What if…? (Marvel) (2021–) 64

A What If…? 2021-ben bemutatásra kerülő amerikai számítógépes animációs antológiai akciósorozat, amelyet A.C. Bradley készített a Disney+ számára. A sorozat azt mutatja be, hogy mi történne, ha a Marvel-moziuniverzum (MCU) filmjeiből származó főbb pillanatok másként történnének.

angol
angol · angol

Képek 28

Szereposztás

Jeffrey WrightThe Watcher (hang)
Hayley AtwellCarter kapitány (Peggy Carter) (hang)
Jeremy RennerSólyomszem (Clint Barton) (hang)
Tom HiddlestonLoki (hang)
Josh BrolinThanos (hang)
Sebastian StanTél Katonája (Bucky Barnes)
Toby JonesArnim Zola (hang)
Michael B. JordanErik Killmonger (hang)
Seth GreenHoward, a Kacsa (hang)
Josh KeatonAmerika Kapitány (Steve Rogers) (hang)

További szereplők

What if…? (2021–)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Disney+

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

632 tag · 782 karc · Utolsó karc: 2022. január 21., 13:28 · Bővebben


Kedvencelte 9

Várólistára tette 153


Kiemelt értékelések

Raizo 

Nekem nagyon tetszett a sorozat. Az elején persze furcsa volt, mert nem így szoktam meg a történeteket, és nem is nagyon tudtam, hogy mit akarnak ebből kihozni, de a végére nagyon jól összeállt minden. :)

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Azt kell mondjam, hogy (majdnem) minden ötlet jó volt, de attól még nem biztos, hogy epizódot érdemelt volna. Vagy hiába jó egy ötlet, nem biztos hogy jó a kidolgozás. És nem azért mondom mert BC a kedvenc színészem, de kb untam azokat a részeket amikben nem volt Strange. Mondjuk a Lokis jelenetek is jók voltak..

Egy szó mint száz, ha a második évad Strange nélküli lesz, akármennyire is érdekel, milyen változások lesznek benne, nem biztos, hogy megnézem.

nekedcsakRia

Nem voltak különösebb elvárásaimmal ezzel a szériával kapcsolatban, és talán éppen ezért tetszett annyira. Jó, nyilván voltak benne unalmasabb részek, amik engem nem annyira érdekeltek, de összességében nézve elmondható, hogy a What If…? szerintem remek kis darab lett. Érdekesek voltak a teóriák, amiket felvetett, és tetszett, ahogy a végén összeértek a szálak. A kedvenc karakterem egyébként Carter kapitány volt. Szívesen megnéznék egy élőszereplős verziót az ő történetéből. De ez csak egy szép álom marad valószínűleg. Addig is marad az, hogy várom a What If…? következő évadát. Mert remélem, hogy lesz belőle még egy.

VMalfoy 

Az alap koncepció rettentően érdekesnek ígérkezett és őszintén nem is kellett nagyon csalódni benne. Az animáció stílusát mondjuk az elején kicsit nehezen szoktam meg, de ez is adott egy plusz hangulatot a sorozathoz. Voltak részek amik kicsit erőltetettnek vagy bénának tetszettek (pl a zombis) de a legtöbbje nagyon elgondolkodtató és izgalmas volt.

Christinewinchester 

Érdekesnek találtam az alapkoncepciót, hiszen az életben is sokszor feltesszük ezt a kérdést, még akkor is, ha nem épp szerencsés…
Összességében tetszett a sorozat, voltak /nyilván/ kiemelkedőbb részek.
Az animáció engem megnyert, azt viszont sajnáltam, hogy nem mindenhol az eredeti színészek adták a hangjukat…
Annak viszont kifejezetten örültem, hogy legalább Chadwick Boseman-t hallhattuk még.
Az epizódoknak szerintem jót tett volna, ha nem ennyire rövidek, több idő lett volna a történeteket kifejteni, mert így kissé kapkodósnak hatott olykor.
Kíváncsi leszek a 2. évadra.

SunflowerSz 

Nagyon tetszett az alapötlet, sok lehetőség volt benne és azt gondolom, hogy ezt a körülményekhez képest maximálisan kihasználták. Az animációra viszont azt kell mondjam, hogy nem mindig tetszett – voltak erősebb és gyengébb pillanatai, de nem volt egyszer sem nézhetetlen. A harmadik rész lett magasan a kedvencem, illetve a nyolcadik és a kilencedik is nagyon tetszett. Igazából én örülnék, ha folytatnák, mert elgondolkodtatóak ezek a kis történetek meg amúgy is érdekelne még, hogy mit tudnak kihozni belőle :)

Bunney 

Szuper volt *_* Írtó jól kitalálták, hogy miként alakuljanak másmilyenné ezek a történetek, amiket már ismerünk. Voltak komolyabb részek, volt amikben teljesen más dolgokat hoztak be (zombik), volt komolytalanabb/viccesebb rész. Számomra mind különleges volt!
Tetszett, hogy a karakterek többségének az eredeti színészek adták a hangjukat. Poénokban sem volt hiány. Sok jelenetet olyan komolyan összeraktak, hogy azt gondoltam bárcsak ezeket filmen is megcsinálnák.
Az animáció is király volt, megvolt a képregény feeling.
Egy szó, mint 100… IMÁDTAM! KÉSZ! Még több ilyet… Idevele :))))) ♥♥♥

4 hozzászólás
BlueDeath 

Nekem bejött.
Már képregényekben is baromira szerettem a What if sztorikat, animációban legalább annyira szórakoztatóak. A lényeg igazából pofonegyszerű: az eredeti sztorin egy picit változtatnak, ami pillangó effektusként hat az egész mindenségre és alaposan megkuszálja a dolgokat.
9 részes sorozat, bár ebből lényegében 8 az, ami különálló sztori, a 9. részben összefutnak kissé a szálak.
Az animáció nekem baromira tetszik, a szinkronszínészek jó munkát végeztek (egy részük a karakter élőszereplős megformálója, egy részük tök ismeretlen), a sztorik többsége pedig tök jó lett, de nem árt ismerni hozzá az eredetieket is, mert úgy igazán látványos a változás.
És Chadwick Boseman utolsó munkája.

iamwiki 

Nagyon bejött ez az animált sorozat mivolna, ha másképp történnének a dolgok koncepció. Minden egyes részben egy új világot és egy szereplő új történetét fedezhettük fel ami nagyon izgalmas volt. Egy új szereplőt is kaptunk ezáltal a sorozat által, akinek a létezéséről eddig nem volt szó – a Watcher igaz, hogy nem főállású szereplő volt, de nagyon érdekes volt a szemszögéből is látni a világokat.
Kedvenc rész: What if….Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands?
Kedvenc részlet: What if….Thor Were an Only Child? – Brother from another mother.
Kedvenc szereplő: Doctor Strange és Nick Fury (ő mindenhol jó)
+ nagyon kellemes volt halgatni a The Watcher hangját.

L_Reggie 

Egynek elment, de azért nem volt nagy durranás. Az animációk gyönyörűek, érdekesek az alapkoncepcíók, és van 1-2 tényleg jó rész. De ennyi tetszett. Kicsit olyan érzésem volt hogy nem igazán szántak sok időt és energiát a kivitelezésre, mert úgy voltak vele jó lesz ez így a rajongóknak. Sok a gyenge sztori, logikai bukfenc, és furcsa mód még a humora is olyan kínosan gyerekes helyenként.


Népszerű idézetek

Sydney 

Dedicated to our friend, our inspiration, and our hero, Chadwick Boseman

1. évad 2. rész – What If... T'Challa Became a Star-Lord?
Sydney 

Peter: Do you guys just not have horror movies in Wakanda?
Okoye: We don't need them. We have American reality shows.

1. évad 5. rész – What If... Zombies?!
1 hozzászólás
S_Bíborka 

Loki: My brother from another mother.

1. évad 7. rész – What If... Thor was an Only Child?
Christinewinchester 

The Watcher: [Opening narration to each episode] Time. Space. Reality. It's more than a linear path. It's a prism of endless possibility, where a single choice can branch out into infinite realities, creating alternate worlds from the ones you know. I am the Watcher. I am your guide through these vast new realities. Follow me and ponder the question… „What if?”

Christinewinchester 

Kraglin: Pretty sure it's still just genocide, big guy.
Thanos: And I'm pretty sure it's efficient.

1. évad 2. rész – What If... T'Challa Became a Star-Lord?
Christinewinchester 

Nick Fury: Sir, I'm going to have to ask you to exit the donut.

1. évad 3. rész – What If... the World Lost Its Mightiest Heroes?
Bogesxd 

O'Bengh: You have to be the strangest-dressed sorcerer I've ever seen.
Dr. Strange: Uhm, yeah, it's Armani.
[…]
O'Bengh: Come this way, sorcerer Armani.
Dr. Strange: No, it's… it's Strange.
O'Bengh: Not any stranger than any other name in this world.

1. évad 4. rész – What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands?
Bogesxd 

Watcher: That's it, isn't it? All creatures searching for a place to belong, to call home. As for me, I am the Watcher. The multiverse, every single world, every story is my home. And I will protect it to the end.

1. évad 9. rész – What If... The Watcher Broke His Oath?
Christinewinchester 

Fury: Contrary to your belief, you are not the center of my universe.

1. évad 3. rész – What If... the World Lost Its Mightiest Heroes?
Christinewinchester 

The Watcher: What if the best of intentions has very strange consequences?

1. évad 4. rész – What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands?

Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Hasonló filmek címkék alapján