Tian Bao Fu Yao Lu 2 (The Legend of Fu Yao 2.) (2021–2021) 11

The Legend of Fu Yao 2 / Legend of Exorcism 2 / Legend of Tang 2 · 天宝伏妖录
19' · kínai · akció, animációs, kaland, fantasy, sorozat, donghua 13
1 évad · 13 rész

Tian Bao tizenkettedik évében az istenek feltámadásának ideje közeledik, a Démonkirály pedig mindent megtesz, hogy szörnyeivel a világ ura lehessen.
Közben a Datang Démonűző Szekció fiataljait a határra szólítja küldetésük, ahol háborúban elesett halottak kísértetei okoznak felfordulást.… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Chen JinwenKong Hongjun (hang)
Bian JiangLi Jinglong (hang)
Liu Bei ChenZhao Zilong (hang)
Lu LifengQiu Yongsi (hang)
Liu SicenAh Tai (hang)
Ling FeiMo Rigen (hang)
Su Shang QingLu Xu (hang)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

paeonia 

Még mindig nem érzem azt az „ezt lehetetlen abbahagyni” érzést vele kapcsolatban. Hongjun és Jinglong itt már elég közel állnak egymáshoz, bár őszintén szólva szerintem nem lehet megmondani, hogy eredetileg ez egy BL (gondolom ez valamilyen szinten tök jó, van, aki örülhet neki, ehh :P), amit azért sajnálok… A Mo Rigen és Lu Xu szál érdekel most a leginkább; Lu Xu annyira kis félénk, ártatlan személyiség, de a végére kezdi megemberelni magát. Várom, hogy mi lesz ezzel a párossal a folytatásban.

Nympha17 

Percre pontosan onnan folytatja, ahol az első évad abba maradt.
De alig hogy a fiúk lerendezik azt a helyzetet, újabb küldetés vár rájuk. Azt kicsit sajnáltam, hogy a csapat gyakorlatilag szétszéledt, így a perzsa hercegünk és tollforgató barátunk az első pár epizód után el is tűnt a színről. Maradt csak Hongjun és Jinglong, és persze Mo Rigen, akinek így nagyon sok szerep jutott, hisz feltűnik a színen a legendás szarvas, akit oly régóta keres…
Persze a készítők megint a legizgibb résznél vágták el az évadot, úgy hogy lehet várni a folytatást.

Napsi 

Jobban tetszett, mint az első évad. Amikor reklamálni kezdtem, hogy túl sok az akció, az azt követő epizód nyugodtabb lett és spoiler. Az új gonosz gárda motiváció nem fejlődtek, de északnyugat élőholt katonái a rókákkal ellentétben megragadtak. Valahogy jelentőségteljesebb volt az egész. Hongjun és Jinglong sokkal több időt kaptak egymással, mert spoiler. Ah-Tai és Yongsi keveset szerepeltek, Rigen viszont többet, és spoiler, szóval remélem a következő évadokban ők is több időt kapnak. És az új ending is sokkal jobban tetszik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján