Fanfiction zóna

Andro 
Fanfiction

Végre megérkezett a friss fejezet! És itt már kezdenek igencsak beindulni a dolgok.
Igen, megérkezett az „Eltörölt jövő” c. az Avatar – Aang legendája fandomú írományom következő fejezete.

"– Gyerünk Aang! Ha engem sem tudsz legyőzni, hogy fogsz megküzdeni Ozaijal? – kérdezte Ursa, miközben kezében tűzpengék jelentek meg. – Úgy tűnik, mégsem vagy olyan erős, mint hittem. Egy senki vagy, szánalmas, gyenge és értéktelen! Gyerünk, küzdj, ha van merszed!
Aang felállt, és szelet küldött Ursára, akit megtántorodott, repült néhány métert, de térden ért földet. Aang nekitámadt, egy sziklát dobott felé, amit a lány könnyedén kikerült. Majd vízostorral próbálkozott, amelyre tűzostor volt a válasz. "

https://www.wattpad.com/889596693-elt%C3%B6r%C3%B6lt-j%…

Kapcsolódó filmek: Avatár – Aang legendája (2005–2008)

Avatár – Aang legendája (2005–2008)

Andro 
Fanfiction

Hosszú idő után megérkezett a várva várt tizennyolcadik fejezet is! Érdekes dolgok történnek, főleg a kastélyban és a Központi Városban. Az építő jellegű kritikákat örömmel fogadom. :)
Frissült a „Homonculusszal az élet” c. FMA-történetem! :)

https://www.wattpad.com/882071632-homonculusszal-az-%C3…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Oneshotot hoztam. Igazság szerint ez a fic gyakorlatilag két éve készül, csak még nem tudtam, hogy ez lesz belőle – anno nagyon sokat olvasgattam a Hakodatei csatáról és az Ezoi Köztársaságról, és megírtam a vázát egy Hakuouki ficnek, ami Hijikata központú lett volna Chizuru Ezóba érkezése előtt ("Míg a tavasz el nem jön" munkacímen futott). Aztán végül elsikkadt a dolog, mert nem kedveltem eléggé Hijikatát ahhoz, hogy három-négy fejezeten keresztül, amennyi a fic lett volna, karakterhűen tudjak írni vele.
Viszont tegnap belefutottam ebbe jegyzetgyűjteménybe, és a Drifters pont kapóra jött, mert végre van egy Hijikatám, akit kedvelek. Nem négy fejezetes fic lett, hanem csak egy, de történelmileg erősen megalapozott, sötét hangulatú, és igazából a végén kapcsolódik be élesen az animéhez, többé-kevésbé anélkül is érthető.
A cím „Lőtt seb a háton”:
https://www.wattpad.com/story/223906941-l%C5%91tt-seb-a…

Kapcsolódó filmek: Drifters (2016–2016) · Hakuouki Hekketsuroku (2010–2010)

Drifters (2016–2016) Hakuouki Hekketsuroku (2010–2010)

Andro 
Fanfiction

Megérkezett a Lány a Kapun túlról huszonhatodik fejezete! Bocsánat, hogy csak most, de remélem, tetszeni fog nektek. :)

„– Engem az is érdekel, hogy ki hozott ide – morfondírozott Alice. – Elvégre, én nem tudok alkímiát használni, az én világomban pedig az alkímiát csak nevetséges humbugnak tartják. Tehát valakinek valamiért ide kellett hoznia, de az illető eltűnt. Hiszen a hadsereg sem talált rá utaló nyomot, csak a széttört alkimista kört. Vagy csak nem mondanak semmit.”

https://www.wattpad.com/856270373-l%C3%A1ny-a-kapun-t%C…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Valentine_Wiggin 
Fanfiction

Végre elkészült a K: Return of Kings REWRITE 2. fejezete. Hosszú időbe telt, de remélem, tetszeni fog az eredmény, véleményeket, mint mindig, ezúttal is nagyon szívesen fogadok. Itt pedig egy kis részlet:

"- Ironikus, nem igaz? – tette fel a költői kérdést a Kék Király, ismét bezárva a képernyőt, és felállva a székéből, lassan kisétálva az asztal mögül. – A Színtelen Király nagyobb káoszt okozott, mint az elmúlt hetven évben bárki, beleértve a híres Kagutsu kráter esetet is. Több áldozatot kívánt a legyőzése, mint bármelyikünk tervezte volna, de mégis, öt órával később olyan, mintha mindez semmissé vált volna.
Kurou ezt a kijelentést azért, akármilyen véleményen is volt ő maga, erős túlzásnak érezte. Az új királyról nem tudtak semmit. Lehetett akárki, akármilyen szándékkal, vagy hatalommal, egy pillanatig már-már sértőnek találta, hogy a férfi látszólag gondolkodás nélkül az elődjével egy szintre helyezi.
– Az elmúlt hat hónapban nem adott hírt magáról, tehát ha bármikor lépni próbál, mi nem leszünk rá megfelelően felkészülve.
A ki nem mondott kérdésre is választ kapott. A Munakata Reisi számára a „Nem tudunk semmit” láthatóan még sokkal bosszantóbbnak tűnt, mint ha a rövid bejegyzés azt taglalta volna, hogy milyen iszonyúbbnál iszonyúbb képességei is vannak az új királynak.
– Három hónapja említetted, hogy a Himmelreich a jövőben nagy valószínűséggel elhagyná a japán légteret – ez a megjegyzés végre megtörte Kurou töprengő csendjét, így felnézett, és kicsit talán túl hevesen megrázta a fejét."
https://www.wattpad.com/855212340-k-return-of-kings-rew…

Kapcsolódó filmek: K (2012–2012) · K: Seven Stories (2018–2018)

K (2012–2012) K: Seven Stories (2018–2018)

Andro 
Fanfiction

Ókori Egyiptomban játszódó Yu-Gi-Oh – Duel Monsters fandomú fanficem következő fejezete megérkezett! Remélem, tetszeni fog. Nos, kezdenek beindulni az események.

"Éppen beért az egyik épület hűvösébe, amikor zaj ütötte meg a fülét. Hallgatózott egy kicsit és annyit kivett, hogy a hangok izgatottak, ezek szerint valami történt. Valami nagy dolog, ami őt is izgatottá, ugyanakkor idegessé tette. Alig tett néhány lépést, amikor Manát látta meg felé futni. A lány arcán egyből látszott, hogy valami fontos dolog történt.
– Mi a baj? – kérdezte Meritré, mikor Mana lefékezett előtte. – Mi történt, Mana?
– Her… hercegnő… – A fiatal varázslólány lihegett, szemmel láthatóan ki volt merülve. – Jöjjön! Azonnal! A fáraó látni kívánja, mert… mert… tolvajt fogtak és…"

https://www.wattpad.com/849297849-a-hercegn%C5%91-%C3%A…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Hirdetés
Andro 
Fanfiction

Megérkezett a friss fejezet! :)

"– Miért támadtál rám? – kérdezte Ursa, miközben a többiek is odagyűltek, hogy megnézzék, mi történt. – Mit akartál ezzel, Sokka? Mit vétettem neked?
Ursa hangja kíváncsi volt, egyszersmind fenyegető is. Azzal fenyegetett, hogy fájdalmat okoz, ha Sokka nem mond valamit, de gyorsan."

https://www.wattpad.com/842814546-elt%C3%B6r%C3%B6lt-j%…

Kapcsolódó filmek: Avatár – Aang legendája (2005–2008)

Avatár – Aang legendája (2005–2008)

2 hozzászólás
Andro 
Fanfiction

Megérkezett a friss fejezet, amelyben Ed egy komoly döntést hoz, ami következményekkel jár. De a többit olvassátok el!
Azaz, folytatódik a „Homonculusszal az élet” című FMA ficem! :)

https://www.wattpad.com/834480180-homonculusszal-az-%C3…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Megérkezett a friss fejezet. Vajon Alice és Winry hogy jönnek ki egymással? És vajon hová indult Envy? Nos, pár dolog kiderül. De a java még hátravan! Jó olvasást mindenkinek! :)
Azaz, folytatódik a „Lány a Kapun túlról” című Fullmetal Alchemist történetem!

https://www.wattpad.com/831604713-l%C3%A1ny-a-kapun-t%C…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Fanfiction

Hosszú idő után megérkezett Yu-Gi-Oh – Duel Monsters fandomú, Egyiptomban játszódó fanficem folytatása.

"– Te ezt nem értheted! – fakadt ki Meritré, aki pontosan tudta, hogy a fiú csak azokat a dolgokat mondta ki, amelyeket ő is titkon a szívében őrizgetett. – Ha elszököm, apám kutatni fog utánam és megtalál, ezt biztosan tudom. Ha pedig megtalál, visszahoz és olyan büntetésben lesz részem, amelyhez képest a fivéremmel kötendő kényszerházasság jutalomnak számít. Egy szökött hercegnőt már senki sem vesz emberszámba.
– Most talán emberszámba vesznek? – vonta fel a szemöldökét Bakura, figyelmesen tanulmányozva a hercegnő arcát. – Hiszen nem vagy egyéb, pusztán egy eszköz, amely örökösöket szül a világra."

https://www.wattpad.com/824302657-a-hercegn%C5%91-%C3%A…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)