Vak Szerelem (2020–) 34

Nick és Vanessa Lachey a házigazdái ennek a társadalomi kisérletnek, melyben férfiak és nők keresik a szerelmet majd eljegyzik egymást, mielőtt találkoznának.

angol

Képek 1

Szereposztás

Vanessa LacheyMűsorvezető
Nick LacheyMűsorvezető

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Dombi_Petra 

Érdekes kísérlet volt. Voltak benne izgalmas részek, beszélgetések is. Gyorsan haladtak az események, nem tették vontatottá a sorozatot. A lánykérések utáni események tetszettek, az esküvők is egész jók voltak. A 11. rész tetszett egyébként a legjobban, jó volt a szereplők 1 éves tapsztalatait meghallgarni

viky0222 

Én ezt nevezem az első lockdown mélypontjának. :D Más ötletem nincs, hogy mégis miért vettem rá magam. Tulajdonképpen maga a kísérlet érdekes és jó ötlet, de azért nem éppen a Netflix legjobb műsora. Volt benne egy-két olyan ember, akiktől a falat tudtam volna kaparni, elég idegesítőek voltak. Nekem amúgy is furcsa, hogy ennyi idő után összeházasodj valakivel. Tudom, hogy ez volt a kísérlet, meg az ötlet érdekes, de akkor sem tudom megérteni. Az utolsó résznek örültem, jó volt őket egy év távlatából látni, hogy mi történt, hogy látják a kísérletet.

bubimentesvíz 

Hogy az esküvőkön mennyi könnycseppet morzsoltam el, nagyon tetszett ez a kísérlet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján