Fanfiction zóna

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Mióta ígértem, hogy lesz egy Owari no Seraph two-shot az oldalon? Hát, most végre van is.
Ez a fanfic alapvetően úgy született, hogy egy kedves barátom, Raze segítséget kért egy (eredetileg FRPG-hez) íródó OC kidolgozásában, akinek erős kötődése volt Guren történetéhez. A nagy beszélgetésekből pedig az lett, hogy végső soron írtunk egy fanfictiont, ami ennek a figurának a történetét foglalja össze – az első fejezetét, amit most publikáltam, én írtam, Guren szemszögéből, a másodikat pedig Raze fogja, az OC szemszögét középpontba helyezve. A történet az anime és a Catastrophe at Sixteen előzményregények között játszódik. Ez utóbbi ismerete nem szükséges az élvezetéhez, viszont értelemszerűen spoileres rá.
Trigger warningként még szeretném megemlíteni, hogy a GureMahi páros központi szerepet kap benne, ami azt jelenti, hogy toxikus/abúzív párkapcsolat témája előkerül – nincs pozitív fényben feltüntetve, de ha valaki nem bírja, akkor óvatosan.
Mindenki másnak jó olvasást kívánok a Separated Hearts első fejezetéhez:
https://www.wattpad.com/story/239154448-separated-hearts

Kis részlet kedvcsinálónak:
"- A csapatomat sem tudom igazán egyben tartani, mióta elcsesződött a világ. Magamat sem tudom egyben tartani.

– Minket nem is kell – vont vállat a tejfölszőke fiú. – Nem emlékszel, milyen voltál az iskolában? „Nekem ugyan nem kellenek barátok, nincs is olyan, hogy barátság, eeeh” – Shinya látványosan túlgesztikulált, és elmélyítette a hangját. – Nem azért maradtunk a nyakadon, mert ezzel a lehengerlő attitűddel összefogtál minket, hanem azért, mert ennek ellenére láttuk, hogy milyen ember vagy. Nem fogsz minket azzal elveszteni, hogy egyszer idiótán viselkedsz. Ha nem tudod kézben tartani a dolgokat, beszélj. – A beszélgetés során Guren szeme egyre jobban elkerekedett, mire Shinya kacsintott, és visszatért a szokott, játékos mosolyához. – De ezt most mocsokul elszúrtad, úgyhogy kezdheted azzal a javítást, hogy bocsánatot kérsz Mitótól, mert szerintem meg akar ölni – darálta.

Guren arcán is feltűnt egy halvány mosoly. Shinya persze nem tudta, miről beszél. Nem tudta, hogy muszáj hallgatnia. Nem tudott még Mahiru suttogásairól sem. De abban igaza volt, hogy nem zárhatta magára az ajtót. Nem tűnhetett el a csendben, még akkor sem, ha ez azt jelentette, hogy még jobban bele kell gabalyodnia a hazugságaiba, mint addig. "

Kapcsolódó filmek: Owari no Seraph (2015–2015)

Owari no Seraph (2015–2015)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Levi központú Attack on Titan oneshotot hoztam.
Azt hiszem, hogy eddig a legnehezebb novella, amit ezzel az animével és ezzel a karakterrel írtam (egyébként a leghosszabb is). A oneshotjaim alapvetően függetlenek, de ehhez az íráshoz hozzáadhat, ha már olvastátok tőlem az Áninutot, mert kicsit annak testvére-ellentétpárja. Míg az Áninut egy mélypontról szól, arról az állapotról, amikor látszólag sehová nem lehet fordulni, és az ember lába alól teljesen kicsúszik a talaj, a Lesz még hajnal egy kifejezetten a gyógyulásra és a reményre épülő sztori, még akkor is, ha vannak sötétebb pillanatai.
A mangára nagyon spoileres, az utolsó fejezet alatt/után játszódik, szokás szerint shipping mentes, és az AoThoz kapcsolódó szokásos figyelmeztetések mellett (depresszió, trágár beszéd, kényszerbetegség), ennél megemlítem, hogy különösen az elején elég sok fizikai fájdalom van benne, és végig egy központi téma a mozgássérültség. Szóval akinek ezek is érzékeny témák, azoknak óvatosan. Mindenki másnak jó olvasást kívánok, remélem, tetszeni fog – véleményeket, kritikákat nagyon szívesen fogadok.
https://www.wattpad.com/story/270433659-lesz-m%C3%A9g-hajnal

