Fanfiction zóna

Draconus_Diablo
Fanfiction

Sziasztok! :3

Meghoztam a Fullmetal Shitennou XX. fejezetét, melynek címe: Együttműködés.

https://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php…
https://www.wattpad.com/story/124471242-fullmetal-shitennou

"– Figyelj, Envy – nézett mélyen a megbabonázóan szépséges szempárba –, szeretném, ha megúsznánk ezt a kis kalandot. Mindketten. Ehhez viszont… együtt kell működnünk… – Tartott tőle, hogy a homonculus első felindulásában székestül rúgja fel a javaslat hallatán, ám a másik mindösszesen bólintott; alighanem benne is felmerült már az ötlet.
– Gondolom, együttműködés címszó alatt elvárod, hogy azt csináljam, amit mondasz. Ne izgulj – legyintett gunyoros félmosollyal –, nem nagy újdonság.
– Nem. Azt várom el, hogy megosszuk egymással az információkat, aztán közösen eldöntsük, mihez is kezdjünk.
– Valóban? – Az arcán átsuhanó döbbenetet hangos nevetéssel próbálta palástolni. – Nem szokásom túlcifrázni az efféle döntéseket – húzta el mutatóujját a nyaka előtt, bár enélkül is sejthető volt, mi jár a fejében."

A fejezet végén senki ne akarjon meglincselni, ígérem, hogy a történet pontosan ugyaninnen fog folytatódni – remélhetőleg minél hamarabb; ahogy időm engedi.

Jó szórakozást! ;)

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004) · Varázslatos álmok (1992–1993)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004) Varázslatos álmok (1992–1993)

Andro 
Fanfiction

Megérkezett a friss „Edvy szösszenet”, amely a Nyílt Nap második fejezetét tartalmazza. Kiderül, mi történt azon a bizonyos napon, és valami változás is elkezdődik mind Ed, mind pedig Envy életében, ami a későbbiekben… De nem árulom el, mert az már más lapra fog tartozni.

https://www.wattpad.com/561852759-edvy-sz%C3%B6sszenete…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Megérkezett a „Homonculusszal az élet” folytatása. Ed még mindig nem tért magához, Envy pedig rettentően aggódik érte. Ám aztán felbukkan valaki, aki felszítja a dühöt a homonculusban.

https://www.wattpad.com/560737788-homonculusszal-az-%C3…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Friss fejezetet hoztam „A kastély őre” c. Once Upon a Time történetből. Rumplestiltskin és Regina igen furcsa helyzetbe keverednek, aminek Belle is szemtanúja. De minden jó, ha a vége móka! XD

https://www.wattpad.com/559598679-a-kast%C3%A9ly-%C5%91…

Kapcsolódó filmek: Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018)

Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Oké, nem mondható, hogy fanfiction, ez egy teljesen saját novellám, de úgy érzem, talán itt találhatok a legtöbb olvasóra (meg kicsit inspirált William Shakespeare Julius Caesarja, ha már nagyon kell indok). Az írás címe „Brutus és Cassius március előtt”, zsánere szatíra és disztópia. Véleményeknek, kritikáknak, mint mindig, most is nagyon örülök, az is jól esik, ha adott esetben tovább osztjátok :)
http://irodalmihaz.hu/mu/brutus-s-cassius-mrcius-eltt-4063

Kapcsolódó filmek: National Theatre Live: Julius Caesar (2018)

National Theatre Live: Julius Caesar (2018)

lipotdorka 
Fanfiction

Korán jött idén a karácsony *.*

Kapcsolódó filmek: Supergirl (2015–)

Supergirl (2015–)

Hirdetés
Draconus_Diablo
Fanfiction

Sziasztok! :3

Megérkezett a Fullmetal Shitennou következő… oh, bocsánat, áprilisi tréfa. XD
Szóval addig-addig halogattam a Rózsás sötétség végén említett novellagyűjtemény feltöltését… vagyis igazából így terveztem (hahaha): hogy pont Bolondok Napjára essen az első szösszenet; mert ez valóban bolond egy história.
Figyelem: a karakterek totálisan és szándékosan eltúlzottak, az egésznek semmiféle valóságalapja nincs, értelme meg aztán még kevésbé. Vagy mégis? ;)

https://www.wattpad.com/story/143756138-kinek-j%C3%A1r-…

"- Elég. Elég lesz, köszönöm. – Átnyúlt az asztal fölött, hogy visszaszerezze a laminált lapokat, és közben igyekezett nem belenézni a mélykék szemekbe. – Ennyiből is képes vagyok megállapítani, hogy ön kizárólag a szexre tud gondolni, így azt javaslom…
– Persze, hogy kizárólag a szexre tudok gondolni, ha egyszer ilyen obszcén képeket mutogat! – méltatlankodott Sanjouin Masato, bár felháborodása eléggé megjátszottnak tűnt."

Jó szórakozást! :)

Kapcsolódó filmek: Varázslatos álmok (1992–1993)

Varázslatos álmok (1992–1993)

Andro 
Fanfiction

Jelentem, hosszú idő után itt az Akaraterő folytatása! Remélem, minden kedves olvasómnak tetszeni fog.

„Már éjfélre járt az idő, mire Crawford elérte a búvóhelyet, amely csak hevenyészetten volt megépítve ágakból és levelekből, és alig takarták az alakot, aki olyan csendben feküdt ott, mintha már nem is élne. Crawford lehajolt, majd durván arrébb lökte az ágakat, hogy felfedje az alattuk fekvő személyt, aki nem volt túl magas, az öltözete egy viseltes erdőlakó ruházata volt, haja borzas volt; Crawford egyenesen belefutott abba, akit keresett.”

https://www.wattpad.com/554985550-akarater%C5%91-ford%C…

Kapcsolódó filmek: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (1991)

Robin Hood, a tolvajok fejedelme (1991)

Zakuro 
Fanfiction

Első BL fanfictionöm, a főszerepben Levi és Erwin – de nem kell semmi olyanra gondolni, inkább érzelmes, depresszív írás.
https://www.wattpad.com/554341500-amikor-a-szeretet-nem…

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2013–2013)

Shingeki no Kyojin (2013–2013)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

A közelmúltban elkezdtem megkeresni néhány angol nyelvű fanfic íróját, és engedélyt kértem pár egyedibb oneshot lefordítására. Főként filmekhez és sorozatokhoz kapcsolódó rövid kis novellákat fordítottam le, feltüntetve az eredeti írás linkjét és az író nevét. Jelenleg két írással végeztem, az első egy Korra legendája fanfiction, Wan korában játszódik, és egy átlagember, a néhány jelenet erejéig szereplő Vadász szemszögéből meséli el az első avatar kalandjainak hatását. A második a Légió/Dominion univerzumhoz kapcsolódik, a film idejében játszódik, és az egyik mellékszereplő lány, Audrey beszélgetését meséli el Mihállyal, miután az angyal csatlakozik az étkezdében ragadt kis túlélő csapathoz. A továbbiakban még lesz néhány ilyen fordításom, különböző filmekhez kapcsolódóan :)
https://www.wattpad.com/story/143332023-filmes-oneshoto…

Kapcsolódó filmek: Korra legendája (2012–2014) · Légió (2010)

Korra legendája (2012–2014) Légió (2010)