Űrgammák (1995–1998) 43

A Haldor-01 űrhajó legénysége Dexter parancsnok és Sziniszter kivételével elesett a galaktikus csatában. Orsit, Jucit, Csillát, Patrikot, Ákost és Jocót elrabolják Budapestről – velük pótolják a hajó legénységét.
Jocó és Patrik egy játékteremből kerül a hajóra a videojátékon keresztül,… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Sörös SándorDexter
Szombathy GyulaSziniszter
Szulák AndreaKancellár (Aliz)
Zágoni ZsoltArtúr (Kiborg)
Horváth AnikóOrsi zolg
Szabó Ildikó LeilaJuci zolg
Hetényi ZoltánPatrik zolg
Monoki DávidÁkos zolg
Felvári GyörgyJocó zolg
Eördögh AlexaCsilla zolg

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Traclon

Sziklakemény coming out következik: én ezt anno néztem! Na jó, nem elejétől a végéig, csak egy bizonyos időszakban, de utólag még így is szégyellem.
Mentségem nincsen, hacsak az nem, hogy akkoriban annyira rajtam volt a sci-fi őrület, hogy még ez is le tudott menni a torkomon, és valamiért nem vettem észre, hogy csupán az olcsó, bazári magyar hitványság mélységes bugyrait ostromolja. Pedig ha kibeleztem volna egy Szokol rádiót, és kézi elemlámpával megvilágítom, több sci-fi hangulatot kapok, mint amit ez a sorozat összességében produkált.
…hogy a hozzá kapcsolódó politikai botrányokról, és élő egyenesben közvetített közpénzlenyúlásokról már nem is beszéljünk!

Egyébként pedig: http://archive.org/details/2010-01-10_-_ahm/

2 hozzászólás
Sha

Ez sci-fi, mert vannak benne „űrlények”. Na de akkor ez romantika is, mert vannak benne fiúk és lányok. A hangjukat is felemelik, így akció is. Énekel a Szulák Andi, ezért musical.

1 hozzászólás
Londonna 

Hogy csillagozni tudjam, újra kellene néznem, de ehhez se időm, se kedvem. De a nosztalgia kedvéért majd lehetséges, hogy belepillantok.
Gyerek fejjel tetszett, szerettem. Nem voltam sci-fi rajongó, de ez valamiért beszippantott, és emlékszem, hogy nézni kellett, és hogy megvetettem a családdal a – már manó tudja, milyen márkájú – dobozos üdítőt, mert a sorozat karaktereinek képe volt a „csomagoláson”. :D
Ami pedig még határozottan rémlik: fülig bele voltam zuhanva Dexterbe Sörös Sándorba. *-* Sőt, jobban belegondolva én alapvetően kizárólag miatta néztem ennyire lelkesen a produkcijót. :D
És hát igen, a főcímzene a mai napig nagyon ott van a szeren. :))))

2 hozzászólás
LoneWolf 

Gyerekként nem lehettek nagy igényeim, mert anno tetszett (mai szemmel szinte nézhetetlen) és még Űrgammás pólóm is volt, csak sajnos az akkori politikai rendszer a saját céljaira igyekezett fölhasználni a sorozatot, így nem nőhette ki magát, ezzel pedig eleve halálra ítéltetett ez az utolsó hazai sci-fi próbálkozás. Persze a nyitánydala a mai napig fülbemászó…

Dinah 

Mai szemmel nézve bugyuta sorozat volt, én mégis minden este néztem, amikor adták. Igaz, már szinte semmire nem emlékszem belőle. Akkor viszont sokan szendvedtek a xénia-lázban. Szulák Andreának jól állt a gonosz szerepe. :)

Édua_Vörös

Jó sok részről lemaradtam az elejéről, de mivel a suliban rámtukmálták, hogy a Xénia lázos biológiai versenyekben részt vegyek, így attól kezdve „kötelességemnek” éreztem nézni.
Hát, nagyjából vágtam, miről szól, bírtam Szulák Andit meg a ruciját, na, meg azt a kis übergenya Schultzot a ~Hókuszpókhangjával~ is. :D
Amúgy akkoriban még nem volt túl magasan az ízlés-rátám, úgyhogy ez is belefért.


Hasonló filmek címkék alapján