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2020–2021)

Shingeki no Kyojin (2020–2021)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Kikerült a Myth of Er c. Attack on Titan fanficünk ötödik fejezete, Levi szemszögéből. Futólag feltűnik még néhány ismerős, és kicsit elindulnak az események – remélem, élvezni fogjátok!
https://www.wattpad.com/1058367385-myth-of-er-5-fejezet
Egy kis kedvcsináló részlet:
"Mikor a liftben lepillantott a mobiljára, Levi hamar megállapította, hogy negyedórával korábban érkezett a megbeszélt fél nyolcnál – ezt nem igazán bánta, tizenöt perc ácsorgás nem árthatott sokat, és jobban járt így, mintha a metró kegyelmére bízza magát, és késve esik be. Ahogy elérte a megfelelő szintet, és az ajtó kitárult előtte, szinte ösztönösen végigfutott a tekintete a folyosón elhaladók arcán… tudta, hogy lesznek ismerősök, a végigböngészett weboldal dobott még fel pár nevet és arcot, amikkel találkozott már, és amikre nem tudta, mennyire készülhet fel. Az első néhány percben nem szúrt ki senkit, de maradt egyfajta megérzése, – amit egyébként leginkább a gyomorideghez hasonlított volna, és tökéletes harmóniában dolgozott együtt az ezúttal meglepően enyhe migrénjével – ami azért azt súgta, hogy nem lesz zökkenőmentes az első napja.
– Jó reggelt! – azonnal felismerte a háta mögül érkező hangot, ugyanúgy, ahogy egy héttel korábban a telefonban… egy pillanatra összerezzent, de ezt már inkább a megszólítás hirtelenségének tudta be, nem az illető személyének magának."
– Jó reggelt – fordult meg ő is. Erwin még kabátot viselt, nyilvánvalóan most érkezett. – Tudok várni tíz percet – tette hozzá, miközben a falon lógó óra felé biccentett."

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2013–2013) · Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku (2014–2015)

Shingeki no Kyojin (2013–2013) Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku (2014–2015)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

@GokYuuSa-val évekkel ezelőtt belekezdtünk egy AoT fanfiction projektbe, ami egy reinkarnációs AU-ban szólt volna Levi és Erwin barátságáról (nem Eruri, nem shipként kezeli őket). A dolog eléggé félbe maradt a harmadik fejezetnél, pedig meg volt a fejünkben a teljes plot, és most, hogy a manga véget is ért, és az anime is eléggé a vége felé jár, kaptunk egy új lendületet hozzá.
Vagyis a Myth of Er megkapta negyedik fejezetét, és már dolgozom az ötödiken.
https://www.wattpad.com/story/111150178-myth-of-er

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2013–2013) · Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku (2014–2015)

Shingeki no Kyojin (2013–2013) Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku (2014–2015)

Andro 
Fanfiction

Nagy sokára megérkezett a folytatás! Lehet olvasni! Az ókori Egyiptomban játszódó Yu-Gi-Oh – Duel Monsters fanficem végre megkapta a friss fejezetét. :)

"– Mégis hogy tudnék megszökni? – A hercegnő olyan ártatlan arcot vágott, amilyet csak tudott. – Te nagy vagy, és erős, én meg csak egy gyenge leány. Ráadásul biztosan sokan vannak a hajón. Még ha fel is érnék a fedélzetre, biztos vagyok benne, hogy a társaid már lesben állnának, hogy elkapjanak. Esélyem sem lenne.
– Végtére is, igazad van – mondta a férfi. – De ha bármivel próbálkozol, leányzó, nem fogok kegyelmezni. Nem érdekel, hogy lány vagy, ha kell, úgy pofon váglak, hogy ottmaradsz, megértetted?"

https://www.wattpad.com/1051440978-a-hercegn%C5%91-%C3%…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Andro 
Fanfiction

Fél év után végre megírtam a „Homonculusszal az élet” következő fejezetét. Lehet olvasni!

"– Magányos lehettél – sóhajtotta Ed. – Nem volt kivel beszélgetni, játszani. Mindezt az apám miatt.
– Megszoktam – mondta halkan a homonculus, de a hangján hallatszott, hogy mennyire letört.
– De most már nem vagy egyedül. – Ed letette a kezében tartott nyúlhúst, és Envyhez araszolva átölelte őt. A homonculus ösztönösen bújt a karjaiba, és hunyta le a szemét. – Most már mindig együtt maradunk. Nem hagyom, hogy apám, vagy bárki más ismét fájdalmat okozzon neked."

https://www.wattpad.com/1046844428-homonculusszal-az-%C…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Hosszú idő után végre friss fejezet érkezett Az Avatar – Aang legendája fanficemből. Lehet olvasni!

"– Na, ne szórakozz! Mégis ki hinne el egy ilyen baromságot? Még hogy a jövőből jöttél. Találj ki jobb mesét! – mondta, Ursa pedig csak sóhajtott.
– Tudtam, hogy így fogsz reagálni, Sokka, tőled nem is vártam mást. A jövőben sem lettél kevésbé kételkedő. Bár azért némileg változtál, még akkor is, ha nem találkoztam veled túl gyakran – közölte Ursa. – És ha javasolhatom, ne növessz szakállt! Baromira nem áll jól neked, de persze sosem hallgatsz senkire. Ez a makacsságod még sokba fog kerülni párszor. Nem csak neked, de mindenki másnak is."

https://www.wattpad.com/1038070465-elt%C3%B6r%C3%B6lt-j…

Kapcsolódó filmek: Avatár – Aang legendája (2005–2008)

Avatár – Aang legendája (2005–2008)

Gothic01 
Fanfiction

Sziasztok!

Lehet, hogy van még, aki emlékszik arra a szösszenetnyi A Gyűrűk Ura – Harry Potter crossoverre, amit nagyjából fél éve tettem ki a zónába. Dumbledore, Gandalf és Saruman története azóta is foglalkoztatott, amíg úgy nem döntöttem, szentelek nekik egy sorozatot:

Gondolkoztál már azon, vajon milyen beszélgetések zajlanának le a világmindenség három legkiválóbb mágusa között?
Ebben az elragadó sitcomban a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző szakiskola – a szó tiszteletreméltó és furcsa értelmében is – zseniális igazgatója, Albus Dumbledore az 1991/1992-es tanévet megelőző hónapokban felfedezi, hogy a Merengő képes csatornákat nyitni más dimenziókba. Így ismerkedik meg Középfölde két kiváló elméjével, Szürke Gandalffal és Fehér Sarumánnal, akik Albushoz hasonlóan évek óta éheztek a megfelelő minőségű szellemi társaságra. A három varázsló között tapasztalatcsere, szakmai együttműködés, és nem utolsósorban barátság szövődik, miközben kieresztik a napi fáradt gőzt.
Bővebben:
https://www.wattpad.com/story/256489271-interdimenzion%…

Kapcsolódó filmek: A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) · Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

2 hozzászólás
Andro 
Fanfiction

Végre, valahára megérkezett a friss fejezet. És egy új karakter mutatkozik be nekünk. :)

Fandom: Fullmetal Alchemist (2003-mas)

"– Ed, nem értem, miért húzod így fel magad – mondta Alice, a hangja pedig fáradtan csengett. – Csak egy gyerek, aki valószínűleg amnéziás és nem tudja, honnan jött. Hiszen a saját nevét sem tudja. Ne légy már ilyen gyanakvó.
– De akkor is hogy került a szigetre, szerinted? – A hang a Mitugrászhoz tartozott, Envy hátán pedig felállt a szőr. Gyűlölte Edet, mert mindig arra az alakra emlékeztette."

https://www.wattpad.com/1015534601-l%C3%A1ny-a-kapun-t%…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Na, végre megérkezett a folytatás, és izgalmakból nem lesz itt hiány! Kellemes olvasást! Igen, csak négy hónapot kellett várni. Az ókori Egyiptomban játszódó, Yu-Gi-Oh – Duel Monsters fanficem végre folytatódik. :)

"– No lám, no lám, csak nem a kis Harun az? – kérdezte az egyik rablónak tűnő alak, miközben jobban megnézte magának az előttük álló két fiatalt. – És milyen csinos fehérszeméllyel utazol, öcsém. Ugyan honnan szerezted, ezt a szépséget? Csak nem loptad valahonnan?
– Tágulj az utamból Karim, vagy nem állok jót magamért! – kiabált Harun, és fenyegetően meglóbálta a kardját. – Ha Bakura megtudja, hogy mit műveltek, ellátja a bajotokat!"

https://www.wattpad.com/1002578320-a-hercegn%C5%91-%C3%…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)