Kedvencelte 2

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

krlany 

Szívfájdítóan szép és szomorú történet. Ez a feldolgozás nekem egy kicsit Disneys, szinte vártam, hogy dalra fakadjon, amiért azért nagy kár lett volna.
Nagyon illik hozzá Borogyin csodaszép vonósnégyese, ami viszont mindent vitt.

bonnie9 

Először véletlenül egy vietnámi 3D animációs rövidfilmet néztem meg, és megállapítottam magamban, hogy a bár a kislány Pixar cuki Boo, és a képek többsége viszonylag kidolgozott, a hó mégis nagyon mű. Ettől még a történet szép, szomorú és változatlan, de nem értettem, mitől Disney.
Aztán megnéztem ezt is és konstatáltam, hogy a lánynak legalább annyira ázsiai arca van, mint az előző filmnél, ha nem jobban. A rajzolásban tökéletesen felismerhetőek a Disney vonalak. A mozdalatok már-már annyira lágyak és könnyűek, hogy ahogy @krlany is írta, tényleg szinte benne van, hogy mindjárt énekel és táncolva sétál tovább. A vége kicsit boldogabb, kevésbé rideg, mint a másik feldolgozás.

Bee

Jaj … Nagyon szép és nagyon szomorú… Andersen egy zseni volt.

Meryl 

Kiskoromban imádtam az Andersen meséket és ez volt az egyik kedvencem. A mai napig nagyon szeretem és ez egy csodálatos feldolgozása. A zene meseszép és szívet facsaró, pont úgy mint a történet.

MHAlexa 

Le se tudom írni mennyire tetszett. Még sosem olvastam és nem is láttam a kis gyufaáruslány történetét, de ezek után kedvet kaptam hozzá.

Kino

A zenét nem erőltettem volna, főleg nem egyéb hangeffektek nélkül.


Hasonló filmek címkék alapján