Véletlen boldogság (2012) 29

Un Plan Parfait
104' · francia · romantikus, vígjáték

Isabelle sikeres és szerelmes, de fél férjhez menni a barátjához, a családi átok miatt. A családban minden első házasság válással végződik. Ezért a testvérével kitalálják, hogy keres valakit, akihez gyorsan hozzámehet, majd elválhat. A véletlen összehozza Jean-Yves-vel, aki turisztikai újságíró… [tovább]

Szereposztás

Diane KrugerIsabelle
Dany BoonJean-Yves
Alice PolCorinne
Robert PlagnolPierre
Jonathan CohenPatrick

Kedvencelte 1

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

deakcsllla

Nem számítottam ilyen jó filmre, teljesen odaláncolt a tévé elé. Sokat nevettem, a végén csak vigyorogni tudtam. Mindenképpen újranézős. Corinne a kedvenc:)

ziara 

Csak sírós filmet néztem ma, gondoltam, legyen egy romantikus is, de ez cseppet sem volt telitalálat. Túl volt gondolva, túl volt játszva, nem igazán tetszett.

babamano86 

Romantikus filmnek jo, sot nagyon cuki. Megvolt a kemia a szereplok kozott.
Vigjateknak viszont csapnivalo. Nemhogy nevetni nem tudtam, de mindket pasit borzasztoan sajnaltam, ez a no egyiket sem erdemelte meg.

Destiny 

Valamilyen oknál fogva én arra számítottam, hogy ez a film jobb lesz. Lehet azért, mert – ki tudja miért, de – nekem bejönnek a francia vígjátékok… legalábbis az a pár, amit láttam. Azt hiszem, ez lesz akkor az első kivétel. Néhol már hiteltelenül nevetséges volt az egész, gondolok itt például az oroszlánra vagy akár az esküvőre. A jobb romkomok is általában csak egyszer nézhetőek, de ez még egyszeri alkalomra is fájdalmas volt és nyugodtan kihagyható. A szerkezet viszont tetszett, ahogy elmesélték a történetet, hogy ne csak rosszat mondjak a filmről.


Hasonló filmek címkék alapján