Stephen King zóna

Kopaszkutya 
Stephen King

"Ha valaki már nem tudná számontartani az utóbbi évek STEPHEN KING-őrületét, segítünk – ezek az adaptációk készülnek éppen a műveiből az Az második része mellett:

FILMEK:
Állattemető (a Starry Eyes rendezőitől), A hosszú menetelés, Álom doktor (a Ragyogás folytatás Ewan McGregorral), Rémkoppantók (James Wantól), Indián tél, A talizmán (ez régóta tervbe van véve, Spielberg kacsintgat felé, de még semmi sem biztos), Lisey története (Josh Boone rendezésében), Cujo: Canine Unit Joint Operations (a cím alapján… huhh), A tejesember, Engedjétek hozzám a kisdedeket, Tűzgyújtó (Akiva Goldsman rendezésében), A mézeskalács lány (Craig R. Baxley – te jó ég, ez még él? – rendezésében), A magas fűben (Vincenzo Natali rendezésében, James Marsdennel, a Netflixnél), A doktor esete (King Sherlock Holmes novellája, ebből rögtön két film is készül, az egyikben William B. Davis, a cigarettás ember alakítja Watsont).

SOROZATOK:
Castle Rock (JJ Abrams „King-összes” sorozata, egy hónap múlva debütál a Hulun), Végítélet (kicsit bizonytalan a sorsa, de Showtime-ra vagy CBS All Accessre várható), Setét Torony (a film kudarca ellenére elvileg sínen van), A csonttemplom (David Ayer munkálkodik rajta), The Outsider (King legújabb könyve, fénysebességgel leopciózták).
Szép lista, nem?"

via: Geekz

1 hozzászólás
Hirdetés
LukeSkywalker 
Stephen King

A valaha készített egyik legjobb Így készült dokumentumfilm. Persze hogy minden idők egyik legjobb filmjéről, a Ragyogásról. Amit King utál. De mi szeretünk. Nagyon.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Ragyogás (1980)

Ragyogás (1980)

Kapcsolódó művészek: Stephen King · Stanley Kubrick · Jack Nicholson

LukeSkywalker 
Stephen King

Régi ismerős Castle Rockban. :)

Kapcsolódó filmek: Carrie (1976) · Castle Rock (2018–)

Carrie (1976) Castle Rock (2018–)

Kapcsolódó művészek: Sissy Spacek