Wu Ya Xiao Jie Yu Xian Sheng (2021–2021) 5

Miss Crow with Mr. Lizard · 乌鸦小姐与蜥蜴先生
45' · kínai · romantikus, fantasy, sorozat 13
1 évad · 36 rész

Gu Chuan egy szenvedélyes, lendületes fiatalember, aki előtt ott az egész élet – egészen addig, amíg egy hirtelen közlekedési baleset fel nem forgatja az életét.
Életveszélyes sérüléseket szenved a szíve, de a sebészeknek sikerül megmenteniük őt egy sürgősségi szívátültetéssel. Amikor… [tovább]

Szereposztás

Allen RenGu Chuan
Fair XingJiang Xiao Ning
Wayne LiuXu Cheng Ran
Chloé ZhaoZhao Yan
Ge Shi MinSu Man Lin
Vila FanJiang Ling
Jun ShengTang Xu
Guan ChangQiao Meng Jia
Wang Ce

Kedvencelte 2

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Hannah 

Most egy kicsit zavarban vagyok, mert a sorozat első felét imádtam viszont a második fele már nem volt az igazi. Én ezt a harminchat részt egy kicsit soknak éreztem, a történetet már sokkal hamarabb is le lehetett volna zárni, de így is hogy ilyen sok ideje volt a sorozatnak a végét sikerült egy kicsit összecsapni, ami eléggé elszomorított, mert bíztam benne hogy egy jól kifejtett vége lesz.
A szereplőket szertettem, hisz nem véletlen hogy Fair Xing a kedvenc női színésznőm. Viszont ami szerintem most kiemelkedő volt, az a másik párosunk, köztük nagyon jó volt a kémia, imádtam nézni a jeleneteiket.
Összességében jó volt ez a sorozat, de valószínűleg nem a közeljövőben fogom újranézni. De egy kis kikapcsolódásnak megfelelt. :)


Hasonló filmek címkék alapján