Kedvencelte 4

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Mikor elkezdtem nem gondoltam volna hogy tetszeni fog de kellemesen csalódtam benne, érdekes, jópofa játékok vannak benne, izgalmasnak is mondanám, sokszor jól szórakoztunk rajta a barátommal, főleg a kamuprofilos részeknél. :D Nagyon tetszett hogy azért kitudtak alakítani nagyon jó kapcsolatokat is. :))
Őszintén nekem a kedvencem évadom a második volt, szerintem abban voltak a legjobb fej emberek és jó fej pillanatok, bár elég sok volt a dráma is. :D A harmadik nehezen indult be számomra, nagyon senkit sem kedveltem meg, de a vége felé már jó volt a hangulat. :))
Az elsővel sajnos hadi lápon állok, valahogy nekem az unalmas volt és persze nagyon kezdetleges volt, és nagyon senkit sem kedveltem meg igazán.
Ha lesz negyedik évad biztos megnézem. :))) #Hatalmasélményvolt
https://i1.wp.com/mortystv.com/blog/wp-content/uploads/…

kiruu

Nem ajánlom egyben ledarálni, de néha 1-1 részt megnézni kifejezetten jó volt. Érdekes és elgondolkodtató.

Dombi_Petra 

Érdekes egy valóságshow volt ez. Tetszett nagyon az alapötletet, hogy teljesen a mai világot, illetve a socialmediát hozta. Ez is megmutatta, hogy a világhálón bárki lehetsz, aki csak akarsz, hiszen úgysem fogsz találkozni a masik fellel. Tetszett az is, hogy a szereplők (feltéve , ha ez igaz volt, dehat realitykben ki tudja??) valós kapcsolatokat is kitudtak alakítani egymással.
A győztes azért az utolsó részekből számítható volt.
Egy huzamban sok részt megnézni nem szórakoztató annyira, de ha 1-2 óra eltelik a részek között nagyon élvezhető

NaNa_88 

1.évad után

Nagyon élveztem az egészet, ami eléggé meglepett. Nem tudom mi vonzott ehhez a „sorozathoz”, de abszolút pozitívan csalódtam. Meg tudtam kedvelni benne embereket, fordulatokban gazdag a játék, sosem laposodik el. Mondhatni ráfüggtem, mert már a francia verziót is kivégeztem, illetve ennek a második évadába is belekezdtem már. Azt hiszem addig fogom nézni, amíg rá nem unok.
Az egyik legnagyobb pozitívuma viszont nekem az, hogy rengeteget tudunk róla beszélgetni. A taktikázásokat, ki játszik okosan, volt-e valami rossz lépés, ki fog kiesni, stb. Örülök, hogy végül belekezdtem.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Chris: You can be Michelle, you can be Kelly, but honey, we all know there is only one Beyoncé.

Everrie 

James: Why your ass come in as Ashley and not Matthew?
Matthew: I came in as Ashley because… so my whole life, like, I have such a huge emotional and vulnerable side. I operate with my heart on my sleeve. I think there's a very strong societal understanding or… or thought of masculinity. You can't wear your heart on your sleeve by the way. If you do, you're doing it to be a player. So coming in as Ashley I could be super emotional, but also I think, people when they mess up with catfishes, is they don't show their layers, and they stay very one-dimensional, and then people pick up on them. If I came in as myself, it would take too long to break that wall down for people to trust me.

3. évad 13. rész – Finálé

Hasonló filmek címkék alapján