Tonari no Kaibutsu-kun (2018) 12

My Little Monster / The Monster Sitting Beside Me · となりの怪物くん
105' · japán · romantikus, vígjáték

Mizutani Shizuku amolyan igazi stréber, barátai sincsenek, de neki ez teljesen megfelel, elvégre első a tanulás. Az első iskolanapon egyik tanára megkéri a lányt, hogy keresse fel Yoshida Haru-t, ugyanis a fiú nem jár iskolába és ez elég sok problémát jelent. Noha Shizuku-nak először esze ágában… [tovább]

japán

Szereposztás

Tsuchiya TaoMizutani Shizuku
Suda MasakiYoshida Haru
Furukawa YukiYoshida Yuuzan
Yamada YukiYamaguchi Kenji
Ikeda ElaizaNatsume Asako
Hamabe MinamiOshima Chizuru
Sano GakuSasahara Sohei
Hayami MokomichiMisawa Mitsuyoshi
Tonari no Kaibutsu-kun (2018)
Forgatókönyvíró

Feldolgozásai

Tonari no Kaibutsu-kun (2012–2012)
Tonari no Kaibutsu-kun (2012–2012)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Dreamborder

Jószívű leszek, de igazából ez egy 9-9,5 csillag inkább. Eltekintve a végétől nekem ez nagyon tetszett. :)) Az egyik legjobb live action, amit eddig láttam. :) Ennek valószínűleg az is az oka, hogy tökéletes színészeket találtak a szerepekre! Komolyan, mintha az anime karaktereket láttam volna viszont. Főleg a két főszereplő vett le a lábamról. :) Suda Masakinál jobb Harut keresve se találhattak volna. A történet is teljesen hű maradt az animehez, nem volt hiányérzetem, a sorozat főbb pontjait sikeresen megfogták, egyedül a befejezés nem jött be annyira, de elnézem, hiszen az anime vége is folytatásért kiált. Szóval ez jó volt és ha valaki lesz olyan tündérvirágszál, hogy lefordítja magyarra, biztos újranézem majd párszor. :)

4 hozzászólás
krlany 

Megint sikerült hamarabb megnéznem az élőszereplőst, mint az animét… Kedves, aranyos film a meghatározó középiskolás évekről, de én egy kicsit úgy éreztem hiányoztak belőle dolgok, úgyhogy kíváncsi leszek az animére hátha jobban képbe kerülök. Haru körül azért még maradt pár titok.

silentscream 

Néhány évvel ezelőtt láttam az animét, az kifejezetten tetszett, jól szórakoztam rajta. Nem csalódtam az adaptációban sem. Véleményem szerint Suda Masaki tökéletesen jól illett Haru szerepéhez. :) Tsuchiya Taoval sem volt problémám. Érdekes volt figyelemmel kísérni ahogy Shizuku és Haru tudtukon kívül szépen lassan megváltoztatják egymást és „erőt” adnak a másiknak. :)

Fremy18

Hatalmas élmény volt számomra!
Az animét is nagyon szerettem ami készült belőle 3x biztos láttam. Nagyon örülök neki, hogy megcsinálták filmben is. Remélem egyre több animét filmesítenek meg, mert csodálatos újra átélni egy örök kedvencet!


Hasonló filmek címkék alapján