólás
Vicky3
Súgunk!

Sziasztok:)
Arra nincs lehetőség, hogy a sorozatnézések felvitelénél egész évadokat bevigyek egyszerre és ne kelljen epizódonként mókuskázni vele? (A korábban láttam nem él, mert még a teljes sorozatot nem fejeztem be, de nincs kedvem öt évadot egyesével bepötyögni:)

3 hozzászólás
Sunshine 
Súgunk!

Egy ideje már töprengek ezen, de gondoltam mielőtt nekiállok hibajelzéseket küldeni (erről is), rákérdezek.
Ha egy filmnél vagy sorozatnál azt látom, hogy magyarul adtak hozzá idézeteket viszont a film/sorozat (még) nincs szinkronizálva, akkor mi a helyzet? :)

Én úgy gondoltam – lehet, hogy rosszul – hogy csak az eredeti szinkron után viszünk fel idézeteket (nyelvtől függetlenül) és ami mondjuk angol+feliratos (hobbifeliratos) ott az eredeti, angolt.

2 hozzászólás
Hirdetés
Skylight
Súgunk!

Sziasztok!
Ha egy sorozatról már írtam értékelést, de most írnék a következő évadhoz is, akkor azt tényleg nem tehetem meg egy másik értékeléssel? Mert nekem csak az előzőt mutogatja orrba-szájba és maximum azt lehet szerkeszteni.

2 hozzászólás
Hippoforaccus 
Súgunk!

Az éves darabszámos filmnézéses kitüntetés mi alapján számol? Nekem azt írtja, hogy 176 filmet láttam az idén, pedig a filmnézéseimnél 201 van. Vagy csak késik a számláló egy pár napot?
U.I.: A sorozatos kitüntetés meg néggyel többet mutat a valósnál…

3 hozzászólás
Kennatie
Súgunk!

Ha egy sorozat véget ért pl. 2015-ben, akkor hogy tudom beállítani, hogy zárójelben úgy mutassa az adatlapján, hogy (2011-2015)?

3 hozzászólás
Albert_Richwick 
Súgunk!

Csak egy gyors tipográfiai kérdés:

Nekem úgy tűnt Moly alapján, hogy a szokásjog szerint a franchise-ba tartozó címeknél kettősponttal tagolunk, ez így van itt is?
Pl. akkor a Pókember: Hazatérés a jó, nem a Pókember – Hazatérés.

Nem húsbavágó, de legyünk következetesek.

4 hozzászólás