Touken Ranbu: Giden Akatsuki no Dokuganryu Stage Play (Touken Ranbu - Stage Play 3.) (2017) 1

Touken Ranbu: Canon: Dawn of the One-Eyed Dragon Stage Play · Butai Touken Ranbu Giden Akatsuki no Dokuganryu 舞台『刀剣乱舞』義伝 暁の独眼竜
183' · japán · történelmi, színházi felvétel

A fellegvárban Sayo Samonji elkeseredett hangulatban van. Yamanbagiri Kunihiro megpróbálja meghallgatni a gondjait, de Sayo kerüli, hogy kapcsolatba lépjen vele.
Másutt, az Enkyou-korszak kivizsgálására irányuló küldetés során Ookurikara és Kasen Kanesada kapcsolata romlani kezd. A többi… [tovább]

japán

Képek 9

Szereposztás

Suzuki HirokiMikazuki Munechika
Aramaki YoshihikoYamanbagiri Kunihiro
Ino HirokiOokurikara
Higashi KeisukeShokudaikiri Mitsutada
Hashimoto ShouheiTaikogane Sadamune
KentoTsurumaru Kuninaga
Naya TakeruSayo Samonji
Wada TakumaKasen Kanesada
Tomita ShoDate Masamune
Saotome JojiHosokawa Tadaoki

További szereplők

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Netta88 

Ebben a darabban is már egy jól ismert kor került a középpontba, mondanám, hogy jól ismert nevekkel, de alig párról tudtam, hogy kicsoda. Még Date Masamune nevét is sikerült úgy emlegetniük, hogy csak néztem, hogy oké. xD A Touken Danshik közt is voltak újak, akik közül Kasen Kanesada annyira nem lett szimpatikus, Taikogane Sadamune pedig meglepett, jobban mondva az, hogy Hashimoto Shouheit egy ilyen szerepben láttam. Teljesen ellentéte volt azoknak a szerepeknek, amikben eddig láttam (Akutagawa, Hiei és Saito) vagyis a csendes és/vagy pukkancs személyiségű karakterek. Itt viszont egy életvidám, játékos karaktert kapott, és teljesen jól hozta. Sayo Samonji ebben a darabban nagyon aranyos volt a félénkségével, és Yamanbagiri Kunihiro is, aki szintén visszahúzódó személyiség, de igyekezett segíteni Sayonak. Ookurikara is szimpi volt, mondjuk általában kedvelem a hozzá hasonló karaktereket. Date Masamune és társai is jók voltak, nagyon szépek voltak a jelmezeik, nekik is és mindenkinek, és külön tetszett a fekete spoiler. A koreográfia is jól kidolgozott volt, jók voltak a harcjelenetek, és feltűnt, hogy nem egy sémára kardoznak, hanem megvan mindenkinek a stílusa. Ez külön tetszik.
Ezt a színdarabot is sikerült megkönnyeznem, amikor a fiúknak vissza kellett mennie a múltba Masamune halálának napjára. Az nagyon szép jelenet volt.
Egy picit talán hosszú volt a színdarab, de igazából kellett is rá ennyi idő, és ahogy a többit, ezt is csak ajánlani tudom.


Folytatása

Összehasonlítás

Touken Ranbu - Stage Play


Hasonló filmek címkék alapján