Varjúdombi mesék (1978–1978) 33

Aki a térképen keresi Varjúdombot, nem találja meg, csak az olvasók és televíziós nézők emlékezetében. Ez a harminc éve ismert könyv és televíziós sorozat az elmaradt disznótortól, az örökké fázós nyúl apón át a csősszé lett sárkányig mára mindenkinek ismert a nagyszülőktől a legkisebb… [tovább]

Szereposztás

Bánffy Györgymesélő (hang)

Kedvencelte 5

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Lili98

Először is!!
Nagyon,de nagyon sajnálom,hogy lecsillagoztam…De sajnálom… Én ezt utáltam. Én ettől bőgtem kiskoromban,nekem ez büntetés volt,ha néznem kellett. És ezt valószínüleg „örököltem”,mert apukám is utálta ezt a mesét.
Sajnálom,de tényleg…de,de nem… Köszönöm,de nem.:(

3 hozzászólás
Néda

Gyermekkorom egyik legnyomasztóbb meséje. Nem szerettem, rossz hangulatot keltett bennem és nagyon nyomasztott. A ragya kivert tőle, ha csak meghallottam a tévében, hogy ez megy. Bocsi, azoktól akik szerették!

Blissenobiarella 

Gyerekként is utáltam, semmi kedves nincs benne. Csatlakozom az előttem szólókhoz: nyomasztó és ijesztő. Még ma is.

csgabi

„Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga.”

Először, tizedszer, ezerszer is szeretem.

Lahara 

Ez mindig nagyon félelmetes volt. Gyerekként az. Felnőttként stop-motion technika, de egy gyerek nem azt nézi.

Ez_elment_vadászni

Egyik kedvenc sorozatom, könyvben is megvan, rongyosra olvastam.

Andro 

Én féltem rajta, mert ijesztőnek találtam a figurákat, és a meséket. Nem tetszett. Utáltam. Ma is utálom. Gyerekkel nem nézetném meg!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján