Súgunk! zóna

Theana 
Súgunk!

Sziasztok, a streamingszolgáltatást a magyar platform szerint adjuk hozzá a filmekhez, vagy ha fent van a nemzetközin, akkor is mehet rá? Nem egységes többek között a Disney+, illetve Netflix esetén.

2 hozzászólás
Sándor_Ági_filmjei 
Súgunk!

Sziasztok! Sorozatot hozzá lehet adni az adatbázishoz? Ha igen, hol?

7 hozzászólás
ilmater
Súgunk!

Napok óta látok 1 azaz egy darab friss értesítőt, azon belül is valamilyen kitüntetésesről. De amikor rákattintok, akkor egy üres lap jelenik meg (üres Friss lista).
Figyeltjeim nincsenek, így én kaphattam talán valamit, bár nem vagyok túlzottan aktív. Az után jelent meg, miután a Térség második évadának utolsó epizódját is bejelöltem, hogy megnéztem. Legalábbis akkor vettem észre. Mondjuk nem tudom, azzal összefüggésben milyen kitüntetést kaphatnék. Megnézett sorozat/rész és film darabszámra sem valószínű, nincs nekem annyi megjelölésem.

Hogy lehetne kideríteni, mi az?

6 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Súgunk!

Sziasztok!
Csak nálam nem működik rendesen az oldal? Pl. a kereső sem, de igazából épp adatlapokat akartam feltölteni és nem lehet kitölteni a: műfaj, nemzetiség, figyelmeztetés részeket + címkét se lehet a filmre aggatni. Így inkább ne is töltsek fel új adatlapokat?

5 hozzászólás
Bogesxd 
Súgunk!

Sziasztok!
A figyelmeztető címkék csak arra vonatkoznak, ha azt tényleg mutatják filmen, vagy akkor is oda kell/lehet tenni egy adatlaphoz, ha csak beszélnek róla? (pl. stand-upnál ha ilyen figyelmeztető címkés tapasztalatokról szól az előadás egy része)

2 hozzászólás
Oleander 
Súgunk!

Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi,hogy olyan esetben kell tenni valamit,ha egy művésznek két adatlapja van teljesen kitöltve és szerepekkel együtt,csak mert a nevét néha így néha úgy írják egy-egy stáblistán vagy adatbázison?Tudom,hogy nem dönthetjük el ,a nevének melyik írásmódja a hitelesebb,de engem ez kicsit zavar.Mégha nem olyan művészről is van szó,akinek a filmjeivel plecsni szerezhető.

5 hozzászólás
crissy 
Súgunk!

Sziasztok!
Mi a teendő olyankor, ha egy olyan színészt csatolok egy filmadatlaphoz, akinek nincs még művészadatlapja, viszont ilyen névvel szerepel már egy másik alkotó, s így ez az adatlap lesz végül a filmhez csatolva?

9 hozzászólás
Dimma 
Súgunk!

Sziasztok!
Lehet hogy nem egészen jó helyre írok és kicsit buta lesz a kérdésem, de szavazás inditásával kapcsolatban szeretnék megtudni valamit… – mivel szavazást még nem indítottam.

Az a helyzet hogy mobilról csinálok mindent, így valószínű hogy mas eszközről másképp nézki a dolog – legalábbis ezt gondolom én.

A kérdésem, hogy mit takar az, hogy Válaszok (minden sorba egy, később nem szerkeszthető)? – itt a ”minden sorban egy” részt nem értem… :P
Nincsenek sorok vagy mezők amiket ki kéne tölteni a válaszokkal, egy üres mező van csak…
Szóval hogy működik ez (mobilon)?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2 hozzászólás
Hippoforaccus 
Súgunk!

Sziasztok!
A Snittes kitűntetések mi alapján számolják, hogy hány megtekintés után adják oda önmagukat?
Feltűnt, hogy Terence Hillnek 60 szerepe van és 41 fim után jár a plecsnije,
míg Jean-Paul Belmondonak 74 szerepe van és már 40 film után jár a jutalom.
Vagy ott van Louis de Funès, akinek 45 filmjét kell megnézni az 50-ből…
https://snitt.hu/kituntetesek/jean-paul-belmondo
https://snitt.hu/muveszek/terence-hill
https://snitt.hu/muveszek/louis-de-funes

Kapcsolódó művészek: Louis de Funès · Terence Hill · Jean-Paul Belmondo

28 hozzászólás